تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 728 از 946 اولاول ... 228628678718724725726727728729730731732738778828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,271 به 7,280 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    یک پیشنهاد دارم1
    اگر میتوانید این جا بنویسید که شرکت آنتی ویروستان جدید ترین ویروسی را که شناخته است چه ویروسی است.
    من در این لحظه جدید ترین ویروس های شرکت eset را میگذارم:{برای دانلود نیستش ها,فقط برای خواندن است}::::

نام تهدید توضیحات نوع نوع تهدید تاریخ اضافه شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید تروجان، ویروس 17 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید تروجان 17 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید کرم 16 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید کرم 15 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید تروجان 15 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید تروجان 15 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گونه تهدید کرم 15 اکتبر 2012
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

Emsisoft 7

دیتابیس

11 از 15

4 باقی مانده هم با هشدار های متفاوت فایروال روبرو شد و از دسترسی های خاص و اجرای اتوران های متفاوت سوال میکرد که در نتیجه همگی بلاک شدند

4. 8 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.من یک وبلاگ پیدا کرده بودم ولی ویروس های موجود برای دانلودش را نگرفتم.
    شاید بعضی ها داخلش رفته باشند و درست است که مال سال 84 است ولی بازم ویروس هایش را امتحان کنید ببینید چه جوری است,اینم آدرسش:

6. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

8. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

4 کینگ سافت حدود 143 تا شو پیدا کرد ولی 7 دونه باقی مونده

با سلام کینگ سافت فایل زیپ شده را پا ک کرد کلا و دباره با غیر فعال کردن اون حدود 143 تا ویروس پیدا کرد
    مثل اینکه ویروس ها قدیمی بود که کینگ سافت تونست پیدا کنه با موتور اویرا بود کینگ سافت

10. 6 کاربر از hasan2560 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    اینجا دیدم بعضی از دوستان نتیجه تست با آنتی ویروس را نوشتن و عکسش را گذاشتن و گفتن مثلا از فایلی که 100 تا ویروس داشت 90 تاش را شناخت (یعنی آنتی ویروس پیغام داد 90 تا ویروس پیدا کرده ) و اینجوری میشه گفت 10 تاش را نشناخته
    ولی به نظرم اینجوری اشتباهه چون اکثر آنتی ویروس ها وقتی ویروس ها را پیدا می کنند بعضی هاش را یک نوع تشخیص میدهند (مثلا چهار فایل پاک میکنه ولی میگه یک ویروس پیدا کرده) و باید تعداد فایل پاک شده و باقی مونده را مقایسه کرد (منظورم این فایل هایی هست که دوستان آپ می کنند)
    مثالا از فایل 100 ویروسی که آقای jolan57 گذاشته بود وقتی با نورتون اسکن کردم 59 تا ویروس شناخت و 99 تا از فایل ها را پاک کرد و فقط یک فیل باقی موند پس نمیشه گفت اینجا نورتون 49 تا ویروس را نشناخته

یک مثله دیگه: یه تست کردم که خودم هنوز نفهمیدم چی شده(قصدم مقایسه نیست )
    نوشته شده توسط jolan57 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثل این آرشیوی که من واستون قرار میدم
    100 نمونه جدید

همه هم به این خطرناکی هستند که در عکس میبینید : دی
    تست قبل و بعد از آپدیت ....
    این فایل را اول با نورتون اسکن کردم 99 فایل را پاک کرد و یکی باقی موند و بعدش اون یک فایل را هم که مونده بود با بیتدفندر اسکن کردم که پاکش کرد و چیزی نمود(یعنی هر دو با هم همه را شناختند و پاک کردند )
    ولی وقتی اول با بیت اسکن کردم 91 تا فایل را پاک کرد 9 تا باقی موند که اون 9 تا را هم با نورتون اسکن کردم و نورتون 6 تا فایل دیگه را هم پاک کرد و 3 فایل دیگه باقی موند که هیچکدوم تشخیص نداند و پاک نکردند
    تعجب کردم و گفتم احتمالا بیت ویروس را از بعضی از فایلها جدا کرده و پاک کرده و فایل سالم باقی مونده که نورتون اینبار ویروس نشناخته
    ولی امروز از کنجکاوی اون سه فایل باقی مونده را با آویرا اسکن کردم که ویروس شناخت و پاکشون کرد و مسئله پیچیده شد!؟
    Last edited by dolfi224; 20-10-2012 at 13:10.

14. 2 کاربر از dolfi224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    اینجا دیدم بعضی از دوستان نتیجه تست با آنتی ویروس را نوشتن و عکسش را گذاشتن و گفتن مثلا از فایلی که 100 تا ویروس داشت 90 تاش را شناخت (یعنی آنتی ویروس پیغام داد 90 تا ویروس پیدا کرده ) و اینجوری میشه گفت 10 تاش را نشناخته
    ولی به نظرم اینجوری اشتباهه چون اکثر آنتی ویروس ها وقتی ویروس ها را پیدا می کنند بعضی هاش را یک نوع تشخیص میدهند (مثلا چهار فایل پاک میکنه ولی میگه یک ویروس پیدا کرده) و باید تعداد فایل پاک شده و باقی مونده را مقایسه کرد (منظورم این فایل هایی هست که دوستان آپ می کنند)
    مثالا از فایل 100 ویروسی که آقای jolan57 گذاشته بود وقتی با نورتون اسکن کردم 59 تا ویروس شناخت و 99 تا از فایل ها را پاک کرد و فقط یک فیل باقی موند پس نمیشه گفت اینجا نورتون 49 تا ویروس را نشناخته

یک مثله دیگه: یه تست کردم که خودم هنوز نفهمیدم چی شده(قصدم مقایسه نیست )

این فایل را اول با نورتون اسکن کردم 99 فایل را پاک کرد و یکی باقی موند و بعدش اون یک فایل را هم که مونده بود با بیتدفندر اسکن کردم که پاکش کرد و چیزی نمود(یعنی هر دو با هم همه را شناختند و پاک کردند )
    ولی وقتی اول با بیت اسکن کردم 91 تا فایل را پاک کرد 9 تا باقی موند که اون 9 تا را هم با نورتون اسکن کردم و نورتون 6 تا فایل دیگه را هم پاک کرد و 3 فایل دیگه باقی موند که هیچکدوم تشخیص نداند و پاک نکردند
    تعجب کردم و گفتم احتمالا بیت ویروس را از بعضی از فایلها جدا کرده و پاک کرده و فایل سالم باقی مونده که نورتون اینبار ویروس نشناخته
    ولی امروز از کنجکاوی اون سه فایل باقی مونده را با آویرا اسکن کردم که ویروس شناخت و پاکشون کرد و مسئله پیچیده شد!؟
    پس یعنی اویرا شناختش از این دو آنتی ویروس بزرگ بهتر است!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

....................
    Last edited by ali.reihani; 20-10-2012 at 15:31. دليل: ......................

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این رو تست کنید
    نورتون عکس العملی نشون نداد
    پسورد 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •