سلام دوستان کمک
من الان کاستوم ریختم اما به چند مشکل خوردم
1 - من شنیده بودم بازی هایی که بعد GT5 اومده EBOOT شون عوض شده و بازی های قدیمی راحت اجرا میشن و eboot های ارجینال هست!!! اما الان بازی MGS 4 تو لود اول بازی گیر میکنه چرا؟ همه بازی های قدیمی این مشکل واسشون پیش میاد؟
2- من مولتی من جدید رو دانلود کردم و ریختم و توش یک برنامه ای هست واسه ساختن EBOOT اورجینال اما با 10 تا بازی امتحان کردم کار نکرد که نکرد و چیزی نساخت ...باید چیکار کنم؟ طبق آموزش هم عمل کردم
3- EBOOT هایی که واسه دانلود گزاشتین حجمشون 20 30 مگابایت هست اما EBOOT های بازی های من که میخوام تغییرش بدم چند کیلو بایت بیشتر نیست !!!! چرا؟
4- فایل SFO. رو هم باید علاوه بر EBOOT دانلود کنم یا EBOOT خالی کافی است؟ خود برنامه SFO. رو تغییر نمیده به 3.55 ؟
5- کاملترین جایی که همه EBOOT های ارجینال رو گزاشته باشه و لینک هاشم سالم باشه کجاست؟ لینک میدید؟
6- LV2 Patcher و fix permission باید نصب کنم یا نه؟ از مولتی من فقط استفاده میکنم
7- فولدر Last Game در مولتی من جدید به چه دردی میخوره ؟؟؟؟چون دو فایل 3.55 و 3.40 داخلش بود که من فقط 3.55 رو ریختم
این سوال خیلی از بچه ها هستش و اگر کسی جواب کامل بده ملتی رو خوشحال کرده ...ممنون از دوستانی که کمک می کنن...-
جواب بعضیا رو نمیدونم ولی شاید بعضیا رو بدونم.gif)
1.بازیای قدیمی رو فروشنده ها معمولا Eboot و Param اورجینال رو دستکاری میکنن و مال ورژن 3.41 رو میذارن بدون اینکه اورجینال خود بازی رو بذارن.شما باید توی نت بگردی و پیدا کنی و جایگزین کنی تا مشکلت حل شه و MGS4 هم Eboot و Param اورجینال رو دانلود کن تا مشکلت حل شه
جواب 2 تا 6 رو هم با هم میدم چون شبیه به همن جوابام.میدونم کدوم برنامه رو میگی منم یه مدت داشتم ولی اصلا کارایی نداره و به درد نمیخوره.این برنامه روی هیچ بازیی اجرای موفقیت آمیز نداره و هیچ بازیی رو نمیتونی باهاش Fix کنی و بازی کنی
بقیه سوالات هم راجع به همین برنامس در کل میگم بیخیال.این برنامه رو من بارها روی بازیای مختلف اجرا کردم به روش های مختلف اما بازیا رو درست نکرد.حتی دستورالعمل هم داره مو به مو اجرا کنی طبق اونا دوباره درست نمیشه.پس اولین کاری که بهت توصیه میکنم اینه که این برنامه مزخرف رو پاک کنی و اصلا فکر کار باهاش رو نکنی و جواب این سوالاتو که مربوط به اون برنامه هم هست بیخیال شی
ولی من خودم همون بازیایی رو که این برنامه نتونست درست کنه Eboot یا Param یا هر دوشون رو به صورت اورجینال از دانلود کردم و جایگزین کردم بازی راحت اجرا شد.
برا بعضی بازیا فقط لازمه Eboot رو دانلود کنی برا بعضیا هم Eboot و هم Param. از جایی که بخوای دانلود کنی اینو خودش نوشته.gif)
درباره لینک هم برو به این آدرس:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود تمام Eboot و Param های بازیای جدید رو داره.چند تا تاپیک هم توش هست نوشته Original Eboot برو توش لینک Eboot های اورجینال تمام بازیا رو داره هر کدومو خواستی دانلود کن
درباره سوال هفتتم بگم که خودم نمیدونم ولی اگه برای اجرای بازیا میخوای اطلاعات داشته باشی هموناییه که گفتم احتیاج به این فایل و دستکاری و گشتن توش پیدا نمیکنی ولی حالا اگه میخوای بیشتر بدونی دوستان میگن بهت.gif)
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
پس ماله من cfwـه پس چرا حتی یه بازی هم نمیتونم بدون دیسک اجرا کنم....؟
ایشون فکر کنم اشتباه گفتن
چون 90 درصد بازیا بدون یه دیسک اورجینال اجرا نمیشن
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
سلام
کسی میتونه اسامی بازیهایی که برای اجرا شدن به هارد اکسترنال نیاز دارند رو بذاره ؟
یعنی چی؟بازیی نیست روی هارد دستگاه اجرا نشه روی اکسترنال اجرا شه که شما میگی نام ببرید.هیچ بازیی هم برای اجرا نیاز به هارد اکسترنال نداره!
برای راحتی خودت بهتره یه هارد اکسترنال بگیری بازی رو بریزن روش برات بیاری کپی کنی روی هارد دستگاهت.
حالا اگه منظورت اینه که چه بازیایی بدون اینکه کپی کنی از روی خود هارد اکسترنال اجرا میشن که خوب اسامی این بازیا زیاده اکثرا اجرا میشن جز اون بازیایی که جلوشون نوشته Split و به یه رنگ دیگه نوشته شدن