تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 728 از 752 اولاول ... 228628678718724725726727728729730731732738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,271 به 7,280 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا من akg 321 رو دو ماهاه خریدم 75 میدم با ام پی تری من آیپاد نانو مچ نیست davidsalimiyahoocom
    از چه نظر مچ نیست؟چون تا جای که میدونم هدفون خوبی هست و تستی که ازش گرفته بودم با گوشی ایفون خیلی خوب جواب داده بود.

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

از دوستان یک سوال داشتم.اصولا impdance موبایل ها چقدر هست؟؟؟ ارزش داره 100 تومان بریم ام پی تری بخریم یا خیلی فرق نمیکنه؟؟
    بستگی به نوع گوشی داره.بعضی از مدلها مثل ایفون و بعضی مدلهای نوکیا و htc که مخصوص پخش موسیقی هم ساخته شدن قدرت درایو اکثر هدفونهای inear رو دارن ولی مدلهای دیگه که سوکت هدفون رو فقط برای مطالمات تلفنی طراحی کردن قدرت درایو هدفونها رو برای موسیقی ندارن.مدل گوشی رو بگین تا دوستان بهتر راهنمایتون کنن.

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

از چه نظر مچ نیست؟چون تا جای که میدونم هدفون خوبی هست و تستی که ازش گرفته بودم با گوشی ایفون خیلی خوب جواب داده بود.

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

بستگی به نوع گوشی داره.بعضی از مدلها مثل ایفون و بعضی مدلهای نوکیا و htc که مخصوص پخش موسیقی هم ساخته شدن قدرت درایو اکثر هدفونهای inear رو دارن ولی مدلهای دیگه که سوکت هدفون رو فقط برای مطالمات تلفنی طراحی کردن قدرت درایو هدفونها رو برای موسیقی ندارن.مدل گوشی رو بگین تا دوستان بهتر راهنمایتون کنن.
    از بین Sony Ericsson Live with Walkman و HTC Explorer کدوم بهتره برای این موضوع؟
    هدفون 100 150 تومانی AKG رو مثلا میتونه درایو کنه؟

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟

یه هدفون میخوام در حد klipsch s4 ولی در برند sennheiser ... توی شهر ما klipsch نیست و sennheiser هم باید اینترنتی سفارش بدم ... ممنون ... قیمت هم تا 150 ... برای موزیک و فیلم ... سبک راک و متال ...
    Last edited by rubiker; 16-05-2012 at 15:13.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام
    نميشه اين دو هدفون رو راحت مقايسه كرد و بنا بدلايلي فعلا اين كار رو نميكنم ولي در مورد بيس انواع هدفونها من سه نوع بيس تجربه كردم 1بيس قوي كه روي تمامي فركانسهاست و اول بيس شنيده ميشه و بعد فركانسهاي ديگه.2.بيس متعادل كه تقريبا به موازات و همراه فركانسهاي ديگه شنيده ميشه3.بيس كنترل شده يا ميشه گفت ضعيف كه پشت تمامي فركانسها قرار ميگيره و شديدا ملزم به soundstage باز هست كه بيس رو از فاصله دور تا شنونده پخش ميكنه و اگه هدفون imagine قوي داشته باشه حتي از زواياي مختلف بيس رو پخش ميكنه كه مربوط به هدفونهاي حرفه اي هست.
    و هدفون klipsch s4 از نوع دوم هست يعني با اينكه بيس قوي داره ولي ميد و هاي قوي هم داره كه همه با هم در يك سطح قرار ميگيرن و باعث ميشه صداي خيلي خوب و منحصر بفردي بوجود بياره كه تقريبا براي اكثر سبكها مناسب هست .
    البته اينجا فركانسها به سه بخش كلي تقسيم شد و حالت خيلي ساده و كلي داره.فردا در فرصت مناسب با تقسيم بندي كامل فركانسها و چند تا مثال از هدفونهاي موجود توضيحات رو كاملتر عنوان ميكنم.
    با تشكر
    سالار جان منتظریم !

s4 رو بگیرم ؟ یا T Jays ؟

داره خودمونی میشه khorzo_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

سلام دوستان.من یه هدفون میخوام واسه گیم.تو این جور وسایل هم تجربه ندارم.پس لطفا کمکم کنین؛قیمتشم حدود 100 تومن.اگه این مدل تو فروشگاه های اینترنتی هم باشه که عالی میشه.بازم مرسی
    Last edited by khorzo_khan; 16-05-2012 at 15:08.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از بین Sony Ericsson Live with Walkman و HTC Explorer کدوم بهتره برای این موضوع؟
    هدفون 100 150 تومانی AKG رو مثلا میتونه درایو کنه؟
    هر دو مدل خوب هستن و مشکلی با هدفونهای inear برای درایو کردنشون ندارن ولی این مدل sonyericsson با توجه به مشخصاتش قدرت بیشتری داره .
    بله هدفونهای داخل گوشی akg اکثرا امپدانس پایین و حساسیت بالایی دارن جز چند مدل خیلی حرفه ایش.
    شما از هر دویه این گوشی ها میتونین برای درایو این هدفونها استفاده کنین.

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟

یه هدفون میخوام برای موزیک گوش دادن بیشتر ... فیلم دیدن و کار کردن با گیتار و تا حدودی مناسب برای ضبط ... میخوام open باشه و تا حدود 200 میتونم هزینه کنم ... یه مدل معرفی کنید که تو فروشگاه های اینترنتی معتبر ایران موجود باشه و نمیخوام نه بیسش بالا باشه نه چیز دیگه ای ... صدا رو همونطور که هست پخش کنه و قیمتش اگه زیر 200 باشه که دیگه عالی میشه ... گوش رو هم کامل بپوشونه ...

پ.ن : فرق s4 با s4i در چی هست ؟
    با توجه به کاربردتان هدفون های مونیتور را پیشنهاد می کنم...
    AKG K99
    متاسفانه مدل دیگری حضور ذهن ندارم.
    سوال دوم:
    S4i دارای میکروفون و دکمه پاسخ به تماس برای کار با iPhone است البته با بعضی گوشیهای دیگر هم کار می کند.
    موفق باشید.

سلام دوستان خوب هستید ؟

یه هدفون میخوام در حد klipsch s4 ولی در برند sennheiser ... توی شهر ما klipsch نیست و sennheiser هم باید اینترنتی سفارش بدم ... ممنون ... قیمت هم تا 150 ... برای موزیک و فیلم ... سبک راک و متال ...
    سلام. سوال زیر و رو شد!
    جنس صدای سنهایزر کاملا" با کلیپش متفاوت است و از بیس قوی کلیپش خبری نیست در عوض در مید و های بسیار شفاف تر و دلنشین تر است. لازم است اشاره کنم که Klipsch S4 تا دو برابر قیمت خود در ایران رقیب جدی ندارد.(حتی Bose IE2)
    اگر In Ear سنهایزر مد نظر شماست مدلهای
    CX300 II
    CX215
    CX281 مناسب هستند.
    اگر هم فول سایز مد نظر شماست:
    HD 238
    HD 228
    کیفیت صدای خوبی دارند. من شخصا" تجربه خوبی با HD 238 در موسیقی راک دارم.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 16-05-2012 at 15:36.

10. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من یه هدفون میخوام واسه گیم.تو این جور وسایل هم تجربه ندارم.پس لطفا کمکم کنین؛قیمتشم حدود 100 تومن.اگه این مدل تو فروشگاه های اینترنتی هم باشه که عالی میشه.بازم مرسی
    به نظر من هدفونهای مونیتور و یا هدفونهای دارای Soundstage باز شما را یاری خواهند کرد. بنابراین مدلهای زیر را پیشنهاد می کنم:
    AKG K77
    Audio-Technica M30
    Audio-Technica M20
    Sennheiser HD 202II
    AKG K99 (کمی بالاتر از بودجه شما)
    البته یکی از دوستان گفته بود که با Pioneer SE-M390 در بازی جزئیات کاملا" شنیده می شدند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

12. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟

سلام
    توی فوروم نوشته هاتون یه چیزای دیگست وقتی برای جواب دادن کلیک میکنیم یه چیزای دیگه میاد.بالاخره کدوم رو جواب بدیم؟
    اول که یه هدفون open خواستین زیر 200 برای فیلم و رکورد و موسیقی .فعلا پیشنهادم به شما هدفون close مدل akg k99 هست که برای همین مصارفی که عنوان کردین استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.قیمت حدود 130 هزار تومان.
    برای هدفون open متاسفانه هدفون خیلی خاصی زیر 200 سراغ ندارم ولی با کمی افزایش بودجه میتونین هدفون sennheiser hd438 و hd 448 رو تهیه کنین که هر دو صدای مشابهی دارن .کیفیت صدای شفاف و با جزییات و بیس متعادل از مشخصات این هدفونها هست.
    و هدفون در حد s4 با قیمت s4 یا تا 150در برند سنهایزر موجود نداریم متاسفانه کلا حتی تا 200 هم بدنبال مشابه و در حد s4 نباشین لطفا.
    با تشکر

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

سالار جان منتظریم !

s4 رو بگیرم ؟ یا T Jays ؟
    بله حتما s4 رو تهیه کنین.هدفونهای jays هم هدفونهای خوبی هستن ولی فعلا با توجه به صدای s4 و قیمتش قادر به رقابت با این هدفون نیستن.
    موفق باشین.

14. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

توی فوروم نوشته هاتون یه چیزای دیگست وقتی برای جواب دادن کلیک میکنیم یه چیزای دیگه میاد.بالاخره کدوم رو جواب بدیم؟
    شما درست میفرمایید من چند صفحه خوندم و با ایرفون ها راحت تر هستم و بیشتر کارم با اوناس بخاطر همین سوال رو عوض کردم و پست جدید نزدم ... شما کسی رو میشناسید بخواد s4 بفروشه ؟ یا کسی میتونه بخره پولش رو بدم ؟ اینجا گیر نمیاد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •