تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 729 از 1219 اولاول ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,281 به 7,290 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان .من چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید .من می خواستم ps3 بخرم ولی میخواستم بدونم ps3 این قابلیت ها رو داره.1-فیلم های 3D رو میشه با اون تماشا کرد؟
    2-گیم 3D رو میشه رو اون بازی کرد و اصلا گیم 3D وجود داره یا نه؟
    3-من می خوام از PS3 به عنوان PLAYER BLU RAY برا پخش فیلم 3D اورجینال استفاده کنم میشه یا نه؟
    و دیگه این که آیا قابلیت های فوق رو XBOX360 داره یا نه و این که منبعی میتونید به من معرفی کنید که من PS3 و XBOX رو مطالعه کنم و قابلیت هاشو نو بدونم .چون من اطلاعاتم کمه .ممنون

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

سلام دوستان .من چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید .من می خواستم ps3 بخرم ولی میخواستم بدونم ps3 این قابلیت ها رو داره.1-فیلم های 3D رو میشه با اون تماشا کرد؟
    3-من می خوام از PS3 به عنوان PLAYER BLU RAY برا پخش فیلم 3D اورجینال استفاده کنم میشه یا نه؟
    و دیگه این که آیا قابلیت های فوق رو XBOX360 داره یا نه و این که منبعی میتونید به من معرفی کنید که من PS3 و XBOX رو مطالعه کنم و قابلیت هاشو نو بدونم .چون من اطلاعاتم کمه .ممنون

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

و دیگه این که آیا قابلیت های فوق رو XBOX360 داره یا نه و این که منبعی میتونید به من معرفی کنید که من PS3 و XBOX رو مطالعه کنم و قابلیت هاشو نو بدونم .چون من اطلاعاتم کمه .ممنون[COLOR="Silver"]
    سلام عزیز

1-بله , کنسول با آپدیت 3.50 و 3.55 قادر به پخش تصاویر 3D هست
    2- بله موجود هستن , 2 نمونه از اونها بازی Crysis 2 و Kill Zone 3 رو میشه نام برد
    3-بله میشه اما به خاطر محدودیت Codec Support در کنسول ممکن هست بعضی از Format ها اجرا نشن.اما میتونید به راحتی فیلم های Blu-ray خودتون رو در داخل درایو این کنسول گذاشته و از صدای 7.1 و تصویر 1080 کنسول لذت ببرید.
    کنسول PS3 ارزان ترین و بهترین Player فیلم های Blu-Ray شناخته شده است.
    4-کنسول Xbox 360 از نظر Multimedia به خاطر نداشتن Blu-Ray Drive در این بخش در سطح پایین تر از PS3 قرار میگیرد اما در پخش Codec های مختلف این 2 کنسول تقریبا با هم یکسان هستن و همچنین کنسول Xbox 360 هم در آپدیت چند ماه پیش خود قابلیت 3D رو کسب کرده و شما میتونید بازی های 3D و فیلم های 3D روی External Hard رو Play Back کنید.

شما نیازهاتون رو کامل برای ما شرح بدید تا بتونیم با یک نتیجه گیری کوچیک به شما بگیم که کدوم دستگاه به درد شما خواهد خورد.

3. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

سلام دوستان
    1.آیا بازیی هست که بدون نیاز به دیسک اورجینال (برای بوت شدن) اجرا بشه؟؟؟؟؟اگه هست اسمشونو بگین ممنون میشم...
    2. چطور میتونم فیلم و mp3 بریزم .؟؟؟؟؟.....(میریزم ولی نشون نمیده)....
    1.تقریبا 90% بازیها بدونه دیسک اجرا میشن البته توی cfw و مولتی منهای جدید(ورژن 1.15) به بعد
    2.کجا بریزی فیلم و بازی؟؟یکم کاملتر توضیح بدید لطفا
    شما احتمالا توی فولدر خاصی موزیک و فیلم رو میریزید اگه به فرض رعایت فرمت قابل اجرا ریخته باشید روی
    فولدر مورد نظر مثلث بزنید و گزینه display all رو بزنید

5. 4 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

1.تقریبا 90% بازیها بدونه دیسک اجرا میشن البته توی cfw و مولتی منهای جدید(ورژن 1.15) به بعد
    من که کلا سر درنیاوردم
    من 10 تا بازی دارم ولی هیچ کدوم بدون دیسک اجرا نمیشن و فروشنده میگفت یه بازی اورجینال باید توش باشه....
    cfw همون هکه جدیده؟؟؟؟؟ دستگاه من بدون دانگله ولی نمیدونم cfw باشه یا نه.....(اصلا چند نوع ه-ک داره ??)

2.کجا بریزی فیلم و بازی؟؟یکم کاملتر توضیح بدید لطفا
    شما احتمالا توی فولدر خاصی موزیک و فیلم رو میریزید اگه به فرض رعایت فرمت قابل اجرا ریخته باشید روی
    فولدر مورد نظر مثلث بزنید و گزینه display all رو بزنید
    چه فرمت هایی ساپورت میکنه؟؟؟؟؟ .....یکی بریزم و امتحان کنم ....ممنون
    Last edited by matrix_3s; 28-05-2011 at 11:17.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

cfw همون هکه جدیده؟؟؟؟؟ دستگاه من بدون دانگله ولی نمیدونم cfw باشه یا نه.....(اصلا چند نوع ه-ک داره ??)
    بله همونه-۲نوع دانگل و CFW

8. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

.تقریبا 90% بازیها بدونه دیسک اجرا میشن البته توی cfw و مولتی منهای جدید(ورژن 1.15) به بعد
    پس ماله من cfwـه پس چرا حتی یه بازی هم نمیتونم بدون دیسک اجرا کنم....؟

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه اسامی بازیهایی که برای اجرا شدن به هارد اکسترنال نیاز دارند رو بذاره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام دوستان کمک
    من الان کاستوم ریختم اما به چند مشکل خوردم
    1 - من شنیده بودم بازی هایی که بعد GT5 اومده EBOOT شون عوض شده و بازی های قدیمی راحت اجرا میشن و eboot های ارجینال هست!!! اما الان بازی MGS 4 تو لود اول بازی گیر میکنه چرا؟ همه بازی های قدیمی این مشکل واسشون پیش میاد؟
    2- من مولتی من جدید رو دانلود کردم و ریختم و توش یک برنامه ای هست واسه ساختن EBOOT اورجینال اما با 10 تا بازی امتحان کردم کار نکرد که نکرد و چیزی نساخت ...باید چیکار کنم؟ طبق آموزش هم عمل کردم
    3- EBOOT هایی که واسه دانلود گزاشتین حجمشون 20 30 مگابایت هست اما EBOOT های بازی های من که میخوام تغییرش بدم چند کیلو بایت بیشتر نیست !!!! چرا؟
    4- فایل SFO. رو هم باید علاوه بر EBOOT دانلود کنم یا EBOOT خالی کافی است؟ خود برنامه SFO. رو تغییر نمیده به 3.55 ؟
    5- کاملترین جایی که همه EBOOT های ارجینال رو گزاشته باشه و لینک هاشم سالم باشه کجاست؟ لینک میدید؟
    6- LV2 Patcher و fix permission باید نصب کنم یا نه؟ از مولتی من فقط استفاده میکنم
    7- فولدر Last Game در مولتی من جدید به چه دردی میخوره ؟؟؟؟چون دو فایل 3.55 و 3.40 داخلش بود که من فقط 3.55 رو ریختم
    این سوال خیلی از بچه ها هستش و اگر کسی جواب کامل بده ملتی رو خوشحال کرده ...ممنون از دوستانی که کمک می کنن...-
    جواب بعضیا رو نمیدونم ولی شاید بعضیا رو بدونم
    1.بازیای قدیمی رو فروشنده ها معمولا Eboot و Param اورجینال رو دستکاری میکنن و مال ورژن 3.41 رو میذارن بدون اینکه اورجینال خود بازی رو بذارن.شما باید توی نت بگردی و پیدا کنی و جایگزین کنی تا مشکلت حل شه و MGS4 هم Eboot و Param اورجینال رو دانلود کن تا مشکلت حل شه

جواب 2 تا 6 رو هم با هم میدم چون شبیه به همن جوابام.میدونم کدوم برنامه رو میگی منم یه مدت داشتم ولی اصلا کارایی نداره و به درد نمیخوره.این برنامه روی هیچ بازیی اجرای موفقیت آمیز نداره و هیچ بازیی رو نمیتونی باهاش Fix کنی و بازی کنی
    بقیه سوالات هم راجع به همین برنامس در کل میگم بیخیال.این برنامه رو من بارها روی بازیای مختلف اجرا کردم به روش های مختلف اما بازیا رو درست نکرد.حتی دستورالعمل هم داره مو به مو اجرا کنی طبق اونا دوباره درست نمیشه.پس اولین کاری که بهت توصیه میکنم اینه که این برنامه مزخرف رو پاک کنی و اصلا فکر کار باهاش رو نکنی و جواب این سوالاتو که مربوط به اون برنامه هم هست بیخیال شی
    ولی من خودم همون بازیایی رو که این برنامه نتونست درست کنه Eboot یا Param یا هر دوشون رو به صورت اورجینال از دانلود کردم و جایگزین کردم بازی راحت اجرا شد.
    برا بعضی بازیا فقط لازمه Eboot رو دانلود کنی برا بعضیا هم Eboot و هم Param. از جایی که بخوای دانلود کنی اینو خودش نوشته
    درباره لینک هم برو به این آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود تمام Eboot و Param های بازیای جدید رو داره.چند تا تاپیک هم توش هست نوشته Original Eboot برو توش لینک Eboot های اورجینال تمام بازیا رو داره هر کدومو خواستی دانلود کن
    درباره سوال هفتتم بگم که خودم نمیدونم ولی اگه برای اجرای بازیا میخوای اطلاعات داشته باشی هموناییه که گفتم احتیاج به این فایل و دستکاری و گشتن توش پیدا نمیکنی ولی حالا اگه میخوای بیشتر بدونی دوستان میگن بهت

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

پس ماله من cfwـه پس چرا حتی یه بازی هم نمیتونم بدون دیسک اجرا کنم....؟
    ایشون فکر کنم اشتباه گفتن
    چون 90 درصد بازیا بدون یه دیسک اورجینال اجرا نمیشن

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

سلام
    کسی میتونه اسامی بازیهایی که برای اجرا شدن به هارد اکسترنال نیاز دارند رو بذاره ؟
    یعنی چی؟بازیی نیست روی هارد دستگاه اجرا نشه روی اکسترنال اجرا شه که شما میگی نام ببرید.هیچ بازیی هم برای اجرا نیاز به هارد اکسترنال نداره!
    برای راحتی خودت بهتره یه هارد اکسترنال بگیری بازی رو بریزن روش برات بیاری کپی کنی روی هارد دستگاهت.
    حالا اگه منظورت اینه که چه بازیایی بدون اینکه کپی کنی از روی خود هارد اکسترنال اجرا میشن که خوب اسامی این بازیا زیاده اکثرا اجرا میشن جز اون بازیایی که جلوشون نوشته Split و به یه رنگ دیگه نوشته شدن

12. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

1.چطور میتونم بفهمم دسته ای که تو جعبه ی کنسول هست اصله ؟؟؟؟؟؟ (یعنی عوضش نکرده باشن یه وقت)
    2.از کجا میتونم بفهمم که چقدر از هارد دستگاه پر شده؟؟؟
    3.چطور تمی رو که دانلود کردم تو دستگاه اجرا کنم؟؟؟؟

-
    Last edited by matrix_3s; 28-05-2011 at 14:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

1.چطور میتونم بفهمم دسته ای که تو جعبه ی کنسول هست اصله ؟؟؟؟؟؟ (یعنی عوضش نکرده باشن یه وقت)
    2.از کجا میتونم بفهمم که چقدر از هارد دستگاه پر شده؟؟؟
    3.چطور تمی رو که دانلود کردم تو دستگاه اجرا کنم؟؟؟؟

-
    نترس عوض نمیکنن از جای مطمئن بخردیگه پلی 3 پلی 2 نیست که دسته اصل و فرع داشته باشه یه نوع بیشتر نداره
    هارد دستگاهم اتفاقا همین چند روز پیشا یکی از دوستان اینجا بهم گفت

Setting<System Setting>System Information

آخریم شرمنده بقیه جواب میدن

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

برای راهنمای بازیا به صورت فایلPdf همراه با تصویر کسی سایت سراغ نداشت؟

15. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •