تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 729 از 1178 اولاول ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,281 به 7,290 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام
    من حدود 1300 بودجه دارم . اهل بازي نيستم و كار هاي گرافيكي هم نمي كنم. با نرم افزار هاي سنگين هم كار نمي كنم
    يك لپتاپي مي خوام كه خر كار باشه، حداقل10 ساعت در روز ازش كار بكشم. و عمرش هم زياد باشه.. حداقل 3سال بتونم ازش استفاده كنم.. خودم سه مدل زير رو انتخاب كردم. به نظر شما كدام يك از سه مدل زير رو يخرم؟ از لحاظ سرعت و كيفيت كدوم يكي بهتره؟ و آيا سرعت اين سه تا مدل خيلي با هم فرق دارند؟
    ---------------------------------------
    dell studio 1537
    cpu:2.5 Core2Duo -T9400
    cash:6
    ram:4 g
    vga: 1024 ati
    ------------------------------------
    sony vaio cs 290 nfb
    cpu: 2.40GHzCore2DuoP8600
    FSB : 1066
    cash:3
    ram: 3 g
    vga: Intel 830
    --------------------------------------
    sony vaio sr 190
    cpu: 2.26GHzCore2DuoP8600
    cash: 3
    --------------------------------------------
    لطفا راهنماييم كنيد.. گيج شدم .. هر كس يه چيزي مي گه
    اول عمر و خر كار بودن برام مهمه بعد سرعت و بعد اينكه خودم عاشق وايو هستم ولي اگه سرعت 1537 خيلي فرق داشته باشه با سي اس و اس آر حتما 1537 مي گيرم
    اگه به قول خودتون خر کار بودن براتون مهمه بهتره برید سراغ Dell. لپ تاپی هم که انتخاب کردید (1537) خیلی عالیه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام
    بين HP HDX 16t و DELL STUDIO XPS 16 كدومشونو ترجيح ميدين؟
    اگه ميشه قيمتهاشونم در نظر بگيرين. ممنون.
    البته قیمتش رو من نباید در نظر بگیرم! شما باید در نظر بگیرید. شما باید مشخص کنید چه امکاناتی نیاز دارید و در مقابل حاضرید چقدر بپردازید. ولی با این حال من هنوز 1640 رو ترجیح می دم به چند دلیل:
    1- نزدیک 300 تا 400 گرم سبک تره
    2- کانفیگ بهتری داره
    3- کمتر داغ می کنه
    و ...
    ولی در نهایت همه چیز بر می گرده به موردی که اول گفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام من يه لب تاب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برای game بالاترين رم و در آخر يه 3،4
    سالی
    بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد

سلام من يه لب تا ب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برا ی game بالاترين رم و در آخر يه 3،4 سالی بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
    قيمت تا 3.600.000

سلام من يه لب تا ب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برا ی game بالاترين رم و در آخر يه 3،4 سالی بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
    قيمت تا 3.600.000

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من حدود 1300 بودجه دارم . اهل بازي نيستم و كار هاي گرافيكي هم نمي كنم. با نرم افزار هاي سنگين هم كار نمي كنم
    يك لپتاپي مي خوام كه خر كار باشه، حداقل10 ساعت در روز ازش كار بكشم. و عمرش هم زياد باشه.. حداقل 3سال بتونم ازش استفاده كنم.. خودم سه مدل زير رو انتخاب كردم. به نظر شما كدام يك از سه مدل زير رو يخرم؟ از لحاظ سرعت و كيفيت كدوم يكي بهتره؟ و آيا سرعت اين سه تا مدل خيلي با هم فرق دارند؟
    ---------------------------------------
    dell studio 1537
    cpu:2.5 Core2Duo -T9400
    cash:6
    ram:4 g
    vga: 1024 ati
    ------------------------------------
    sony vaio cs 290 nfb
    cpu: 2.40GHzCore2DuoP8600
    cash:3
    --------------------------------------
    sony vaio sr 190
    cpu: 2.26GHzCore2DuoP8600
    cash: 3
    --------------------------------------------
    لطفا راهنماييم كنيد.. گيج شدم .. هر كس يه چيزي مي گه
    اول عمر و خر كار بودن برام مهمه بعد سرعت و بعد اينكه خودم عاشق وايو هستم ولي اگه سرعت 1537 خيلي فرق داشته باشه با سي اس و اس آر حتما 1537 مي گيرم
    به نظر من dell studio 1537

داره خودمونی میشه Mds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض SONY VAIO AR890 UB

سلام بچه ها.
    من بازار رفتم ، یه مدل از سونی هست SONY VAIO AR890 UB اصلا تو سایت خود سونی sonystyle نتونستم پیداش کنم که عکسشو ببینم. اما قیمتش خوبه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این چه جوریاست ؟
    Last edited by Mds; 10-05-2009 at 05:28.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1- نه نداره ولی فکر کنم بشه بهش اضافه کرد چون جزو آپشن هاش هست
    2- بله
    3- اگه منظورتون کلیدهای بالای صفحه کلید (کم و زیاد کردن صدا و ...) هست بله.
    4- Vista HP SP1، ویرایش نهایی SP2 هنوز نیومده. می تونید روش با خیال راحت Seven رو نصب کنید و در هنگام خرید هم نمیشه انتخاب کرد.
    5- 32 بیتی. هر کدوم اشکالات و مزایای خودشون رو دارن که جای بحثش اینجا نیست. می تونید کنارش XP نصب کنید که البته با XP Mode که توی Seven ارایه شده دیگه نیازی به نصب XP نیست.
    6- مکشی هستش
    7- من 1،710،000 از دلیران گرفتم. بدون گارنتی (که توصیه نمی کنم) 30 تا 50 هزار تومان کمتر.
    8- نمی دونم! باید از خودشون بپرسید!
    9- از یه سری هستند. 1340 13 اینچی هستش و ضعیف تر از 1640.
    10- بد نیست! کانفیگش نسبت به قیمت مناسبه اما داره از رده خارج می شه و ظاهر خیلی شیکی هم نداره و کیفیت ساختش هم اصلاً به 1640 با E6500 نمی رسه.
    11- سری Latitude برای کارهای صنعتی ساخته شدند و سری Studio XPS تا حدی ترکیبی از قدرت و زیبایی هستند. دو مدلی که مد نظر شما هستند از جهت کارآیی عالی هستند.
    12- به نظر من نه! چون با این پول کانفیگی به این مناسبی در sony پیدا نمی کنید و از جهت Hard Work بودن هم این دو مدل (به ویژه E6500) بسیار بهتر هستند.
    13- تعداد سلول باتری رو مشخص می کنند!! هرچه تعداد سلول بیشتر باشه باتری شارژ بیشتری نگه می داره ولی از طرف دیگه وزن به شکل محسوسی افزایش پیدا می کنه.

ممنون از اینکه سوالاتتون رو این قدر دسته بندی شده، مطالعه شده و واضح پرسیدید.
    با تشکر از شما که وقت خودتون رو در اختیار ما قرار دادید
    کمال تشکر رو دارم

داخل سایت زیگورات نوشته بود که:
    سری Latitude از نظر استحکام و عمر قطعات بالاترین کیفیت را دارد

حالا به این نکات توجه کنید :
    1)کار من خارج از شهر هست و در جاهای مختلف کار میکنم (4تا5 شرکت و هر روز باید به یکی تا دوتا سر بزنم.) در اکثر موارد باید برم در محل پروژه و یک سری اطلاعات جمع آوری کنم .اکثر پروژه ها در محیط باز هستندو در بیابان!
    سوال:
    با توجه به اینکه سری Latitud دوام قطعاتش بالاتز هست و با توجه به مورد1 که گفتم کارم خارج از شهر هست آیا e6500 رو پیشنهاد می دید؟(یعنی 1640 خیلی ضعیف تر هست و ممکنه یک جا کم بیاره و خراب بشه؟)

2)بنده متاسفانه یک بیماری چشمی دارم(یک بیماری معمولی نیست) و کیفیت و وضوح تصویر برام خیلی مطرح هست.
    سوال:
    با توجه به بیماری چشمم سری Latitude کیفیت 1640 رو ندارند اما طبق گفته سایت از دوام بیشتری بر خوردار هستند
    3)قطعات قوی برام خیلی مطرح هست چون با نرم افزار های سنگین خیلی کار میکنم .
    6500 Latitude رمشدی دیآر2 هست دور هاردش پایین هست کیفیت تصویرش کم تر هست

در کل امروز من باید بین 1640 و e6500 یکی رو انتخاب کنم و سفارش بدم.نظر خودم 1640 هست اما گفتم دارم اینقدر هزینه میکنم ممکنه فردا یک خرابی چیزی واسش پیش مییاد و اون وقت هست که پشیمونی فایده نداره

در نهایت آمدم برام تصمیم آخرم از شما مشورت بگیرم
    الان قیمت1640 داخل سایت زیگورات 1750 هست و متاسفانه بودجه ای که در نظر گرفته بودم بخشیش رو اجبارا مصرف کردم و الان باید بخشیش رو قسطی بدم.به نظر شما قسطی بدم کار اشتباهی میکنم؟

چه گارانتی برای دل از همه بهتره؟ یا اینکه همشون یکی هست؟
    باز هم ممنون از لطفتون
    Last edited by esyo; 10-05-2009 at 13:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

کمال تشکر رو دارم

1)کار من خارج از شهر هست و در جاهای مختلف کار میکنم (4تا5 شرکت و هر روز باید به یکی تا دوتا سر بزنم.) در اکثر موارد باید برم در محل پروژه و یک سری اطلاعات جمع آوری کنم .اکثر پروژه ها در محیط باز هستندو در بیابان!
    سوال:
    با توجه به اینکه سری Latitud دوام قطعاتش بالاتز هست و با توجه به مورد1 که گفتم کارم خارج از شهر هست آیا e6500 رو پیشنهاد می دید؟(یعنی 1640 خیلی ضعیف تر هست و ممکنه یک جا کم بیاره و خراب بشه؟)

2)بنده متاسفانه یک بیماری چشمی دارم(یک بیماری معمولی نیست) و کیفیت و وضوح تصویر برام خیلی مطرح هست.
    سوال:
    با توجه به بیماری چشمم سری Latitude کیفیت 1640 رو ندارند اما طبق گفته سایت از دوام بیشتری بر خوردار هستند

در کل امروز من باید بین 1640 و e6500 یکی رو انتخاب کنم و سفارش بدم.نظر خودم 1640 هست اما گفتم دارم اینقدر هزینه میکنم ممکنه فردا یک خرابی چیزی واسش پیش مییاد و اون وقت هست که پشیمونی فایده نداره

الان قیمت1640 داخل سایت زیگورات 1750 هست و متاسفانه بودجه ای که در نظر گرفته بودم بخشیش رو اجبارا مصرف کردم و الان باید بخشیش رو قسطی بدم.به نظر شما قسطی بدم کار اشتباهی میکنم؟

چه گارانتی برای دل از همه بهتره؟ یا اینکه همشون یکی هست؟
    باز هم ممنون از لطفتون
    به نظر من e6500 بهتره برای شما چون کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه. می تونید توی لینک زیر یه review خوب ازش بخونید:
    کد:
    عکس زیر هم از داخل همون review هستش:
    کد:
    البته من کیفیت LCD ش رو ندیدم ولی قاعدتاً نباید بد باشه. اما به هر حال 1640 هم سیستم بسیار قوی هست.
    اگر خواستید بخرید اولاً سعی کنید کاملاً نقدی بخرید چون در غیر این صورت باید درصد بالایی برای سود بپردازید. ثانیاً از گارانتی های معتبر (مثل زیگورات و دلیران) خرید کنید.
    ان شا الله که انتخاب و خرید خوبی داشته باشید.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1- نه نداره ولی فکر کنم بشه بهش اضافه کرد چون جزو آپشن هاش هست
    2- بله
    3- اگه منظورتون کلیدهای بالای صفحه کلید (کم و زیاد کردن صدا و ...) هست بله.
    4- Vista HP SP1، ویرایش نهایی SP2 هنوز نیومده. می تونید روش با خیال راحت Seven رو نصب کنید و در هنگام خرید هم نمیشه انتخاب کرد.
    5- 32 بیتی. هر کدوم اشکالات و مزایای خودشون رو دارن که جای بحثش اینجا نیست. می تونید کنارش XP نصب کنید که البته با XP Mode که توی Seven ارایه شده دیگه نیازی به نصب XP نیست.
    6- مکشی هستش
    7- من 1،710،000 از دلیران گرفتم. بدون گارنتی (که توصیه نمی کنم) 30 تا 50 هزار تومان کمتر.
    8- نمی دونم! باید از خودشون بپرسید!
    9- از یه سری هستند. 1340 13 اینچی هستش و ضعیف تر از 1640.
    10- بد نیست! کانفیگش نسبت به قیمت مناسبه اما داره از رده خارج می شه و ظاهر خیلی شیکی هم نداره و کیفیت ساختش هم اصلاً به 1640 با E6500 نمی رسه.
    11- سری Latitude برای کارهای صنعتی ساخته شدند و سری Studio XPS تا حدی ترکیبی از قدرت و زیبایی هستند. دو مدلی که مد نظر شما هستند از جهت کارآیی عالی هستند.
    12- به نظر من نه! چون با این پول کانفیگی به این مناسبی در sony پیدا نمی کنید و از جهت Hard Work بودن هم این دو مدل (به ویژه E6500) بسیار بهتر هستند.
    13- تعداد سلول باتری رو مشخص می کنند!! هرچه تعداد سلول بیشتر باشه باتری شارژ بیشتری نگه می داره ولی از طرف دیگه وزن به شکل محسوسی افزایش پیدا می کنه.

ممنون از اینکه سوالاتتون رو این قدر دسته بندی شده، مطالعه شده و واضح پرسیدید.
    کمال تشکر رو دارم

سوال:

سوال:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض اولویت گارانتی یا وزن!

سلام دوستان،
    من قصد خرید وایو دارم، دو مدل انتخاب کردم : SR 26 GN و Z 540 NCB
    قیمت هردو 1600 و کانفیگ تقریبا مشابهی دارن. مسئله اینجاس که اگه اولی را بگیرم
    گارانتی رهجو داره ولی وزنش 1.96، در عوض دومی گارانتی معمولی (شرکتی) داره ولی وزنش 1.5.
    من خیلی جابجایی لب تاپ ندارم ولی به هر حال دوست دارم سبک باشه. از طرف دیگه در مورد گارانتی هیچ تجربه ای ندارم و اهمیتشو نمی تونم درک کنم. بنابراین نمی تونم بین ایندو اولویت بدم.
    موضوع دیگه اینه که مدل وایو Z 540 توی سایت sony Mideast نیست و من برداشتم اینه که به صورت قاچاق یا ... از آمریکا یا ژاپن وارد میشه و گارانتی شرکتی براش قابل اعتماد نیست. درحالیکه مدل SR 26 توی این سایت هست و توسط رهجو وارد میشه.

داره خودمونی میشه hajikhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان با بودجه تا 600 تومن با بهترین کانفیگ و ال سی دی خوب برای فیلم دیدن چی پیشنهاد میدید؟
    خودم این 3 تا مدل مد نظرم هست اگر لطف کنید سریع راهنمایی کنید ممنون میشم امروز میخوام بخرم

کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •