تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 729 از 905 اولاول ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,281 به 7,290 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

دیسک و صفحه رو تازه عوض کردم ، ماشین در حال سکون لرزش داره مثل حالتی که صفحه کلاج تموم شده باشه !

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دیسک و صفحه رو تازه عوض کردم ، ماشین در حال سکون لرزش داره مثل حالتی که صفحه کلاج تموم شده باشه !
    سلام
    منظورت اینه درجا ماشین کار میکنه لرزش داره؟؟ بعد از تعویض این مشکل بوجود اومد؟
    اگه اینطور باشه و از لحاظ متوری و همچنین سنسور ها و سیم و سکوت اونها مطمئن هستی احتمالا مربوط به دسته موتور ها علی الخصوص اونی که زیر گیربکس قرار داره هستش. همچنین رام زیر گیبرکس رو اگه نگاه کنی با 4 تا پیچ به اتاق بسته شده. زیر هر 4 پیچ 4 تا بوش لاستیکی دوطرفه داره (یکی زیر رام بین ورق رام و اتاق و دیگری بین ورق رام و پیچ) که لرزش رو جذب میکنن و از انتقال به اتاق جلوگیری میکنن. زیاد دیnم تعمیرکار ها لاستیک ها رو بعد از چند بار باز و بسته شدن و خراب شدن کنار میندازن و دیگه نمیبندن و یا نصفه نیمه میبندن. اگه نداره 4 تا بخر ببند تاثیر خوبی داره

3. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام

پراید ۸۳ انژکتور تکسوز

صبح ها بعد یک یا نهایت دو استارت روشن میشه

ماشین شروع میکنه به ریپ زدن و از اگزوز صدا تپ تپ میاد

گاهی پیش میاد در این حالت ماشین خاموش میشه

اما بعد سه چهار دقیقه عادی میشه

نمیخوام الکی خرج کنم و شنیدم اینجور مشکلات تو این مدل عادیه. درسته؟

اگع عادی نیست مشکل چیه؟ و چقدر هزینه داره تازه این ماشین رو با هزارتا بدبختی خریدم

Last edited by parsmm; 11-02-2016 at 10:46.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

پراید ۸۳ انژکتور تکسوز

صبح ها بعد یک یا نهایت دو استارت روشن میشه

ماشین شروع میکنه به ریپ زدن و از اگزوز صدا تپ تپ میاد

گاهی پیش میاد در این حالت ماشین خاموش میشه

اما بعد سه چهار دقیقه عادی میشه

نمیخوام الکی خرج کنم و شنیدم اینجور مشکلات تو این مدل عادیه. درسته؟

اگع عادی نیست مشکل چیه؟ و چقدر هزینه داره تازه این ماشین رو با هزارتا بدبختی خریدم

اگه ecu ماشین ساژم باشه خیلی اینطوری دیدم
    شما صبح قبل روشن کردن اول از همه سوییچ رو باز کن و صدای پمپ بنزین قطع شد سوییچ رو ببند و 2-3 بار تکرار کن و آخرین بار همونطور سوییچ رو بذار یه 15-20 ثانیه باز باشه و بعدش استارت بزن ببین درست میشه یا نه

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

علت اینکه بوی اگزوز ماشین جلویی یا بوی محیط اطراف، موقع حرکت وارد اتاق میشه از چیه ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .

علت اینکه بوی اگزوز ماشین جلویی یا بوی محیط اطراف، موقع حرکت وارد اتاق میشه از چیه ؟
    سلام
    تهویه ماشین (هوای کولر و بخاری) وقتی روی ورود هوا از خارج باشه هوای بیرون به داخل میاد و این اتفاق می افته. اگه گردش رو محدود به اتاق کنی بهتر میشه ولی کلا ماشین ایرانی انقدر سوراخ سنبه داره هر کار کنی یه مقدار وارد میشه دکمه تهویه رو بزن بهتر میشه

8. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    اگه ecu ماشین ساژم باشه خیلی اینطوری دیدم
    شما صبح قبل روشن کردن اول از همه سوییچ رو باز کن و صدای پمپ بنزین قطع شد سوییچ رو ببند و 2-3 بار تکرار کن و آخرین بار همونطور سوییچ رو بذار یه 15-20 ثانیه باز باشه و بعدش استارت بزن ببین درست میشه یا نه

جواب نداد همونجوریه

به واشر سرسیلندر ربطی داره؟
    یکی گفت حتما واشر ضعیف کرده

یه بنده خدایی گفت ساژم ذاتش همینه الکی خرج نکن

موندم چه کنم تازه ماشین رو با قرض خریدم

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جواب نداد همونجوریه

به واشر سرسیلندر ربطی داره؟
    یکی گفت حتما واشر ضعیف کرده

یه بنده خدایی گفت ساژم ذاتش همینه الکی خرج نکن

موندم چه کنم تازه ماشین رو با قرض خریدم
    آره ساژم زیاد اینطوری میشه و دلیلش هم دقیق معلوم نمیشه (همه اینطور نیستن ولی زیاد هست که اینطوریه)
    واشر مشکل داشته باشه نشونه های زیادی داره، آب روغن قاطی کردن، باد کردن شیلنگ های آب و... که با کمپرس گرفتن مشخص میشه. پراید خیلی سخت واشر میسوزونه

شما فشار بنزین و سوزن انژکتورها رو هم تست کن. اگه دیاگ نزدی برو یه بار یاگ بزن شاید اصلا یکی از سنسورهات خراب باشن
    اگه با این کارها درست نشد زیاد الکی خرج نکن چون تجربه ش رو دارم (با کلی خرج هم درست نشد) همینطوری استفاده کن، فقط موقعی که موتور سرده بد روشن میشه وگرنه مشکل دیگه نداره. اگه بخوای درست کنی تعمیرکارها برای اینکه مشکل رو حل کنن به مرور همه چیز رو عوض میکنن و آخرش هم ممکنه درست نشه و فقط کلی پول و وقت ازت گرفته بشه. به نظر من اگه در اطرافت کسی پراید ساژم (بدون ایموبلایزر باشه البته، تا آخر 85) داره و مشکلی نداره یه روز ای سی یو رو جابجا کن و تست کن ببین حل میشه یا نه. چون من فقط ای سی یو رو تست نکردم و احتمالش زیاده این عیب شایع از ای سی یو باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز شلنگ بالای رادیاتو عوض کردم ،مسئله ای که فکرمو درگیر خودش کرد این بود که وقتی شلنگو در اوردم از طرف موتور اب شروع به ریزش کرد البته نه به شدت اما بصورت مداوم تا چند دقیقه ادامه داشت تا قطع شد ،الان چیزی که رو مخمه اینه که وقتی ماشین از شب تا صبح خاموش بوده و کاملا سرد شده مگه ترموستات نباید کاملا بسته باشه؟یعنی ترموستات خراب شده؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز شلنگ بالای رادیاتو عوض کردم ،مسئله ای که فکرمو درگیر خودش کرد این بود که وقتی شلنگو در اوردم از طرف موتور اب شروع به ریزش کرد البته نه به شدت اما بصورت مداوم تا چند دقیقه ادامه داشت تا قطع شد ،الان چیزی که رو مخمه اینه که وقتی ماشین از شب تا صبح خاموش بوده و کاملا سرد شده مگه ترموستات نباید کاملا بسته باشه؟یعنی ترموستات خراب شده؟
    سلام
    دوست عزیز هیچ موقع نمیتونی تو ماشین شیلنگی رو باز کنی و اب نیاد انقدر شیلنگ و سوراخ های پیچ در پیچ هست که آب توش باشه. ترموستات فقط کارش جدا کردن 2 بخش از همدیگه هست و در واقع یک شیر هست. تو هر طرفش که شیلنگ هایی وجود داره رو باز کنی اب پشت اون بخش میاد بیرون. مشکلی نداره
    ترموستات اگه باز مونده باشه صبح ها ماشین خیلی دیر گرم میشه و همچنین سرعت یه خورده بالا که بری سریع آمپر آب میفته پایین و بخاری سرد (ولرم) میشه

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •