we are sorry , but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in . please consult the game manual for known workarounds that migh improve the game's compatibility with yiur hardware
we are sorry , but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in . please consult the game manual for known workarounds that migh improve the game's compatibility with yiur hardware
خوب راستش اصلا" هیچی در مورد اینی که می گی نمی دونم!دوست عزیز در این مورد شما تاریخ سیستمتو چک کن ببین روی 2008 هست ؟
احتمالا تاریخ سیستم شما جلوتره و میگه تاریخ انقضای تنظیمات این بازی گذشته !!
تاریخ سیستمتو هم از توی ویندوز چک کن ، هم از توی bios .
اگه بلد نیستی بگو واست توضیح بدم .
چیکارش کنم؟ چطوری درست می شه؟
با سلام خدمت اعضا
من با بازي call of duty 5 كه جديدا وارد بازار شده مشكل دارم
به صورت كامل نصب مي شه ام در هنگام اجرا بعد از چند ثانيه اين پيغام ظاهر مي شود و وارد بازي نمي شود. خواهشا اگه كسي جوابشو بلده حتما راهنمايي كنه
سيستم من اينه:
cpu=e5200
vga= hd4850
main= suus p5ql
![]()
خوب اول شما تاریخ ویندوز رو چک کن .
برای این کار »
1. سمت راست پایین صفحه ساعت رو نمایش میشه . روش کلیک راست کن و Adjust Date/Time رو بزن .
بعدش تاریخ رو نوشته .
مثل عکس زیر »
اگه درست بود کار های زیر رو انجام بده »
سیستم رو Restart کن .
همون اول که کامپیوتر روشن میشه دکمه ی Del یا F2 توی کیبورد رو بزن .
یه صفحه آبی میاد .
همون گزینه اول رو Enter بزن .
بعد بالای صفحه دوباره تاریخ رو نوشته .
اگه اونجا اشتباه بود با دکمه های کیبورد ( فلش های بالا و پایین و چپ و راست ) برو روی ساعت و تنظیمش کن .
اگه بازم مشکلی بود بگو تا بقیه دوستان کمکت کنند چون من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
موفق باشید![]()
من از راهنماییتون ممنونم ولی الان یه مشکل دارم..............من قبل از جواب شما سی دی رو بردم پس دادم حالا که میخام بازی کنم وقتی که روی ایکون کلیک میکنم میگه سی دی رو بزار................ولی قبل پس دادن سی دی کل فایلاشو رو کامپیوترم کپی کردم حالا میخاستم ببینم میشه یه جوری بازیو اورد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسم بازی هم gears of war هست
سلام
من کال اف دیوتی 5 رو رفتم مرحله سوم ولی بازی گیر می کنه این ارور رو میده::
Direct3DDevice::present failedriver internal error
لطفا کمکم کنید.
سلام خدمت دوستان
من بازی کال اف دیوتی 5 رو رفتم مرحله سوم ولی بازی گیر می کنه این ارور رو میده:
Direct3DDevice9::present failedriver internal error
لطفا کمکم کنید
باید کرک رو جایگیزن کنی
اگه هم نداره که هیچی باید سی دی رو تهیه کنی
رویه مای کامپیوتر راست کلیک کن propertiesبزن وبعد وارد hardwareشو گزینه device manager بزن از قسمت sound,video and game گزینه unimodem full-dulex... disable کن
دوست من هنوز برا مشکل شما و خیلی های دیگه راحلی نیومده
فقط میتونید بازی رو از یه شرکت معتبر بگیری
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)