اره فکر کنم کسری بدن ولی با قانون جدید حساب میکنن .دیگه به شما 9 ماه نمیدن.
یعنی دیگه واسه هر ماه 18 روز کسری نمیدن کمتر میدن.
چقدرشو باید بری نظام وظیفه بپرسی
اره فکر کنم کسری بدن ولی با قانون جدید حساب میکنن .دیگه به شما 9 ماه نمیدن.
یعنی دیگه واسه هر ماه 18 روز کسری نمیدن کمتر میدن.
چقدرشو باید بری نظام وظیفه بپرسی
سلام
بعد چندین روز دوباره وقت کردم یه پست تو p30world بدم
امروز 49 روز خدمت شدم
خدا رو شکر داره میگذره سرعتش بد نیست ولی این عمره که داره تلف میشه 13 ماه و 11 روز دیگه هنو ازخدمتم مونده الان برا اولین بار نشستم حساب کردم
هر روز 6و 30 دیقه بیدار میشم میرم سربازی و ساعت 2 بر میگردم خونه..... هیچ خدمت مثبتی که انجام نمیدم فقط هر روز یه مسخره بازی واسه سربازا جورمیکنن واقعا حیف از این جوونی و زمان و عمروتحصیل و نبوغ و خلاقیت و انرژی و ......
ببخشید حرفام بوی نا امیدی میده ولی یه حقیقته با یه طعم تلخ.......
خدا رو شکر میکنم بهترین فرمانده رو دارمسرباز پسر عمومم و هر روز ساعت 2 میام خونه اینا تنها دلخوشیای منن
سلام بچه ها منم دارم 4ماه رو تموم میکنم خدارو شکر میکنم یکی از بهترین جاهای ناجا افتادم
ولی یه توصیه دوستانه دارم واسه همه سعی کنید نیروی انتظامی نیفتید زمانی که اومدید خدمت میفهمید
به سلامتی
قصد توهین و جسارت ندارم ولی با این تفاسیری که شما گفتین میشه گفت شما اصلا خدمت نمی کنید !!!
کسی که تاریخ اعزامش 91/2/1 خورده میتونه 90/12/1 بره نظام وظیفه و داوطلب اعزام بشه،یعنی 2 ماه زودتر،قبلا این کار رو میکردن،کسی اطلاع داره هنوزم پابرجاست؟
2 ماه ديگه تموم ميشه . واقعا نميكشه ... الان استحقاق گرفتم . 14 روز خونم .
انشالله واسه همه اونايي كه ميخوان برن زود بگذره . البته اولاش خيلي سريع ميگذره بعده 12 پير ميكنه ...
این امتیاز هنوز هم پابرجاست ولی با توجه به تعداد زیاد تقاضا باید سریع اقدام کرد، با این حال فکر کنم برای تعجیل خدمت در ماه اسفند دیگه دیر شده
موفق باشی
Last edited by EHSAN 2010; 09-02-2012 at 12:31.
اینجا کسی هست که 18 این ماه باید اردکان یزد میرفته .
دوستانی که شامل طرح تعویض هستند... امروز بعد از۳۱روز! پیامک اومد که درخواست تعویض کارت معافیت شما در دست بررسی است.حالا جالب میدونین چیه؟!۵روز پیش +۱۰ بمن گفت صادر شده و بارکد داد! بارکد هنوز فعال نیست(یعنی هنوز به پست نرسیده) اما بارکد صحیح هست! حالا نمیدونم حرف کدومو باور کنم؟!پناه بر خدا
من لیسانس دارم .. سپاه بهتره یا ارتش ؟؟ درسته که میگن اگه سپاه باشی بعدا تو خارج کشور گیر میدن ؟؟ یعنی سپاه نرم؟؟
و بهترین شهر واسه آموزشی و خدمت تو ارگان سپاه کجاست ؟؟؟
Last edited by Dashmehran; 09-02-2012 at 19:42.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)