سلام !
من هم این مشکلو داشتم . آخرش مموری سوخت و عوضش کردم !
امیدوارم کارت به اونجا نرسه
تا بدتر نشده ببرش پیش تعمیرکار
البته امیدوارم نیازی نباشه و من اشتباه کرده باشم
ممنون
سلام !
من هم این مشکلو داشتم . آخرش مموری سوخت و عوضش کردم !
امیدوارم کارت به اونجا نرسه
تا بدتر نشده ببرش پیش تعمیرکار
البته امیدوارم نیازی نباشه و من اشتباه کرده باشم
ممنون
خوب از کی اینجوری شد شما چند تا آهنگ ریختین رو گوشی که اینجوری شده شما باید اون آهنگی رو که اخیرا ریختین رو گوشی پیدا کنید همونو پاک کنید راه دیگه ایم نداره چون مشکل از آهنگ هست نه گوشی![]()
هی یه 2 هفته ای میشه!
اهنگها رو از تو گالری گوش میکردم!
باشه رفتم خونه توصیه شما رو به کار می بندم!
مرسی عزیز![]()
سلام به همه
من ورژن گوشیم هست 03.83.1میخواستم ببینم کسی 5700 شو آپدیت نکرده
منو هم راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
آخريش همين ورژنه
با سلام
من با اینکه خیلی از 5610 خودم راضی بودم زدم تو خط سیمبین که از اونجایی که به موسقی خیلی علاقه داریم و کیفیت صدای 5700 خیلی بالا هست و cpu قوی داره و سیمبین 9.2 زدم تو خط 5700 ولی دوربینش تعریفی نداره مخصوصا در روز خب بلاخره هر خشکلی یک عیبی داره
چی میگــــــــــــــــــــــ ـــی؟؟؟
اتفاقا دوربینش تو نور خوب شاخیه برا خودش...! ولی اگه یکم نور کم باشه افتضاحه... D:
آین قیمتی که گفتی مال چه دوره ایه؟؟؟؟ واللا ما زمان ناصرالدین شاه قاب 5700 می گرفتیم 20 تومن بود حالا ارزونی شده؟؟؟؟ دم مملکت گرم. نه آقا حدود 25000 میباشد. تازه اگه گرون نشده باشه.
راستی سلام به همه.یه مدتی این کامپیوتر خراب بود.
بابا این جمله رو نگو داغ دل مارو تازه نکن.آپدیت 5700 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راه دیگه ای نداره. همینم که راه واسش پیدا کردیم باید خوشحال باشی.همه رو پاک کنم یکی یکی بریزم؟؟؟
راه اسون تر لطفا!!
زمان ما که این امکانات نبود که. پدرمون درومد تا فهمیدیم اینطوری درست میشه.
داداشم. این گوشی دوربینش تو روز بد نیست... نه اصلا خوبه ولی یکم نور کم شه بد میشه.با سلام
من با اینکه خیلی از 5610 خودم راضی بودم زدم تو خط سیمبین که از اونجایی که به موسقی خیلی علاقه داریم و کیفیت صدای 5700 خیلی بالا هست و cpu قوی داره و سیمبین 9.2 زدم تو خط 5700 ولی دوربینش تعریفی نداره مخصوصا در روز خب بلاخره هر خشکلی یک عیبی داره
بچه ها نمايشگاه كام باز شده زاهدان
رم دو گيگ 5700 رو دوستم ميگه ده تومن ميدن يك گيگ هم 5 تومن
امروز ميرم يه دو گيگ بخرم
يه حالي به گوشي بدم!
يا حق (:
با این راهی که شما گفتین ... خودش دلش سوخت واسم ... درس شدهیچ راه دیگه ای نداره. همینم که راه واسش پیدا کردیم باید خوشحال باشی.
زمان ما که این امکانات نبود که. پدرمون درومد تا فهمیدیم اینطوری درست میشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)