آقآ من هم این مشکل رو دارم شلافم کرده
پچ هم ریختم باز پیاده نمیشه کسی سیو بازی رو از مرحله مانی به بعد اگر داره ممنون میشم بزاره
آقآ من هم این مشکل رو دارم شلافم کرده
پچ هم ریختم باز پیاده نمیشه کسی سیو بازی رو از مرحله مانی به بعد اگر داره ممنون میشم بزاره
احسنت !حرف شما متین!!!
بفرمائيد اينم مرحله Manny البته يه مرحله ديگه هم داره نرفتم ببينم چيه ولي اون مرحله رو كه ماشين رو تعقيب مي كني تا به لابراتور اون مواد ساز ها برسي رو رد كردم اينم سيوش اگه بازم مشكلي بود بگيد. مشكل شما اينه كه توي محل مورد نظر واي نمي ايستين تا روي اون نشانه زرد رنگ پارك نكنيد يارو از ماشين پياده نميشه بارها گفتم حدود 10 متر عقب تر از جايي هست كه يارو ماشينش رو پارك مي كنه يه ذره كم رنگ هست ديده نميشه ولي مي گشتين پيدا نكردين هيچ ربطي به كرك و پچ و اينا نداره. در هر صورت رد كردم اون مرحله رو اينم سيوش. اگه لينك كار نكرد بگيد روي 2shared آپ كنم
بعد اينكه از حالت فشرده خارج كردين توي اين مسير كپي كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
فقط يادتون باشه كه فايل 412 هست و مال Q Save هست پس توي اولين فرصت توي Safe House بعد لود شدن بازي يه بار سيو كنيد تا روي 400سيو بشه
Last edited by Spaniuly; 07-05-2009 at 23:53.
من gta رو همون روزای اولی که اومد گرفتم اش و تموم اش کردم و دیگه خیلی کم سراغ اش میرفتم
ولی خب هرکی میومد خونمون میشست پشت اش (طبیعتا همیشه هم من نبودم تا ببینم چکار میکنن)
تا اینکه دیروز بعد یه 30-40 روزی رفتم یه مقدار بازی کنم که دیدم این پیغام رو میده
مشکل از کجا میتونه باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------
خواهشا نگید این بازی برای رفع مشکلاتش تاپیک داره چون تقریبا 10 روزه که توی اونجا مشکلم رو مطرح کردم
و کسی نیست جواب بده(اون تاپیک دیگه موضوعیت خودش رو از دست داده و مهم بودن واقعا جای سوال داره)
احتمالا فايلي از مسير نصبش حذف شده وگرنه دليل ديگه اي نداره يك بازي كه در حالت نصب هست و قبلا هم بازي شده بعد يه مدت اجرا نشه شما حذف كن دوبار نصبش كن
برای سیوهام همین دو تا پوشه رو کپی کنم کافیه؟
C:\Documents and Settings\Bleu2u4u\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Bleu2u4u\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
2 راه داری
1. بری به اون سایت و آخرین نسخه سوشیال کلاب رو دانلود و نصب کنی
2. مودم را خاموش کنی (و البته ایکن سوشیال کلاب رو هم از تسکبار ببند) بعد بازی رو اجرا کن
دوستان خواهشا هرچه سریع تر کمک کنید
اینجا با این یارو باید چی کار کنم
البته بعد از بردنش به پارک
Last edited by p30 vahid; 08-05-2009 at 10:45.
شما باید تو پارک باهاش حرکت کنین.
شما باید پشت سرش برین و فاصله تون رو حفظ کنین تا یه تونل کوچک که اون جلو تر هست.
نباید ازش نه جلو بزنید و نه اینکه ازش خیلی فاصله بگیرید.
فاصله تون هم به اندازه یه ماشین باشه(یه مثال بود).
موفق باشید.
خوب این کاری که شما می گین من ده بار انجام دادم ولی اخرش اینجوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)