سلام دوستان عزیز یکی از دوستام قصد خرید لپ تاپ تا قیمت 1 تومن داره(100 تومن بالا پایین اشکالی نداره) چی بهش پیشنهاد میکنید؟ کارش هم نرم افزارهای (اتوکد و 3dmax) و بازی است. با تشکر
سلام دوستان عزیز یکی از دوستام قصد خرید لپ تاپ تا قیمت 1 تومن داره(100 تومن بالا پایین اشکالی نداره) چی بهش پیشنهاد میکنید؟ کارش هم نرم افزارهای (اتوکد و 3dmax) و بازی است. با تشکر
بچه ها میخواستم یکم اطلاعات در مورد این لپ تاپ به من بدین مشخصاتش اینه
HP DV6 3173
i7-720QM-2.8
4GB RAM 1333
VGA=ATI 5650
15.6 LED
battery 6 CELL
---------------------------
این لپ تاپ رو یکی از دوستام می خواد بخره به من گفته یه خورده براش تحقیق کنم
یه نکته هم بگم که فقط یک اسلات رم داره تا 8 گیگ ساپورت میکنه - یک اسلات رم مشکل ایجاد نمیکنه برای افزایش رم یعنی خب مشخصا رم 6 گیگ دیگه نداریم که
قیمتی هم که به دوستم دادن 1150 هست
البته من یه خورده سرچ کردم تا 1100 هم بود
حالا در کل دوستان لطف کنن نظراتشون رو عنایت بفرمایند ممنونشون میشم![]()
دوستان نظرتون در مورد این سونی چیه میخوام بخرم؟
VPC EB2 TFX/B
CORE i3 2.26 GHZ 350M
cach3 MB
ram 4 g
hdd 320 g
dvd/rw
led 15.5
vga 1.7 g intel
win 7/xp
usa
1039000
سلام
آیا مدلی با مشخصاتی که گفتین هست که blu-ray نداشته باشه ولی صفحه نمایشش full hd باشه ؟
سلام دوست عزیز امیدوارم خوب باشید
ممنون از راهنمایهاتون خیلی عالی
راستش در باره سری f خیلی چیزا شندیم که داغ میکنه شدید و زود خراب میشه ووو ایا درسته ؟ این لپ تاپو من برای کار میخوام و خیلی باید خر کار باشه البته فقط سونی میخوام و قراره پولشو صاحب شرکت بده نمیخوام یه وقت شرمنده شم و خرابی چیزی شه الان خودم همون ea36 رو گرفتم عالی بود حالا این چه طوره به نظرت داغ نمیکنه و میشه بگی کجا دارن ایران رهجو داره ؟![]()
سلام بر اساتید محترم
لب تاپ تا حدود 1200 که cpu خوبی برای انجام کارهای مهندسی داشته باشه چی پیشنهاد میدید
کارت گرافیک اصلا اهمیت نداره چون بیشتر برنامه مینویسم
مدل Asus X42JR راپیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام من زیاد تو قطعات سررشته ندارم اما یه لپ تاپ می خواستم که بتونم برنامه vmware (برای کارم) خیلی راحت وسریع اجرا کنم چون این برنامه نیاز به رم زیادی داره به این دلیل که چند تا سیستم عامل رو با هم اجرا میکنه و می خوام گرافیک خوبی هم داشته باشه(البته به جز برند dell) چی بگیرم؟قیمتش هم بین 1 تا نهایتا 1300 باشه.لطفا ریز اطلاعات قطعاتش رو هم بهم بگین
پیشاپیش ممنونم
دوستان کسی در مورد این مدل نظری نداره ؟! لپ تاپ بازها !!!
VPC EB2 TFX/B
CORE i3 2.26 GHZ 350M
cach3 MB
ram 4 g
hdd 320 g
dvd/rw
led 15.5
vga 1.7 g intel
win 7/xp
usa
1039000
سری F خنک ترین لپتاپ گیم این محدوده هست ، کجا این رو شنیدین ؟؟؟ حتی در بازی های سنگین هم بدنه اصلا داغ نمی کنه ، بد نیست نقد و بررسی notebookcheck و notebookreview رو بخونید
دمای دستگاه در حالت load رو می بینید :
کیفیت و طراحی و استحکام سری F اصلا قابل مقایسه با سری EA نیست و تنها سری هایی که شرکت سونی روش ادعا داره یکی همین سری F هست و دیگری Z
سلام ،
اخه نمیشه که فول اچ دی باشه ولی بلوری نداشته باشه!
قراره فیلم های BLUERAY به صورت فول اچ دی پخش بشه ،
پس دنبال چنین مدلی نگرد.
فول اچ دی ها از 1600 شروع میشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)