اون روزا که ساعتها با سرعت dial-up قدیمیای هاروست مونی می شستن با هم صحبت می کردن ... نظر می دادن سر اومده
اصلا نه خبری از قدیمیاس نه با تجربه ها همه رفتن اونقدر که توهین کردینشون
ما هم رفتنی کردین حال کردین نه؟
اون روزا که ساعتها با سرعت dial-up قدیمیای هاروست مونی می شستن با هم صحبت می کردن ... نظر می دادن سر اومده
اصلا نه خبری از قدیمیاس نه با تجربه ها همه رفتن اونقدر که توهین کردینشون
ما هم رفتنی کردین حال کردین نه؟
با وجود اين همه غول گرافيكي داخل بازي هاي امروز كمتر كسي از اين بازي سراغ مي گيره...
حيف كه وقت ندارم...
خوبین دوستان عزیز
نکرتونم بیخیال شهرو فلوتو و... شین دیگه نمیخواد!!!!!!!
بابا اینقدر دنبال این چیزا گشتم یه شب خواب دیدم رفتم شهر داشتم ازش عکس میگرفتم میخواستم بزارم واسه شماها!!!!
![]()
آخ جون!!دیدید گفتم یه سری غذای دیگه هم هست؟
بریم دنبال فرمولشون
یه سری که حتما میشه درست کرد ولی ما فرمولاشونو نداریم:
pasta
set meal
roasted corn
snow cone
اینا رو حتما میشه درست کرد چون بقیه غذاهایی که رستورانها برای فروش دارند رو تونستیم درست کنیم مثل سالاد و پیتزا!
اون غذایی که دوستمون عکسشو گذاشتن که شبیه کوفته قلقلی هست هم میشه درست کرد چون این پسره تو بازی اکثرا این غذا رو به عنوان صبحانه میخوره در حالیکه غذاهایی که میتونیم درست کنیم مثل ساندویچ هم به عنوان صبحانه میخوره
این دوتا کتابو چطوری باید بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی این غذا رو درست کرده؟؟؟ اصلا چنین غذای هست ؟؟؟ اگه میشه امتحان کنین ببینین میشه یا نه بعد بهم خبر بدین!!!!!
Nattoy
Ingredients: Natto , Mustard , Soy Sauce , Mixer, Egg Yolk , Onions
Utensils: Knife
این دو تا چیه؟ Natto , Mustard بگید من امتحان میکنم.
این دوتا کتابو چطوری باید بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سبزه رو نمیدونم اما اون زرده رو اون دختره که تو کتابخونه هست اگه باهاش دوست بشی میارخ تا بخونی بعد هم باید بهش پس بدی و زمانی که پس میدی یه سوال از متن کتاب ازت میپرسه
احتمالا سبزه رو هم باید از همون بگیریم اما زرده رو مطمئنم چون خودم بازی کردم
اون رول زرده چیه؟
خوب!!!!!!!!!تازه دیدیش؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)