همیناونوقت عمل میکنه؟؟؟
![]()
همیناونوقت عمل میکنه؟؟؟
![]()
اره اگه برنامه ی کیت سرور رو داشته باشی تمومه .![]()
بدترین pes که تجربش کردم این بود فقط گرافیک بهتر شده هیچیش خوب نیست بازیکن ها عین موشک اینور و اینور میرن بازیکن ها با هم فرقی ندارن از لحاظ قدرت داوری که نداره به ندرت دیگه طرف بخواد بمیره یه خطا میگیره اونم کارت نمیده اصلا نمیدونستم اینقدر بد شده نمره ی 6.5 حقشه که gamespot بهش داده تازه زیادم هست
سلام به همگی
یه سیو فایل که تیم ملی ایران را با چهره واقعی بازیکنا باشه را میتونین معرفی کنین
با تشکر
1 مورد بیشتر آزار دهندست ! راحتی زدن گل !!!
nasrGod جان داداش من منتظر هستم واسه عكس هاي قسمت 3d به صورت كامل واز همه قسمت هاش و اگه سرعت اينترنت شما خوبه لطف كن از كل قسمت هاي كاتاليستت يه عكس بذار تا من بر اساس اون كاتاليستمو تنظيم كنم اگه اين درخواستو انجام بدي خيلي خيلي خيلي ممنونت ميشم داداش گلم .
من منتظرم![]()
این Scout کارش فقط آنالیز بازیکناس یا تیمهارو هم آنالیز میکنه؟
آقا مال من چرا این مشکل رو نداره یازیکنا سرعتشون از 2009 هم کمتر شده
داوری رو هم من اولش گفتم چرا خطا نگرفت بعدش زدم صحنه آهسته دیدم اول توپ رو زده بود
به نظر من نسخه شما ایراد داره
ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنم
اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟![]()
خب 2 تا مشکل داریم؟
اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
چجوری باید قراردادشون رو تمدید میکردم؟
دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.
راستی الان یدونه پچ کامل اومده بریزیم همه تیمها درست بشن؟
چند تا دیگخ پست بدم تا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)