من شهراد دیدم فکر نکنم به شما سرویس بده ولی باز هم خودتون شماره تون رو به صورت کامل تو این صفحه بزنید ببینید سرویس میده یا نه :
crm.shahrad.net
موفق باشید .
من شهراد دیدم فکر نکنم به شما سرویس بده ولی باز هم خودتون شماره تون رو به صورت کامل تو این صفحه بزنید ببینید سرویس میده یا نه :
crm.shahrad.net
موفق باشید .
این پست را ببین :
شهراد خیلی سریع وصل می کنند برای من فکر 3 روزه وصل شد . خوب بودن هم که نوسان داره که فکر کنم همه شرکت ها داشته باشند درسته ؟؟ شاتل هم نوسان داره ؟؟ در کل راضیم آره خوبه ولی من که گرفتم اول سرعت 512 بود ولی بعدش مثل اینکه سرعت ها رو ارتقا دادند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
به نظرتون بهترین سرعت رو تو 512 ها و یا یک میگ ها کدوم شرکت میدم ؟ منظورم نا محدود هست.
مثلا این ماله رفیقمه ، شهراد 128 محدود :
این برای منه :
داتک 512 نامحدود
![]()
Last edited by SIMON137; 24-10-2010 at 20:10.
سلام
دوست عزیز شهراد سرویس 128 هاش نامحدود 128 محدود نداره . شاید شما سرویس 128 تا 1 مگ شهراد را میگید درسته ؟؟
سلام
آقا من پیش شمارم 7770 هستش (منطقه مخابراتی عاطف) به نظر شما کدوم شرکت بهتره برای پیش شماره من در ضمن خط نا محدود داشته باشه چون برای دانلود میخوام.
با تشکر
سلام
شما چه سرعتی مد نظرتون هست ؟؟
سلام
من شهراد را چک کردم برای منطقه شما سرویس میده ولی نامحدوداش یکم گرونه 128 نامحدود داره 25 تومان ولی 512 نا محدود قیمت بالایی داره 225 هزار تومان .
من خودم شهراد دارم سرعتش خوبه بد نیست نوسان زیاد داره ولی به نظرم خیلی خوبه . شهراد سریع وصل میکنه من خودم از یک شرکتی که نماینده شهراد بود رفتم بگیرم اول 2 هفته ما رو طول داد بعد زنگ زدم مخابرات مخابرات گفت چیزی به دست ما نرسیده بعد زنگ زدم شهراد گفت مدارک تو شهراد برگشت خورده .
بعد پولم را از اونجا پس گرفتم رفتم از خود شهراد گرفتم در عرض 3 روز هم وصل شد . در کل خوبه ولی قیمت نا محدودش بالاست .
مرسی از پاسختون.
میانگین سرعت دانلود شهراد چند هستش ؟؟؟؟
در ضمن من تا ماهی 40 تومن میتونم بدم.
من نزدیکای میدان شاپور هستم یا پیش شماره 5538.میخوام برای بازی با پینگ خیلی خوب سرویس بگیرم.هرجا هم که زنگ میزنی بالای 128 نمیده و میگه باید دانشجو باشی و از مزخرفات.....
یه سرویسی معرفی کنید که خوراک بازی باشه(یعنی پینگش خوب باشه)
بعضیها میگن 128 شاتل جوابت رو میده.بعضیها میگن نه.تو رو خدا یکی از این سردرگمی درم بیاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)