اگه به قول خودتون خر کار بودن براتون مهمه بهتره برید سراغ Dell. لپ تاپی هم که انتخاب کردید (1537) خیلی عالیه.
اگه به قول خودتون خر کار بودن براتون مهمه بهتره برید سراغ Dell. لپ تاپی هم که انتخاب کردید (1537) خیلی عالیه.
البته قیمتش رو من نباید در نظر بگیرم! شما باید در نظر بگیرید. شما باید مشخص کنید چه امکاناتی نیاز دارید و در مقابل حاضرید چقدر بپردازید. ولی با این حال من هنوز 1640 رو ترجیح می دم به چند دلیل:
1- نزدیک 300 تا 400 گرم سبک تره
2- کانفیگ بهتری داره
3- کمتر داغ می کنه
و ...
ولی در نهایت همه چیز بر می گرده به موردی که اول گفتم.
سلام من يه لب تاب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برای game بالاترين رم و در آخر يه 3،4
سالی
بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
سلام من يه لب تا ب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برا ی game بالاترين رم و در آخر يه 3،4 سالی بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
قيمت تا 3.600.000
سلام من يه لب تا ب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برا ی game بالاترين رم و در آخر يه 3،4 سالی بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
قيمت تا 3.600.000
به نظر من dell studio 1537
سلام بچه ها.
من بازار رفتم ، یه مدل از سونی هست SONY VAIO AR890 UB اصلا تو سایت خود سونی sonystyle نتونستم پیداش کنم که عکسشو ببینم. اما قیمتش خوبه.
این چه جوریاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mds; 10-05-2009 at 05:28.
با تشکر از شما که وقت خودتون رو در اختیار ما قرار دادید
کمال تشکر رو دارم
داخل سایت زیگورات نوشته بود که:
سری Latitude از نظر استحکام و عمر قطعات بالاترین کیفیت را دارد
حالا به این نکات توجه کنید :
1)کار من خارج از شهر هست و در جاهای مختلف کار میکنم (4تا5 شرکت و هر روز باید به یکی تا دوتا سر بزنم.) در اکثر موارد باید برم در محل پروژه و یک سری اطلاعات جمع آوری کنم .اکثر پروژه ها در محیط باز هستندو در بیابان!
سوال:
با توجه به اینکه سری Latitud دوام قطعاتش بالاتز هست و با توجه به مورد1 که گفتم کارم خارج از شهر هست آیا e6500 رو پیشنهاد می دید؟(یعنی 1640 خیلی ضعیف تر هست و ممکنه یک جا کم بیاره و خراب بشه؟)
2)بنده متاسفانه یک بیماری چشمی دارم(یک بیماری معمولی نیست) و کیفیت و وضوح تصویر برام خیلی مطرح هست.
سوال:
با توجه به بیماری چشمم سری Latitude کیفیت 1640 رو ندارند اما طبق گفته سایت از دوام بیشتری بر خوردار هستند
3)قطعات قوی برام خیلی مطرح هست چون با نرم افزار های سنگین خیلی کار میکنم .
6500 Latitude رمشدی دیآر2 هست دور هاردش پایین هست کیفیت تصویرش کم تر هست
در کل امروز من باید بین 1640 و e6500 یکی رو انتخاب کنم و سفارش بدم.نظر خودم 1640 هست اما گفتم دارم اینقدر هزینه میکنم ممکنه فردا یک خرابی چیزی واسش پیش مییاد و اون وقت هست که پشیمونی فایده نداره
در نهایت آمدم برام تصمیم آخرم از شما مشورت بگیرم
الان قیمت1640 داخل سایت زیگورات 1750 هست و متاسفانه بودجه ای که در نظر گرفته بودم بخشیش رو اجبارا مصرف کردم و الان باید بخشیش رو قسطی بدم.به نظر شما قسطی بدم کار اشتباهی میکنم؟
چه گارانتی برای دل از همه بهتره؟ یا اینکه همشون یکی هست؟
باز هم ممنون از لطفتون
Last edited by esyo; 10-05-2009 at 13:45.
به نظر من e6500 بهتره برای شما چون کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه. می تونید توی لینک زیر یه review خوب ازش بخونید:
عکس زیر هم از داخل همون review هستش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من کیفیت LCD ش رو ندیدم ولی قاعدتاً نباید بد باشه. اما به هر حال 1640 هم سیستم بسیار قوی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر خواستید بخرید اولاً سعی کنید کاملاً نقدی بخرید چون در غیر این صورت باید درصد بالایی برای سود بپردازید. ثانیاً از گارانتی های معتبر (مثل زیگورات و دلیران) خرید کنید.
ان شا الله که انتخاب و خرید خوبی داشته باشید.
با تشکر از شما که وقت خودتون رو در اختیار ما قرار دادید
کمال تشکر رو دارم
داخل سایت زیگورات نوشته بود که:
سری Latitude از نظر استحکام و عمر قطعات بالاترین کیفیت را دارد
حالا به این نکات توجه کنید :
1)کار من خارج از شهر هست و در جاهای مختلف کار میکنم (4تا5 شرکت و هر روز باید به یکی تا دوتا سر بزنم.) در اکثر موارد باید برم در محل پروژه و یک سری اطلاعات جمع آوری کنم .اکثر پروژه ها در محیط باز هستندو در بیابان!
سوال:
با توجه به اینکه سری Latitud دوام قطعاتش بالاتز هست و با توجه به مورد1 که گفتم کارم خارج از شهر هست آیا e6500 رو پیشنهاد می دید؟(یعنی 1640 خیلی ضعیف تر هست و ممکنه یک جا کم بیاره و خراب بشه؟)
2)بنده متاسفانه یک بیماری چشمی دارم(یک بیماری معمولی نیست) و کیفیت و وضوح تصویر برام خیلی مطرح هست.
سوال:
با توجه به بیماری چشمم سری Latitude کیفیت 1640 رو ندارند اما طبق گفته سایت از دوام بیشتری بر خوردار هستند
3)قطعات قوی برام خیلی مطرح هست چون با نرم افزار های سنگین خیلی کار میکنم .
6500 Latitude رمشدی دیآر2 هست دور هاردش پایین هست کیفیت تصویرش کم تر هست
در کل امروز من باید بین 1640 و e6500 یکی رو انتخاب کنم و سفارش بدم.نظر خودم 1640 هست اما گفتم دارم اینقدر هزینه میکنم ممکنه فردا یک خرابی چیزی واسش پیش مییاد و اون وقت هست که پشیمونی فایده نداره
در نهایت آمدم برام تصمیم آخرم از شما مشورت بگیرم![]()
سلام دوستان،
من قصد خرید وایو دارم، دو مدل انتخاب کردم : SR 26 GN و Z 540 NCB
قیمت هردو 1600 و کانفیگ تقریبا مشابهی دارن. مسئله اینجاس که اگه اولی را بگیرم
گارانتی رهجو داره ولی وزنش 1.96، در عوض دومی گارانتی معمولی (شرکتی) داره ولی وزنش 1.5.
من خیلی جابجایی لب تاپ ندارم ولی به هر حال دوست دارم سبک باشه. از طرف دیگه در مورد گارانتی هیچ تجربه ای ندارم و اهمیتشو نمی تونم درک کنم. بنابراین نمی تونم بین ایندو اولویت بدم.
موضوع دیگه اینه که مدل وایو Z 540 توی سایت sony Mideast نیست و من برداشتم اینه که به صورت قاچاق یا ... از آمریکا یا ژاپن وارد میشه و گارانتی شرکتی براش قابل اعتماد نیست. درحالیکه مدل SR 26 توی این سایت هست و توسط رهجو وارد میشه.
سلام دوستان با بودجه تا 600 تومن با بهترین کانفیگ و ال سی دی خوب برای فیلم دیدن چی پیشنهاد میدید؟
خودم این 3 تا مدل مد نظرم هست اگر لطف کنید سریع راهنمایی کنید ممنون میشم امروز میخوام بخرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)