خیلی ممنون. متاسفانه هرکاری کردم که ازش خوشم بیاد نشده. بارها تستش کردم ولی جواب نمیده.
خیلی ممنون. متاسفانه هرکاری کردم که ازش خوشم بیاد نشده. بارها تستش کردم ولی جواب نمیده.
Rive Gauche by YSL
این عطر فوق العادست...هیچ موقع خستم نمیکنه...
وان ملیون توی عطرای دیزاینر از بهترین ها در پخش بو هست...کمتر ادکلنی میتونه باهاش رقابت بکنه...
اگر دنبال پخش بوی بالا هستید بهتره کارهای ماگلر رو تست بکنید....همگی پخش بوی خوبی دارند...اسپایس بمب هم پخش بوی نسبتا خوبی داره و کار قوی و خوبی هست...
انجل شلیسر اورینتال هم خیلی خوب هست...کار جالبی هست که با توجه به قیمتش پخش بوی خوبی داره..
اگر هم میتونی بالای 200 خرج بکنی که دیور هوم اینتنس و ایگویست گزینه های خوبی هستند...
اگر دنبال کار تابستونه میگردی پلاتینیوم ایگویست گزینه خیلی خوبی هست...
خیلی ممنون. پس بالاخرهRive Gauche رو خریدی. از ایران یا اونور؟ خیلی دوست دارم تستش کنم .
گل سنگ تو کوچه مروی 100% مطمئن هس؟
تو کوچه مروی جای مطمئن دیگه ایم هس؟
سی کی وان-آرامیس لایف-آکوآ بولگاری هم شاید. و بیک شماره 5![]()
اصل بود از به مغازه شاخ و معتبر گرفتم که براش افت داره ادکلن تقلبی بیاره.
وان میلیون آخه کجاش وقتی میزنی رد میشی تا 10 ثانیه بوش تو فضای اطراف پخشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انتظار فضایی چیه عزیز....
پس این خانوما چه ادکلنی میزنن بعضیاشون وقتی از کنار آدم رد میشن وقتی طرف 5 متر دور میشه تازه بوی ادکلنش به مشام میرسه تا ده ثانیه!!!
پس وجود داره
دوستان خواهش میکنم سریعتر راهنماییم کنین،واقعآ عجله دارم
ممنون
عزیز من که فقط نمیگم اون دوستمون هم گفت که وان میلیون یکی از ادکلن های مدرونه هست که بیشترین پخش بو رو داره .حالا دیگه من نمیدونم که اون خانمایی که تو میگی چه عطری به خودشون میزنن
اگر وان میلیون شما اصل بوده باشه و از پخش بوش ناراضی هستی باید بگم که دیگه هیچ ادکلنی تو این رنج یا حتی بیشتر مثه این پیدا نمیکنی
من همیشه دنبال بوهای جدید بودم و خیلی تنوع طلبم.
بخاطر همین هیچ وقت یه عطر رو تکرار نمیکنم و اصلا به این که بعضیها میگن عطر آدم مثه امضا هست و باید یک عطر خاص بزنن اعتقاد ندارم.
داداش بهترین عطر رو هم بزنی بینیت بعد 10-15 دقیقه حساسیتشو به اون بو از دست میده و برای مغز عادی میشه و خودت بوشو نمیفهمی.در ضمن وان میلیون پخش خیلی عالیی داره.اگر پخش بوی خیلی زیاد میخوای ست عطر رو بگیر که معمولا شامپو بدن و افترشیو رو بهمراه عطر ارائه میدن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)