تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 729 از 949 اولاول ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,281 به 7,290 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از نظر حقوقی کسی هست اینجا بتونه راهنمایی کنه برای یک شکایت صحیح چه کاری باید انجام بشه؟، به غیر از اینکه با ۱۹۵ تماس بگیریم و ثبت شکایت کنیم چه کارهای دیگه ای میشه انجام داد؟

ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن راهنمایی داشته باشن...

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

همونطور كه ديروز گفتم مجبور شدم سرويس 1 مگ نامحدود برنزي خودم رو با 2 مگ 40 گيگ عوض كنم.
    واقعا دزدي تو روز روشن. تا جايي كه عقل من مي رسه 2 مگابيت بايد سرعت دانلود حدود 260 بده بهم اما سرعت اين سرويس اونقدر متغيره و بالا و پايين ميره كه حد نداره. اكثرا كه زير 180 هستش و گه گداري چند لحظه ميره بالاي 200.
    دانلود رايگان شبانه اش هم همينطور. من ديشب از 2 تا 7 صبح 2.59 گيگ دانلود كردم. يعني به طور متوسط ميشه با سرعت 105 كيلو بايت بر ثانيه.

چه بايد گفت. اي كاش مي تونستم كلا تخليه كنم و برم از يه جاي ديگه بگيرم. اما فعلا و تا 2 ماه و نيم ديگه نمي تونم.

فن آوا و آقايون مدير بترسيد از عذاب خدا به خاطر كم فروشي. چيزي كه تو خود قرآن هم اومده. بترسيد...

3. 4 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همونطور كه ديروز گفتم مجبور شدم سرويس 1 مگ نامحدود برنزي خودم رو با 2 مگ 40 گيگ عوض كنم.
    واقعا دزدي تو روز روشن. تا جايي كه عقل من مي رسه 2 مگابيت بايد سرعت دانلود حدود 260 بده بهم اما سرعت اين سرويس اونقدر متغيره و بالا و پايين ميره كه حد نداره. اكثرا كه زير 180 هستش و گه گداري چند لحظه ميره بالاي 200.
    دانلود رايگان شبانه اش هم همينطور. من ديشب از 2 تا 7 صبح 2.59 گيگ دانلود كردم. يعني به طور متوسط ميشه با سرعت 105 كيلو بايت بر ثانيه.

چه بايد گفت. اي كاش مي تونستم كلا تخليه كنم و برم از يه جاي ديگه بگيرم. اما فعلا و تا 2 ماه و نيم ديگه نمي تونم.

فن آوا و آقايون مدير بترسيد از عذاب خدا به خاطر كم فروشي. چيزي كه تو خود قرآن هم اومده. بترسيد...

دوست محترم و عزیز شما به راحتی از حق خودت گدشتی بدون اینکه سعی کنی از حقت دفاع کنی، حتی تلاش هم نکردی بعد آلان گرفتن حقتو حواله می دی به خدا و پیغمبیز؟؟؟

یعنی اون دنیا مثلا چه جوابی می خوایی به خدا بدی؟؟؟

من امروز دارم می رم شرکت فن آوا حق گرفتنیه! دادنی نیست، دوست عزیر در ضمن من هم دقیقا عین سرویس شما رو دارم...

مشکل مردم ایران همیشنه همینه دنبال حقشون نمی رن منتظر هستن یکی از آسمون بیاد پایین حقشونو بگیره...
    Last edited by codex1; 21-05-2015 at 08:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

امروز شبانه های محدود چقدر بود سرعتش اگه اونم اومده باشه پایین اصلا بصرفه نیست موندن تو این شرکت
    با سلام

من که کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم اتوماتبک شروع کنه و .... حدود ساعت 3.5 شب قطع شده بود و تا ساعت 6-6.5 وصل نشده بود. نهایت سرعتش هم در لاگ نرم افزار 100 تا بود (1 مگ شبانه دار - قبلا 190 بود) تاره من مثلا در 10 روزی که از این ماهم گذشته فقط 3 شب دانلود شبانه داشتم. و اصولا مصرفم بالا نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان چه شکلی سرویسشون رو تغییر دادن؟ تماس گرفتم دیروز گفتن نمیشه! باید پول کامل سرویس جدید رو بدین !منم 2 مگ نامحدود دارم سرعت بین 10 تا 30 میچرخه ! تماس گرفتم دقیقا در مورد محدود دانلود هیچ حرفی نداشت... گفتم زوری هست دیگه یه جورایی گفت اره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی اینجا فن اوا نامحدود داره ؟ من 2 مگ نامحدود دارم سرعتم رو 250 بود الان اوردن رو 20 زنگ زدم میگم مشکل چیه میگه سیاست جدیده قبلا رو همه شرکتا بود رو فن اوا نبود بیشتر از 1.5 گیگ در روز دانلود کنی سرعتت میاد رو 20 اصن یه جوکی یعنی دزد که دزد . 120 تومن دارم پول میدم اینه وضعیتمون گفتم سرویسشونو جمع کنن . :-|

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله همه نامحدود داریم. 20 صفحه آخر تاپیک همه توضیح دادند .
    راه حل نهایی :
    شکایت و بعدش تخلیه فعلا دنبال یه جای بهتریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست محترم و عزیز شما به راحتی از حق خودت گدشتی بدون اینکه سعی کنی از حقت دفاع کنی، حتی تلاش هم نکردی بعد آلان گرفتن حقتو حواله می دی به خدا و پیغمبیز؟؟؟

یعنی اون دنیا مثلا چه جوابی می خوایی به خدا بدی؟؟؟

من امروز دارم می رم شرکت فن آوا حق گرفتنیه! دادنی نیست، دوست عزیر در ضمن من هم دقیقا عین سرویس شما رو دارم...

مشکل مردم ایران همیشنه همینه دنبال حقشون نمی رن منتظر هستن یکی از آسمون بیاد پایین حقشونو بگیره...
    شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی داداش؟
    تو مملکتی که ستا* بهشت* واسه چهار خط وبلاگ نوشتن جون خودشو تو بلیس فنا از دست داده و هیچ کسی جوابگو نبوده انتظار داری امید مردم بغیر از آسمون باشه؟

ولی به هر حال اگر امروز داری میری فناوا ساعت بگو یا پخ بده منم میام. ولی جواب امروزشونو همین الان بهت بگم اینه که "شنبه بیاین امروز مسوولین نیستن" چون تا جایی که بتونن میپیچونن. اگر دوستان موافق باشن یه قرار بذاریم شنبه دسته جمعی بریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همین الان زنگ زدم فنی ، اپراتور شمس جواب داده میگم سرعت 1 مگ من قرار نیست از 90 بالاتر بره؟ میگه نه ! 80 تا نهایتا 100
    میگم کجای سایت زدید که بعد 1 گیگ حجم روزانه اینترنت من تبدیل میشه به 128
    میگه نمیزنیم دارم میگم بهت
    منم همین الان تخلیه کردم با اینکه 6 روز هنوز دارم، شکایت هم کردم

Last edited by sh93; 21-05-2015 at 10:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همین الان زنگ زدم فنی ، اپراتور شمس جواب داده میگم سرعت 1 مگ من قرار نیست از 90 بالاتر بره؟ میگه نه ! 80 تا نهایتا 100
    میگم کجای سایت زدید که بعد 1 گیگ حجم روزانه اینترنت من تبدیل میشه به 128
    میگه نمیزنیم دارم میگم بهت
    منم همین الان تخلیه کردم با اینکه 6 روز هنوز دارم، شکایت هم کردم

از نظر فناوا 1 مگ حداکثر 90 کیلوبایت در ثانیه و 2 مگ حداکثر 180 کیلوبایت در ثانیه باید داشته باشه و دارن لطف میکنن این سرعت رو میدن.

12. این کاربر از Bakhsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •