سلام
اینجا دیدم بعضی از دوستان نتیجه تست با آنتی ویروس را نوشتن و عکسش را گذاشتن و گفتن مثلا از فایلی که 100 تا ویروس داشت 90 تاش را شناخت (یعنی آنتی ویروس پیغام داد 90 تا ویروس پیدا کرده ) و اینجوری میشه گفت 10 تاش را نشناخته
ولی به نظرم اینجوری اشتباهه چون اکثر آنتی ویروس ها وقتی ویروس ها را پیدا می کنند بعضی هاش را یک نوع تشخیص میدهند (مثلا چهار فایل پاک میکنه ولی میگه یک ویروس پیدا کرده) و باید تعداد فایل پاک شده و باقی مونده را مقایسه کرد (منظورم این فایل هایی هست که دوستان آپ می کنند)
مثالا از فایل 100 ویروسی که آقای jolan57 گذاشته بود وقتی با نورتون اسکن کردم 59 تا ویروس شناخت و 99 تا از فایل ها را پاک کرد و فقط یک فیل باقی موند پس نمیشه گفت اینجا نورتون 49 تا ویروس را نشناخته
یک مثله دیگه: یه تست کردم که خودم هنوز نفهمیدم چی شده(قصدم مقایسه نیست )
این فایل را اول با نورتون اسکن کردم 99 فایل را پاک کرد و یکی باقی موند و بعدش اون یک فایل را هم که مونده بود با بیتدفندر اسکن کردم که پاکش کرد و چیزی نمود(یعنی هر دو با هم همه را شناختند و پاک کردند )
ولی وقتی اول با بیت اسکن کردم 91 تا فایل را پاک کرد 9 تا باقی موند که اون 9 تا را هم با نورتون اسکن کردم و نورتون 6 تا فایل دیگه را هم پاک کرد و 3 فایل دیگه باقی موند که هیچکدوم تشخیص نداند و پاک نکردند
تعجب کردم و گفتم احتمالا بیت ویروس را از بعضی از فایلها جدا کرده و پاک کرده و فایل سالم باقی مونده که نورتون اینبار ویروس نشناخته
ولی امروز از کنجکاوی اون سه فایل باقی مونده را با آویرا اسکن کردم که ویروس شناخت و پاکشون کرد و مسئله پیچیده شد!؟