تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 728 از 1547 اولاول ... 2286286787187247257267277287297307317327387788281228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,271 به 7,280 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من 2 مگ اکو داشتم...تا پارسال سرعتم خوب بود و خط رو روی مگ بسته بودند...منتها در چند ماه اخیر اول شده 4 مگ بعد هم همون دو مگ اونم با پینگ بالا و قطع و وصل زیاد!؟ منم چندبار با شاتل تماس گرفتم گفتم چرا اینجوریه که فایده ای داشت ... سرعت شبانه ام رو هم کم کرده بودند با کلی قطع و وصلی...حالا یا منطقه ما شلوغ شده یا سیاست شاتل این شده...
    نهایتا بعد از 6 سال دیگه سرویسم رو تمدید نکردم و از شاتل زدم بیرون و فعلا با اینترنت همراه سر می کنم...

- - - Updated - - -

من 2 مگ اکو داشتم...تا پارسال سرعتم خوب بود و خط رو روی 8 مگ بسته بودند...منتها در چند ماه اخیر اول شده 4 مگ بعد هم همون دو مگ اونم با پینگ بالا و قطع و وصل زیاد!؟ منم چندبار با شاتل تماس گرفتم گفتم چرا اینجوریه که فایده ای داشت ... سرعت شبانه ام رو هم کم کرده بودند با کلی قطع و وصلی...حالا یا منطقه ما شلوغ شده یا سیاست شاتل این شده...
    نهایتا بعد از 6 سال دیگه سرویسم رو تمدید نکردم و از شاتل زدم بیرون و فعلا با اینترنت همراه سر می کنم...

- - - Updated - - -

من 2 مگ اکو داشتم...تا پارسال سرعتم خوب بود و خط رو روی 8 مگ بسته بودند...منتها در چند ماه اخیر اول شده 4 مگ بعد هم همون دو مگ اونم با پینگ بالا و قطع و وصل زیاد!؟ منم چندبار با شاتل تماس گرفتم گفتم چرا اینجوریه که فایده ای داشت ... سرعت شبانه ام رو هم کم کرده بودند با کلی قطع و وصلی...حالا یا منطقه ما شلوغ شده یا سیاست شاتل این شده...

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جشنواره رمضان شاتل سرویس اکو هست؟؟ میشه شاتل لند رو رو این سرویس فعال کرد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

جشنواره رمضان شاتل سرویس اکو هست؟؟ میشه شاتل لند رو رو این سرویس فعال کرد؟؟
    بله شاتل لند مخصوص سرویس eco هستش!

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من چجوری سرویسمو به اکو تغییر بدم از یه طرف این سیستم مزخرفش امکان تغییر انلاین نداره دوما زنگ میزنم پشتیبانی میگه باید با پشتیبانی استان تماس بگیری و اون ساعتی هم که من میگیرم اونا نیستن :| خلاصه بدجور جوش اوردم دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

اقا من چجوری سرویسمو به اکو تغییر بدم از یه طرف این سیستم مزخرفش امکان تغییر انلاین نداره دوما زنگ میزنم پشتیبانی میگه باید با پشتیبانی استان تماس بگیری و اون ساعتی هم که من میگیرم اونا نیستن :| خلاصه بدجور جوش اوردم دیگه
    بهترین و آسون ترین راه رفتن به نمایندگی شهرتون هست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان تا حالا برا کسی همچین مشکلی پیش اومده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینگ هر 11 تا پکت یهو میره بالا بدونه اینکه من چیزی دانلود کنم یا کسی به وای فای وصل باشه ، و تو اون لحظه نت به مدت 1 ثانیه قطع میشه و این روند به طور منظم ادامه داره ... آیا به این میگن Packet loss ? چه کنیم...

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه کنیم...
    تعویض شرکت..

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینگ هر 11 تا پکت یهو میره بالا بدونه اینکه من چیزی دانلود کنم یا کسی به وای فای وصل باشه ، و تو اون لحظه نت به مدت 1 ثانیه قطع میشه و این روند به طور منظم ادامه داره ... آیا به این میگن Packet loss ? چه کنیم...
    به این می گن jitter چون بسته در نهایت می رسه ولی تفاوت مدت زمان بسیار زیاد حالتی شبیه سکته را در انتقال دیتا نشون می ده
    در packetlost بسته اطلاعاتی اصلا به مقصد نمی رسه و گم میشه و جوابش timeout است
    دلایلش خیلی موارد می تونه باشه ( ولی بیشتر یا سخت افزار است )
    اول از همه یک باد مودم و تجهیزات شبکه ات رو بگیر ببین مشکل حل میشه یا نهو
    مودم رو ریست فکتوری و تنظیم مجدد کن و فقط ان را وصل کن ببین مشکل پابرجا است یا نه.
    باز بود سوکت ورودی تلفن رو عوض کن ( برای احتیاط ) و باز بود برو ورودی تلفن به ساختمان انجا هم چک کن ببین بر قرار است یا نه.
    اگر جواب نگیری باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی کارشناس با مودم بیاد و چک کنی ببینی مشکل با مودم انها هم رخ می ده یا نه - اگر رخ نداد یعنی مودم به احتمال زیاد مشکل پیدا کرده باید عوض بشه.
    اگر مشکل همچنان بود بعد از ان برین ورودی تلفن به ساختمان چک کنید و در ادامه هم میره سمت مخابرات و ISP که ببینه چی داره مشکل ایجاد می کنه. شاید عوض کردن پورت در مرکز مخابراتی مشکل رو حل کنه...(َشاید است )

9. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من سرویسمو درخواست دادم تغییر کنه به محدود و فاکتور جدید هم پرداخت کردم ولی همچنان سرویسم روی نامحدود هست میخوام بدونم از دوره بعدی تغییر میکنه یا از همین الان؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به این می گن jitter چون بسته در نهایت می رسه ولی تفاوت مدت زمان بسیار زیاد حالتی شبیه سکته را در انتقال دیتا نشون می ده
    در packetlost بسته اطلاعاتی اصلا به مقصد نمی رسه و گم میشه و جوابش timeout است
    دلایلش خیلی موارد می تونه باشه ( ولی بیشتر یا سخت افزار است )
    اول از همه یک باد مودم و تجهیزات شبکه ات رو بگیر ببین مشکل حل میشه یا نهو
    مودم رو ریست فکتوری و تنظیم مجدد کن و فقط ان را وصل کن ببین مشکل پابرجا است یا نه.
    باز بود سوکت ورودی تلفن رو عوض کن ( برای احتیاط ) و باز بود برو ورودی تلفن به ساختمان انجا هم چک کن ببین بر قرار است یا نه.
    اگر جواب نگیری باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی کارشناس با مودم بیاد و چک کنی ببینی مشکل با مودم انها هم رخ می ده یا نه - اگر رخ نداد یعنی مودم به احتمال زیاد مشکل پیدا کرده باید عوض بشه.
    اگر مشکل همچنان بود بعد از ان برین ورودی تلفن به ساختمان چک کنید و در ادامه هم میره سمت مخابرات و ISP که ببینه چی داره مشکل ایجاد می کنه. شاید عوض کردن پورت در مرکز مخابراتی مشکل رو حل کنه...(َشاید است )
    خیلی ممنون از راهنمایی، لازم به ذکر هستش که بگم ما دو تا ایترنت از دو شرکت داریم ، مودم ها یکیش تو اتاق منه یکیش تو حال ... جالب اینجاس هر دو مودم این به این مشکل برخورد کردن...

12. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •