پس کی از آزمایشی در میام خسته شدم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
پس کی از آزمایشی در میام خسته شدم
بخونين چي فرستادم برا فوندر شهر چينيه:
hello.
Please say this sentence to duelers of your town in the town's forum (if you can and you want). I want know their answer!
==============
if you can win the duel with dueler of the "cyrus the great", you should know:
You don't win the duel, your guns is win the duel!!!
==============
thanks.
Good luck!
من فقط فهمیدم جلوشونو نگیره تو جوابشونو میدیبخونين چي فرستادم برا فوندر شهر چينيه:
با این کار اونا علیه ما میشن
بچه ها همه آماده نابود شدن باشید : دی
فکر کنم میخوان جنگ راه بندازن امروز 6 - 7 تا دوئل داشتم همش هم از طرف این چینی ها همش با اختلاف چند تا دمیج !! خجالت هم نمیکشن یارو 4 تا لول خودش و 7 تا لول دوئلش ازم بیشتره میاد دوئل میکنه اونم با اختلاف 2 تا دمیج میبره . خداااااااااااااااا
آخریش هم همین Niolro بودش که کلا پاس اوت شدم :(
چشم دو روز که پاس اوتم میرم کوئست میزنم پولشو در بیارم بعد دیگه خدا به دادشون برسه !!
با اینکه Firearm هستم و hp خیلی کمی دارم بدبختا 6 بار ریختن سرم که آخرش تونستن پاس اوت کنن !
شما هم اون اسلحه رو بخری دهنشون گ...دست
یه فکری هم باید واسه ی این وضعیت بکنیم یه جوری باید چند تا از لول بالا ها رو پاس اوت کنیم![]()
من هر وقت مي خوام چيزي بخرم از اينونتوري مايه ميزارم.چشم دو روز که پاس اوتم میرم کوئست میزنم پولشو در بیارم بعد دیگه خدا به دادشون برسه !!
والا ما یه کار درست حسابی هم نداریم که یه چیز گرن قیمت بده بفروشیم کار هم که میکنم همون محصول خودش رو بزور میده چه برسه به اینکه یه چیزم پیدا شه !! کلا نمیدونم چرا تو این ورد کم شانس شدم xDمن هر وقت مي خوام چيزي بخرم از اينونتوري مايه ميزارم.
من میرم به این چینی ها میل میدم که صلح ، بعد شما میرین با اونا دوئل میکنین ؟!!
ما با اونا دوئل كرديم؟؟من میرم به این چینی ها میل میدم که صلح ، بعد شما میرین با اونا دوئل میکنین ؟!!
از وقتي تو با اونا مثلا صلح كردي چهار پنج نفرشون اومدن با من دوئل كردن!!
اون اسلحه رو خريدم. منتظرم تا لول آپ كه شدم ازش استفاده كنم!
دوستان صفحه هات قبل 4-5 تا پس دادم اگه تایید شد حتما نگاه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)