زیر همون قسمتی که رایحه های عطر ها رو زده اونجا هست
یکی Longevity یکی هم Sillage که اولی موندگاریه دومی هم پخش بو
یک هفته ای هست اضافه شده به این سایت
زیر همون قسمتی که رایحه های عطر ها رو زده اونجا هست
یکی Longevity یکی هم Sillage که اولی موندگاریه دومی هم پخش بو
یک هفته ای هست اضافه شده به این سایت
دوستان لطفا چند تا ادلکن معرفی کنید که پخش بوش فوق العاده باشه مردانه!
یعنی جوری باشه میری در یک مکان بسته از کنار یه عده آدم رد میشی ( فرض کنید مطب دکتر!!) همه بوش رو احساس کنن...گیج بشن یه لحظه!
پولش مهم نیست.
ترش و خیلی تند و جنگلی و چوب هم نباشه...
خسته شدم از بس ادکلن با پخش بوی مزخرف زدم.
Joop! Homme رو امتحان کنید. تو این مدت چه عطرهایی خریدید؟
یک سوال از بین عطرهایی که در حال حاضر دارید کدامیک اگر تمام بشه بازم هم می خرید یا در حال حاضر شیشه دوم به بعد هستن؟ یا اصلا شیشه اضافه ازش دارید. من خودم حتما quorum antonio puige و احتمالا kouros رو دوباره بگیرم. به اضافه axe instinct. خیلی ممنون از همکاری شما.![]()
m7 رو یه تست بزن
وان من شو!
یه حسی داره که ازش سیر نمی شم.
شاید فقط من یا لااقل افراد خیلی کمی بهش این ارادتو دارن.
راستی آکوابولگاری هم هست کم و بیش...
مطمئنی؟ جوپ جامپ رو داشتم اصلا پخش بو نداشت!!! مطمئنی هومش اینقدر فرق داره؟؟
من همین ادکلن های 100 یا 100 و خورده ای نزدیک 200! وان میلیون و 212 قهوه ای و شنل بلو...هیچ کدوم پخش بو فوق العاده ندارن
من دنبال یه بو هستم که رد بشم از یه جا تا ده ثانیه بوی ادکلن رو حس کنن اطرافیان!! وقتی زنا همچین ادکلنی میزنن و من به عینه حس کردم پس 100% مردونشم باید باشه...
همنچین ادکلنی معرفی کنید..اگر ادو پرفیوم باید بزنم بگید مشکلی نداره
از چه برندیه؟ خودتون تست کردید؟
قبول دارم کار دوست داشتنییه . پخش و ماندگاری خیلی خوب و قیمت هم خوبتر. منم ارادت دارم بهش. ادمو تنها نمی گذاره وسط کار. به قول یکی تو بیس نوت محبوبترین عطر در شوروی سابق بود.
حتما وان میلیونت اصل نبوده یا انتظارت خیلی فضاییه ! چون 1 میلیون یکی از ادکلن های قوی با پخش بوی بالاوان میلیون و 212 قهوه ای و شنل بلو...هیچ کدوم پخش بو فوق العاده ندارن
yslاز چه برندیه؟ خودتون تست کردید؟
فقط تست کردم
دانهیل قهوه ایی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)