سلام
من به یه مشکل اساسی توی اوصل شدن به اینترنت با وایرلس (adsl کامپیوتر) به گوشیم پیدا کردم :
با وایرلس کانکت میشه ولی اینترنت وصل نمیشه و هربار که میخوام سایتی رو باز کنم ارور invalid server name نشون میده و به اینترنت نمیره
ریست کلی هم کردم ولی این مشکل حل نشد تنظیمیات وایرلس pc رو هم چک کردم ایرادی توش نبود
کلافه شدم کسی نیست کمک کنه ؟
سلام
با توجه به این که با مطرح کردن مشکل خود در این تایپیک کسی نتونست کمکی در این باره به من بکنه
من با شرکت نوکیا مکتتبه کردم و ایشان در جواب به ایمیل من نوشته های زیر رو ارسال کرد امیدوارم بتونه به شما کمک کنه ، من قبلا گفته های اونا رو اجرا کرده بودم و امروز فهمیدم که مشکل از وایرلس من بوده چون با تنظیم دوباره وایرلی و قرار دادن اون در حالت اتوماتیک مشکلم حل شد
متن ایمیل شرکت نوکیا در ایران :
1 :
احتراما به استحضار می رساند برای رفع مورد مربوط ، ایتدا گوشی خود را به تنظیمات اولیه کارخانه برگردانید:
Select Menu > Settings and Phone > Phone mgmt. > Factory settings.
و سپس مراحل زیر را پیگری نمایید:
Select Menu > Settings and Connectivity > Wireless LAN > Wlan Wizard
2 :
احتراما به استحضار می رساند پیام خطای دریافت شده " Invalid Server Name" بدینمعنی است که تنطیمات شبکه WLAN خود را بدرستی وارد ننموده اید. در صورتیکه از شبکه ای استفاد می نمایید که دارای Pre-Shared Key می باشد ، شما بایستی کلید رمز عبور صحیح را در گوشی خود وارد نمایید تا سرور به شما اجازه دسترسی را بدهد.
برای رفع مشکل بوجود آمده به شما پیشنهاد می گردد ، شبکه WLAN مورد نظر خود را مجددا تعریف و رمز عبور صحیح را وارد نمایید.