دوستان یه مختصر توضیحی در مورد دوربین Canon PowerShot SX130 IS به ما بدن ممنون میشیم
دوستان یه مختصر توضیحی در مورد دوربین Canon PowerShot SX130 IS به ما بدن ممنون میشیم
سلام
چون FZ100 و SX30 و FZ40 تازه معرفی شدند نمیشه گفت کدوم بهترند
اما دوستان که بین اینا مونده بودند FZ40 رو انتخاب کردند ایشون H@di Soft
اما HS10 دوربین عالی و جدید که ایشون far2009 تازه این دوربین رو خریدند
HX1 هم فیلم عالی داره (مثل FZ100) اما تولید 2009 و کیفیت عکس بالایی نسبت به بقیه نداره
بهتره کمی صبر کنید و بعد بین FZ40 و SX30 یکی رو انتخاب کنید
یه دوربین جدید و جالب که کاملا به روز شده (بدی هاش فقط باطریه قلمی و فلش 3m) میشه از اینا گذشت
میشه گفت همه چی تمومه وبا قیمتی حدود 260 میشه خریدش
مشخصات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هنوز که هنوزه چرا بعضی دوربینای جدید باطری قلمی میخوره؟!
دوست عزیزباطری قلمی در دوربینها از بعضی جهات حسن به شمار میاد من برادوربینم(500d) یه باطری اذافه به مبلغ 30 هزارتومن گرفتم متاسفانه پس از دو ماه سنگ شد از نظر شکل وقیافه با باطری اصلی دوربین مو نمی زد ولی تقلبی بود همین اشتباه رو دوباره کردم وباطری دیگری گرفتم ولی پس از 120 شات خالی می کنه ولی من با 4باطری قلمی شارژی انرژایزر بر روی دوربین sx10 نزدیک به 600 عکس می گرفتم باطری شارژی قلمی همیشه موجود هست حتی دهسال دیگه قیمتش هم مناسبه ولی ممکن باطری بعضی دوربینها سه سال دیگه اصلا گیر نیاد
قبلا درباره قلمی و یونی صحبت زیاد شده
چون به شما باطری تقلبی دادند دیگه باطری یونی بدرد نمی خوره هوم ؟؟؟؟
چیزی که دوستان درباره قلمی اشتباه فکر میکنند اینه که هر باطری قلمی به دوربینشون میخوره (البته توش میره) اما اون باطری که ساعت رو راه میندازه اصلا دوربین رو روشن نمیکنه
بعد شما رو چه حسابی میگی که 10 سال دیگه هم هست من به بودن یونی ها در 10 سال بعد شک دارم چه برسه به این قلمی های در حال انقراض تکنولوژی در حال جلو رفتن نه در جا زدن
من نمیگم قلمی فقط بدیه اما ارزشی نداره وقتی یونی هست
اگر خوب بود روی دستگاه های قابل حمل (موبایل و لپ تاپ و انواع پلیر ها و....) استفاده میشد
![]()
من میخوام تا 500 هزینه کنم و میخوام بیشتر با تنظیمات اتو کار کنم و دنبال یه دوربین کم دردسر هستم و به 3 تا دوربین رسیدم
hx1 --- hx5 -- nikon p100
به نظر شما کدومش رو بگیرم؟
در ضمن مموری کلاس 10 sd ترنستد 16 گیک با گارانتی مرات با hx5 و p100 هماهنگه؟
Last edited by baharshiraz; 13-11-2010 at 10:44.
اگر اندازه بزرگ برات مهم نیست فکر کنم hx1 بهتر باشه وگرنه hx5 گزینه بسیار خوبیه
درمورد مموری هم باید بگم با اون مدل دوربینه سازگار هستش![]()
درود. بنده بعد از مقایسه بین sx30 و fz40 و کلی ریوو خوندن و مطالعه این تاپیک،عزمم رو بره fz40 جزم کردم. امروز داشتم سایت دیجی رو نگاه میکردم که یهو چشم به tz10 پانا با قیمت بسیار مناسب اون افتاد( 388 تومن در مقابل fz40 که 449 تومنه)
از طرفی با سایز و کامپکت بودن tz10 خیلی حال میکنم و تو رده خودش دوربین مرکه ایه!!
نظر شما چیه؟
سلام
ببخشید من میخوام Canon EOS 500D بخرم کسی قیمت داره؟قیمت روز؟
شرایط گارانتی چجوریه؟از کدوم گارانتی بگیرم؟
با تشکر...
FZ40 یا sx30
اگر دوست دارید کوچیک باشه hx5 یا tz10 یا SX210 که ارزون تره این دو تا اخریه
sd با سونی سازگار نیست اما با بقیه هست
سونی مموریه مال خودشو داره
بله tz10 عالیه مثل hx5 اما فقط فیلم hx5 خیلی بهتره tz10 اگر نه بیشتره چیزا tz10 بهتره
باید 700 یا کم تر باشه
گارانتی شاید مهم نباشه (چون هیچ گارانتی اصلیی نداریم) اما بیمه ارزش داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)