سلام به همگی من در بازی مید نایت کلاب توی شهر لوس انجلس گیر کردم و هر چی مسابقه ها رو برنده میشم
به شهر بعدی نمیره من این بازی خیلی دوست دارم وهر روز بازی میکنم لطفا کمکم کنید چیکار باید بکنم .
سلام به همگی من در بازی مید نایت کلاب توی شهر لوس انجلس گیر کردم و هر چی مسابقه ها رو برنده میشم
به شهر بعدی نمیره من این بازی خیلی دوست دارم وهر روز بازی میکنم لطفا کمکم کنید چیکار باید بکنم .
ديروز پشت شهرداري بودم قيمت PSP سيصد هزار تومن نا قابل ! و همچنين كنسول ايكس باكس 360 آركيد ( ارزون ترين پك ) 230 هزار تومن نا قابل ! بله PSP از 360 گرون تر شده ، كنسول Wii نينتندو هم چون بردش عوض شده و سري جديدش كپي خور نمي شه بسيار ناياب شده و به قيمت حدود پونصد هزار تومن به فروش مي رسه (اگه پيدا كنيد البته) پلي استيشن سه هم همراه با يه بازي 420 تومن فكر كنم تو ايران كمترين نوسان قيمت رو تو تاريخ كنسول ها پلي استيشن سه داشته و نكته جالب اينجاست كه ارزون ترين كنسول دنيا يعني Wii تو ايران گرون ترين كنسول موجده !
خريد PSP به نظر من ديگه اصلا به صرفه نيست جدا از قيمتش در حال حاضر به خاطر كپي خور نشدن من احساس مي كنم ديگه آخراي عمرشه و بايد منتظر كنسول جديد دستي سوني باشيم و همچنين تعداد بازي هايي كه براي PSP هم عرضه مي شه خيلي كم شده !
و يه نكته دوستان من گاها سر مي زنم و گاها يه پست مي زنم ولي فعاليت كلي نمي كنم ! دليلشم خودتون مي دونيد اونايي هم كه نمي دونن فكر نكنم لازم باشه بدونن ! در نتيجه با پست زدن من لطفا تاپيك رو به اسپم نكشونيد ! و در مورد من اظهار نظر نكنيد كاري داشتيد پيغام خصوصي بزنيد در خدمتم ! فقط در مورد PSP اينجا بحث كنيد !
با تشكر
بچه ها .. حالا جدا از قیمت ! یکم هم راجع به این پی اس پی ها که یه سری خاصی دارند توضیح می دید .. مثلا من دیروز رفته بودم ببینم چی به چیه ! یارو می گفت پی اس پی پک god of war داره یا مثلا پک یه بازی دیگه ! می خواستم بدونم اینا که فرقی با پی اس پی ها عادی ندارند نه ؟؟ یعنی فقط یه بازی روشه دیگه ؟؟ یارو توضیحی نداد منم روم نشد بپرسم !
خواهش میکنم.
برای تم های CTF پست زیر را بخون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پک ها از لحاظ سخت افزار و نرم افزاری و کیفیت ساخت و... با پک های معمولی هسچ تفاوتی ندارند فقط داخل این پک ها بستگی به اسم آنها یک عدد بازی اورجینال و یک umd دمو یا کارتون هست.بعضی از پک ها هم همراه با مموری 1 گیگ(که اصلا به درد نمیخوره) بند و لوازم جانبی دیگه عرضه میشوند.فرق دیگه تفاوت رمگ دستگاه هست.مثلا پک god of war که مثال زدی رنک کنسول به رنگ قرمز هست.
قیمت این پک ها به نسبت از پک های معمولی گرانتر هست.
شما به پست های زیر یک نگاه کن در آنجا عکس از پک های مختلف گذاشته شده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 20-02-2009 at 12:20.
متاسفانه این بازی خیلی سخته من خودمم فکر کنم به همین مشکل شما گرفتار شدم و نتونستم بازی رو تا آخر برم .
ممنون choory جان
منم نمیدونستم پک یه بازی یعنی چی الآن فهمیدم این پک god of war هم به اسم psp godofwar تو گوگل دیده بودم .
راستی شما وقتی که پی اس پیتون تو شارژه راحت بازی می کنید ؟
مال من شارژرم شله وقتی می زنم به برق بعد پی اس پی رو روشن می کنم می رم تو بازی باید با احتیاط بازی کنم یه میلیمتر پی اس پیم این ور اون ور بشه سیم شل می شه و لامپ POWER هی زرد و سبز می شه و یه دفعه خاموش می کنه .
وقتی هم روشن می کنم می ره از اوّل می نویسه :
SONY COMPUTER ENTERTAIMENT
عنی اگه یه شارژر دیگه بگیرم بازم اینجوری می شه ؟
آخه این تو جعبش بود نو نو هم خریدم !
ممنون خدانگهدار
لغت نامه ی بازی را که به وسیله ی ایرانی ها درست شده :
پی اس پی می دونی چه جوریه ؟
آره همون پلی استیشن 2 فقط دستی
اخه ---- اگه پلی استیشن 2 بود اسمش رو می ذاشتنps2 portable
اسم جدید UMD دی وی دی کوچک است.
بازی اورجینال اوردم 1000 تومن
مهندس بازی اورجینال حدود 50 هزار تومن نه 1000 تومن این جوری بود که تمامی شرکت ها ور شکست می شدن.
یک خبر بد هم بدم بعد برم :
بازی mini ninja برای تمامی کنسول ها به جزPSP عرضه می شود . (امیدوارم این بازی نیز مانند سونیک بازی بدی دربیاد تا حسابی بخندیم)
اسفند برای تمامی کنسول ها ماه خوبی همینطور برای psp
دو یا سه عدد بازی ورزشی
یک بازی پازل
یک بازی توپ از نوع هواپیما
یک بازی جذاب به نام Prinny
یک بازی فایتینگ (زیاد معروف نیست )
Resisitance
fantastic star portable
Dragon ball
این سه عنوان آخر + بازی هواپیما از توپ ترین و بهترین بازی های پی اس پی اند.
تمامی بازی های ذکر شده تا اواسط فروردین منتشر می شوند یا یک خورده دیرتر
Activision نامرد از خدا بیخبر و غیره و غیره بازی X-men رو برای پی اس پی منتشر ------(قلبتون ریخت نه ) می کنه.
کاشکی این شرکت عناوین همانند جیمز باند رو برای پی اس پی منتشر می کرد .
این سه بازی رو که تازه اومدن امتحان کنید.
smack down
spiderman web of shdow
Buzz
شاید به پای DS نرسه ولی حداقل 70 درصد ارزش بازی کردن دارن نه مثل DS که 50 درصد به زور می رسه
Last edited by Hunter lord; 20-02-2009 at 15:00.
آسونه اتفاقا
منم یه مدتی هر چی مسابقه میدادم دیدم جلوتر نمی ره داستان ولی باید Select رو بزنید بعد برید تو قسمت ماموریت ها اونجا نوشته که باید چیکار کنید مثلا بعضی مسابقه ها فقط با کلاس لوکس باز می شن و... باید ماشین مخصوص خودشو داشته باشی
دوستان من یه پی اس پی اسلیم دارم با بازی مداوم باید چند ساعت شارژ نگهداره عادی هستش؟؟و برای فیلم دیدن مداوم چطور؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)