خب واسه منطقه ۸؟
سلام
منظورم از منطقه ، منطقه مسکونی بود یعنی شما بفرمایید که تقریباً کدوم قسمت تهران هستید چون برای ارتباط با اینترنت به صورت وایرلس تقریباً مثل وایمکس باید منطقه شما تحت پوشش اون شرکت باشه . شرکت های زیادی هم هستند که وایرلس ارائه میکنند ولی متاسفانه من شرکتی نمیشناسم .
اقای Pooya Raki می تونی بگی Ping ت چه جوریاس ؟
سلام
پینگ بدک نیست . الان چند مدت هست که از سرور باکو پیمگ میگیرم پینگ 200 -250 این حدوداس البته تا 160-170 هم پایین میاد ولی پینگ 4.2.2.4 اون دفعه گرفتم 160 بود ولی پینگ 4.2.2.4 همین الان 241 است . البته اینم بگم تقریباً یک ماه پیش برای مدت چند روز بود که عصر ها تقریباً ساعت 6 -7 پینگ عالی میشد یعنی از باکو میشد 68 تا 75 اینم از تستش :
البته روز اول سرعت 512 بود ولی الان بالاتر رفته و سرعت دانلود هم بالاتر رفته . به سرعت دانلود تو تست نگاه نکن سرعت خیلی بالاتر از این حرف هاست . من سرویس حجمی شهراد را گرفتم .
ولی پینگ از سرور های داخلی خیلی خوبه مثلاً از یکی از سرور های کانتر حتی پینگ 20 هم گرفتم.
ولی شهراد نوسان پینگ داره چون سرویس هاش از 128 تا 1 مگ هستند که فکر کنم ماله همه همینطوری باشه .
من بالاخره از کجا بگیرم؟..ما شرق تهرانیم
سپنتا...پارس آنلاین...شاتل...شهراد...لایزر
شهراد فک نکنم شرق تهران سرویس بده !
شما که میخوای وایرلس بگیری باید بگم شهراد سرویس وایرلس اش فکر نکنم به خونه بده نمیدونم ولی وایرلس شهراد هزینه هاش بالاست چون فکر کنم اختصاصی باشه البته فکر کنم .
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
اگر هم ADSL میخوای بگیری پیش شمارت را بده چک کنم ببینم شهراد سرویس میده به شما یا نه .
دوستان من چون بازی میکنم تو گیم رنجر میخوام سرعتم بالا باشه الان شاتل دارم اینم سرعت مزخرفشه که دیگه نمیتونم تحمل کنم مودم زایکسل هم دارم
![]()
دوست عزیز تو پست قبل هم جواب شما را داده بودم شما پیش شماره تان را بگید تا من و بقیه دوستان بیشتر بتونیم راهنمایی تون کنیم . در ضمن شهراد پینگش از سرور های داخلی خیلی خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)