از دوستان کی ریاضی 2 داره 3 بهمن؟ مسعود جون شما داری نه ؟![]()
از دوستان کی ریاضی 2 داره 3 بهمن؟ مسعود جون شما داری نه ؟![]()
همون بهتر نزنن
درس مبانی کامپیوتر 3 تا سوال تو کلید ها پیدا کردم که اشتباه بوده
اخه چراااااااااا
کلی وقت گذاشتم
کلی خونده بودم براش
حتی الان بعد دو هفته هنوز همه چیزاش یادمه
ولی چرا 16 غلط؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pNu![]()
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : بر اساس نامه ارسالی فرشاد ابراهیم پور ، رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران ، به روسای مراکز و واحدهای پیام نور اعلام شده است مغایرت هایی در کد درس ها در سیستم های گلستان و ساد به وجود آمده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس این نامه به دانشجویان تاکید شده است که با توجه به مغایرت های به وجود آمده در سیستم های گلستان و ساد ، دانشجویان کد درس مندرج در گزارش ۴۲۸ (کارت ورود به جلسه) و پاسخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امه را حتما چک کنند تا کدها با هم یکسان باشند و مغایرتی در آن ها وجود نداشته باشد. دقت داشته باشید در زمان امتحان کد درس مندرج شده در پاسخنامه – برگه ی سوالات - گزارش ۴۲۸ را با هم تطبیق دهید و از یکسان بودن کدها اطمینان حاصل فرمایید. در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در کدها ، موضوع را سریعا به پشتیبان آن مرکز در ستاد امتحانات استان اطلاع دهند.
شاید دلیل دیر آمدن نمرات این باشد .
خدا رو شکر از من که دو تا درسام گذشت![]()
من دارم...
جلد اول رو تموم کردم (البته چیزی هم نداره.)
مونده جلد دوم که فک کنم فقط انتگرالا دردسر داشته باشه!
کلا وضع بهم ریخته، یه روز ریاضی 2 میخونم یه روز مدار یه روز ذخیره و بازیابی!
مدار درس قشنگیه ولی یکم زیاده و نکته داره (در کل راحته)، ذخیره هم که باس خوند و حفظ کرد (اینم درکل مزخرفه)، ریاضی هم که دیگه خودتون میدونید
![]()
شما هم مدار الکتریکی دارید؟مدار درس قشنگیه
این فصل 5 به بعد مال دیفرانسیل
حالا من که پاس نکردم تا به حال
دیفرانسیل میتونم چیزی بفهم؟
آخه یکم پیچیده شد؟
راستی فصل هفتم هم هست یا فقط تا 6 امتحان؟
نه، مدار منطقیه...
فرق میکنه متاسفانه. داخل منابع رشتتون حذفیات رو زده (از سایت پیام نور بگیرید)
کدوم سایتش من همه جا رو گشتم این حذفیاتو کشف نکردم![]()
آره لینکش یکم پیچ در پیچهتو سایت اصلی پیام نور...
لینک سر راستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیست و چهارم تازه ریاضی 1 رو پاس کردم![]()
فردا فیزیک 2 دارم فقط امیدوارم سوالا زیاد زیر خم دانشجوها رو نگیرهخدایی اصلا حال و حوصله جواب های یه صفحه ای و توضیح زیادی برای سوالات تشریحی ندارم
ای کاش از بخش خازن و مدارهای الکتریکی و بخش مغناطیس بیشتر سوال طرح کنن چون اینا رو بیشتر خوندم . با اینکه میدونم از بخش گاوس سوال میدن ولی حال و حوصله انتگرال حل کردن رو ندارم
برای همین زیاد نخوندمش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)