باور کن بهم sms داددلت آب
![]()
باور کن بهم sms داددلت آب
![]()
خوده لول که ss رو به عنوان Missing میشناسه ولی خوب So Silent هم میشه![]()
به خدا دیگهSS اینا از مد افتاده همه با علامت مفهوم رو میرسونند![]()
صد البته ریوت کارش حرف نداره با این ریزه کاریهایی که به بازیش اضافه میکنه و باید بگم این علامت های جدیدشم خیلی عالین ولی...
یه سری نفهم همیشه تو هر بازیی هستن که نفهم تر از این حرفان! وباید علاوه بر پینگ، ss ،fallback و... باید خودت شخصا لاینتو ول کنی بری کمکشون!![]()
البته اصلا SS یعنی Switching Sides که یعنی طرق داره میره Lane مجاور یا جانگل، قبلا 2-3 تا سیگنال میدادن ولی الان ریوت سیگنالشم گذاشته
با این حساب واسه بعضی نوبا باید هم سیگنال بدی، هم بگی SS هم هی بگی BACK BACK BACK BACK
تازه بازم Gank میشه :|
کی گفت Udyr خوب نیست ؟ یادمه یکی گفتبابا تین چمپ عالیه .مخصوصا وقتی lulu گنده هت هم بکنه. سه دست آرام با udyr رفتم . lulu هم داشتیم . عاقا مگه کسی می تونست طرف من بیاد ؟ skill E شم که نگو . دونه دونه تیم حریف رو silent میکرم بچه ها می کشتن
![]()
دوستان چرا اکثر بازیکنها Rune های مربوط به صفحه AD رو با Attack Damage پر می کنند در حالی که میشه با Armor Penetration دمیج بیشتری به دشمن زد؟ مثلا اکثرا Rune بنفش رو 2.25 attack damage میبندن در حالی که میشه 2.5 Armor Penetration بست و 0.25 دمیج بیشتری زد.
از این summoner icon ای چند تایی کدومو ورداشتید؟
من lcs نمیبینم واسم مهم نیست![]()
ولی Curse خشکل تره لوگوشن![]()
فکر کنم اArmor penetration وقتی دمیج خوبی میزنه که طرف مقابل Armor زیادی داشته باشه نه به صورت عادی ! البته فکر کنم :أی![]()
به نظر من بهتره با Armor Penetration ببندی چون اگه کسی آرمور نداشته باشه با دمیج عادی میمیره اما اکثرا آرمور میبندن . خب اگه ما Armor Penetration ببندیم در هر دو حالت بردیم .
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)