فقط بدیش اینه که امین تو از ماها دورتر هستی یعنی توی k74 هستی که ما اونجا عضوامون خیلی کمه.
اسکات درست حسابی یادت نره.یه جوری حساب کن که بتونی سریع بگیریش.
فقط بدیش اینه که امین تو از ماها دورتر هستی یعنی توی k74 هستی که ما اونجا عضوامون خیلی کمه.
اسکات درست حسابی یادت نره.یه جوری حساب کن که بتونی سریع بگیریش.
قربونه دستت
شما سروری...لطف کردی![]()
یک سوال داشتم اونم اینه که اسکات به چه درد میخوره ؟
الان یارو منو اسکات کرده با 1000 نفر...
برادر شرمنده من شما رو با یه عضو دیگه قاطی کردم.شما رو باید بفرستم یه جوری توی ترایب دوم خودمون یعنی fight2.میل میزنم بهشون باهاشون صحبت میکنم.
Last edited by بردیا; 11-11-2007 at 23:39.
اسکات یه نوع جاسوس هست.میتونه کل آمار دهکدتو از قبیل لول ساختمونا و سربازا دربیاره.وقتی توی این سطح امتیاز قرار گرفتی و یه نفر با 1000تا یونیت اسکاتت میکنه یعنی میخواد نوبلت بکنه.بگو ببینم کی اسکاتت کرده شاید بتونیم یه جوری ترتیبشو بدیم با بروبکس ایرانی.
آره ميدونم.براي همين هم دارم تا 48 ساعت كه اكانت فعاله را صف پر ميكنم تا 48 ساعته تمام بشوند.
يك مورد ديگر ، حتما پكيج گرافيك را دانلود كنيد و از هارد اجرا كنيد واقعا سرعت اضافه ميشود.من خودم adsl دارم ولي اين پكيج خيلي جالبه.البته 48 ساعت بيشتر نداريدش .ولي امتحان كنيد
-يك قابليت ديگه پريميوم قابليت Demolition است كه ساختمانهاتون را خراب ميكند.ولي نميدانم به چه درد ي ميخورد.و آيا ريسورس ساختمانها را برميگرداند يا نه.
======================
ببينم نوبل من قرضي هم ميشود گرفت استفاده كرد؟؟؟
=====================
براي ريسورسهاي فاميلي هم ممنون.
تا آخر اين 48 ساعت ساپورتش كنيد همچنان
اوه اوه.2 هفته؟یعنی به 2 هفته باید 6 هزار اکس بسازم؟خیلی زیاده!!ترایبمون خیلی خوبه حیف دوره.نیروهای من به چه دردشون می خوره؟بگو رحم کنن
باشه الان اسکات میسازم
این یارو rim reaper
فکر کنم 15 تا دهکده داره ...ترابشم TBR هست خیلی هم قوی هستن ...از اول بازی بهم حمله میکنه
خلاصه نزاشته اب خوش از گلوم پایین بره
دفعه قبل هم همینا بودن نوبلم کردن
نترس من تا جایی که تونستم ساختمونای لازم رو آپگرید کردم.تو دیگه فقط برو تو خط ساخت نیرو.در ضمن 6000تا آکس نباید داشته باشی.8000تا باید باشن.حداقل 2200 تا هم ال سی و 230 تا رم.همشون هم باید لول 3 باشن.دهکده دوم رو گرفتی بگو میخوای دفاعی یا حمله ایش کنی تا بهت بگم چیکار باید بکنی
اوه
با بد کسی طرف شدی ,نمیشه زیاد امیدی داشت
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)