سلام
یه پیشنهاد ...
برای فرمول نویسی تو ورد از نرم افزار Math Type استفاده کنید.
( Mathematics Add-ins مایکروسافت رو هم نصب کنید بهتره و کاملتر میشه ...)
سلام
یه پیشنهاد ...
برای فرمول نویسی تو ورد از نرم افزار Math Type استفاده کنید.
( Mathematics Add-ins مایکروسافت رو هم نصب کنید بهتره و کاملتر میشه ...)
جستجو کردم اما نتیجه نداد!
این روش جواب داد اما بر عکسش جواب نداد! یعنی اگر بخوام در یک سطر انگلیسی یک کلمه فارسی بزارم بازم سطر بهم میخوره. حالا باید چکار کنم؟
سلام
خوب دوست عزیز این بار به قول خودت باید برعکس عمل کنی یعنی اگر متن انگلیسی میخوای تایپ کنی اول باید ctrl + shift « سمت چپ » رو بزنی پس از تایپ انگلیسی اگه در ادامهش خواستی فارسی بنویسی alt + shift روبزن این جوری میتونی متن انگلیسی تایپ کنی و در بین جملات آن فارسی هم بنویسی .
سلام
مرسی از شما
چطور می تونم خودم برای حالت های مختلف بریک کلید میانبر تعریف کنم
مخصوصاً برای حالت Breack continous احتیاج دارم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
سلام
این متن با چه فونتی هست من خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم
![]()
nelshe عزیز بادرود به شما
تاکید شما باعث شد من یه مقدار کنجکاوی کنم و چند مورد بشرح زیر پیداکردم که یه جورایی میشه کلید میانبر به حسابشون آورد
ازجمله برای گزینه Breack continous به ترتیب کلیدهای alt و p و b و 1 و O را میزنی ( Alt > p > b > 1 > O )
یا ابتدا Alt+p+b و پس از اون به ترتیب کلیدهای 1 وO
به این ترتیب Breack continous اعمال میشود .
برای دیگر زیر گزینه های Breaks هم میتونی به دو روش بالا عمل کنی
Alt > p > b > 1 > P برای گزینه اول page
( یا ابتدا Alt+p+b و پس از اون به ترتیب کلیدهای 1 و p
Alt > p > b > 1 > C برای گزینه دوم column
Alt > p > b > 1 > T برای گزینه سوم text wrapping
Alt > p > b > 1 > N برای گزینه چهارم next page
Alt > p > b > 1 > O برای گزینه پنجم continuous
Alt > p > b > 1 > E برای گزینه ششم even page
Alt > p > b > 1 > D برای گزینه هفتم odd page
درمورد سوال دومتون منم این فونت رو دیدم اما نمیدونم چه فونتیه اگه تونستم پیداش کنم حتما خدمتتون خواهم گفت .
Last edited by sohrab doaby; 12-03-2012 at 08:26.
سلام
دوست عزیز عکسایی که میزارید اندازه شون بزرگ و سایز عکسهاتون هم زیاده ...
لطفاً اندازه تصویرهایی که میزارید رو کم کنید.
برای فونت هم به تاپیک زیر رجوع کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خیلی عالی بود
واقعاً ممنون
فقط یک مورد
اون قضیه که فرمودید میشه خودمان تعیین کنیم
امکانش بفرمایید
من چطور می تونم یک شورتکات خودم براشون تعیین کنم (چون یه کم این شورتکات طولانی است و من هم تنبلو نیاز دارم مدام بریک استفاده کنم)
Nelahe عزیز با درود مجدد
اون موردی رو که من خدمت شما گفتم : خودت میتونی کلید اختصاص بدی مربوط به این علامت « » بود که تو بخش اول پرسش شما بود نه برای درست کردن میانبر برای Break و زیر گزینههاش عین جمله رو دوباره برات میارم
(به نظر من برای اینکهدرزمان تایپ انگلیسی این علامت رو بکار ببری « » سه راه وجود داره یا اون لحظه زبان رو فارسی کنی یا از insert > symbol استفاده کنی .و یا اینکه از نرمافزارهای مربوطه استفاده کنی و خودت کلیدهایی رو به این علامت اختصاص بدی .)
واما برای ایجاد کلید میانبر در word 2007
(علاوه بر امکان ایجادمیانبر از مسیر insert > symbol > more symbols > special character > shortcut key )
باید از مسیر Word option > customize > key board shortcut بری وبر روی customize کلیک کنی و در پنجره باز شده از کادر زیر categories تب یا هر گزینهای که دلخواهتون بود رو انتخاب میکنی و در کادر روبروی اون گزینه دلخواه رو کلیک میکنی پس از اون تو کادر press new shortcut key یه کلید میانبر تعیین میکنی و سپس assign رو میزنی . اما در گزینههای مربوطبه تب page Layout متاسفانه break وجود ندارد .
ضمنا همونطور که دوستمون sharifdorsa گفته بودن میتونی تو قسمت Quick Access Toolbar قرارش بدی که دسترسی بهش آسون تر بشه.
کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟
لااقل اسم این نوع نوشته های چیه که من سرچ کنم ؟
با Alt + Num میتونید یه سری از این کارکترها رو داشته باشید !
Num میتونه اعداد 1 تا 255 باشه !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)