آسیاتک ؟ بعید میدونم
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
آسیاتک ؟ بعید میدونم
توو این 2 سال اخیر اکثرا کوچ کردن اومدن آسیاتک... تو همین تاپیک خودمون... اکثرا آسیاتک هستن....
آسیا تک دیروز خیلی تایم اوت داشت برا شما هم همین مشکل هست؟
دوستانی از مخابرات ( 2020 ) اینترنت دارن . برای شما هم سرعت دانلود اومده پایین امروز ؟ برای من از 230 شده 100 !! ( حجمی 256 ) . پشتیبانی هم که زنگ میزنم بالای 20 نفر تو صفن که نشون میده مشکل کلیه ( قبلا 4-5 نفر بیشتر تو صف نبودن )
Last edited by ..masoud..; 08-12-2012 at 15:37.
آره.خیلی داشت.دیشب خوب بود.
اصلا کل اینترنت ها همینطوری شدن!فکر کنم دوباره کوسه ها حمله کردندوستانی از مخابرات ( 2020 ) اینترنت دارن . برای شما هم سرعت دانلود اومده پایین امروز ؟ برای من از 230 شده 100 !! ( حجمی 256 ) . پشتیبانی هم که زنگ میزنم بالای 20 نفر تو صفن که نشون میده مشکل کلیه ( قبلا 4-5 نفر بیشتر تو صف نبودن )![]()
سلام دوستان، من شهرک بهارستان(میانرود)هستم.کدوم شرکت adsl خوب برای ما ارائه میده؟میشه هزینه رو بگید؟شبانه رایگان داره؟
سلام دوستان
دیروز از اسیاتک شیراز بامن تماس گرفتن ...گفتند مودمتو روشن کن می خوایم خطتتون را چک کنم .... البته من خونه نبودم .... حالا کسی می دونه چرا میخواین این ارو کنند...
آخه نمایندگی ما تازه عوض شده سرعت خط هامون بهتر از قبل شده ......
سلام
از دوستان کسی میدونه سرعت شبانه آسیاتک برای 512 و 1 مگ و 2 مگ چنقدره . اصلا با هم فرق دارند؟
اندازه همون سرویسی هست که میگیرید
اره فرق داره
راستی اینترنت هم قراره 50 درصد قیمتش افزایش بیابه از بس کیفیتش هم خوبه قیمتهاشون را میخوان افزایش بدن ملت برن سمت اینرانت(اینترنت ملی)![]()
دوست عزیز فرق داره ولی نه خیلی زیاد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)