10.232.25.150:27014
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
10.232.25.150:27014
آخه من وقتی لب تابم وارد سرور میشه اون تبلیغش میاد هنگ می کنه :(![]()
ببین این به کارت میاد ؟
اگه کار نکرد عدد آخر رو عوض کن و باز تست کن احتمالا کار میکنه ، یعنی میشه 192.168.0.2Create the game and tell your friends to join the game by typing "connect 192.168.0.1" (your ip address) in the console.
ولی فکر کنم با همون 192.168.0.1 هم کار کنه
از کمکتون خیلی ممنون ولی وقتی اینو میزنم دنبال سرور میگرده ولی من که سروری ایجاد نکردم و بلد هم نیستم اگر بیشتر توضیح بدین و یا اینکه یه جایی رو معرفی کنید که خوب توضییح داده باشه ممنون میشم
سلام
آقا نوشتین همه چیز پس.....
آنلاین
1.چطوری میشه لتسی رو ( دیال آپم ) پایین آورد.واحداقل لتسی با دیال چقدر میشه!
اول اینکه من با کانتر کربن بازی میکنم یه جا خوندم ازنرم افزار درایور انویدیا میشه ولی من هرچی تنظیمات هالف لایف رو از نرم افزار درایور کم می کنم ولی وقتی میرم تو بازی باز بر می گرده سر جای اول(تنظیماتم)
1.6 پرتابل و بیتابل دارم ولی هیچ کدوم سرور کار نمیکنه و از کنسول آیپی میدم کلوز میده (ویندوز)
2.تو سرور میشه چت زد
_من تو سرورهای ایرونی بازی میکنم و باید SXE رو اجرا کنم چطوری میشه چت زد
دیشب دیدم طرف سرور هم نبود چت زده بود که وقتی اسنایپر رو از وسط مپ (نوع مپ رو در رو بود)بر میداشتم منفرج میشدم!
ولی خودش بر میداش هیچیش نمیشد
_تو بعضی سرورها دیدم طرف وقتی از جایی میافته چترش باز میشه!میخواد ارتفاع کم باشه یا زیاد
_طرف گروه ها جا بجا میشه مثلا چت زده بود لباس های تروریست مثل CT شده بود
و از این قبیل...
و از این قبیل چت ها
3.من وارد نیستم ولی اصول طلایی بازی چیه مثلا میگن وقتی بشینی تیرهات دقیقتره و از این قبیل...
ممنون میشم جواب بدید کامل دی:
منم همین مشکلو دارم
1.6 همیشه هنگ میکنه
و سورس بعضی وقتا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
کسی نبود کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی حالمو گرفته رو سیستم قبلیم اینطوری نیست ولی رو این سیستمی که تازه گرفتم اینطوریه
ویندوزم سون هست
Last edited by king_siavash; 07-02-2011 at 00:26. دليل: نفرستادن اسپم
شما یه بار که new game بسازی یعنی سرور زدی !
مثل همون کاری که با bot ها بازی میکنی
فقط bot نساز ، بعد آیپی رو تو کنسول ـه اون یکی کامپیوتر وارد کن
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من زمانیکه بازی اجرا میکنم، با پیغام زیر مواجه میشم. کسی میتونه کمک کنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)