اگر نتونستی زمانبندی درستی بکنی
پیشنهاد میکنم هی 1 ثانیه دست رو روی دکمه ی جلو بگذاری و 1 ثانیه ورداری
همینطوری بری فاصله ی مطمئنه رو رعایت میکنی تا اینکه باید بری دنبال یه نفر بکشیش
اگر نتونستی زمانبندی درستی بکنی
پیشنهاد میکنم هی 1 ثانیه دست رو روی دکمه ی جلو بگذاری و 1 ثانیه ورداری
همینطوری بری فاصله ی مطمئنه رو رعایت میکنی تا اینکه باید بری دنبال یه نفر بکشیش
هر کاری می کنم نمیشه
به خدا 50 بار رفتم انواع و اقسام فاصله هارو رفتم
نمیشه که نمیشه
تورو خدا کمک![]()
باور کن من با همین روشی که گفتم همون بار اول ردش کردم
هی دستت رو یه ثانیه(یا کمتر) بگذار روی جلو همون قدر هم دستت رو وردار همینطوری بری ردش کردی
شما باید با فاصله و پشت سرش حرکت کنید.اگر برمیگرده و نگاهتون میکنه واسه رعایت نکردن فاصله ای هست که باید ازش داشته باشین.
برادران کسی آهنگی که موقع لود شدن بازی میزنه رو نداره برام بذاره؟؟؟؟ وقتی استپ میزنیم هم همین آهنگو میزنه. اگه دارین خواهش میکنم برام بذارین. دوستون دارممممممممممممممممم
سه تا سوال:
من بازی رو تموم کزدم ولی؛
1-من میخام یه کاری کنم که حوصلم سر نره چجوری کار کنم و پول در بیارم؟
2-چطوری می تونم برم تو فرودگاه بدون اینکه چهار ستاره بشم؟
3-جحوری عینک بخرم؟
1.به Little Jacob یا Brucie زنگ بزنین و کار یا Race بگیرید.
2.اگه میشه بدون اینکه 4ستاره بشه خیلی خوبه!من اینو نمیدونم.
3. عینک تو اولین لباس فروشی که کنار اولین خونتون که آتیش گرفت هست و عینک داره.(همون لباس فروشی روسی ها).
![]()
سلام
چندتا سوال داشتم:
1-انتخاب کشتن شخصیتها مثلا بین plyboyxوdewaynیا بین ferancisوderiickدر مراحل یا انتهای بازی تاثیرداره؟
2-اگه تاثیر داره چه اتفاقی می افته؟اخه من playboy , ferancis روکشتم.اگه اون دوتای دیگر میکشتم اتفاقهای دیگه ای می افتاد یا نه؟
3-کدوم مرحله میشه انتهای بازی رو تایین کرد؟
تو قسمت اول اگه dwayne رو بکشید هم خونه p b x رو صاحب می شین و هم در آخر بازی اگر دوستیت با dwayne بالا باشه می تونی با تلقن به اون دوتا بادیگارد برا خودت استخدام کنی ولی در بین اون دو تا برادر هر کدوم رو بکشی فرقی نمی کنه(داریک رو بکشی برادرش خوشحال می شه ولی فرانسی رو بکشی داریک ناراحت می شه)
اگر پلی بوی رو بکشی خونش رو میبری و اگر دواین رو بکشی 25000 دلار پول.
اگر دریک رو بکشی بهتره چون فرانسیس وقتی بهش زنگ بزنی میتونه پلیسها رو از شما دور کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)