تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 728 از 940 اولاول ... 228628678718724725726727728729730731732738778828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,271 به 7,280 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

khelane این فایلی که گذاشتی رو چطور نصبش کنم؟کامل برام توضیح بده خیلی ممنون

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پچ 1.30 كه اصلا براي بروز رساني نقل و انتقالات نيست
    اين پچ در كل Performance بازي رو تغيير ميده نه Appearance !!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی یکی از سایت ها نوشته که نقل و انتقالات رئ هم اپدیت می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی یکی از سایت ها نوشته که نقل و انتقالات رئ هم اپدیت می کنم
    كاش يكي از سايت ها مي نوشت خيلي ها اين مسئله رو به صورت شايعه پخش مي كنن. كاش كاربرها قبل اينكه چيزي رو امتحان بكنن پستي كه باعث ايجاد شبهه بشه ندن حتي من خودم هم به شك افتادم با اينكه ميدونستم پچ 1.30 تاثيري رو ترانسفرها نداره. تنها راهي كه براي آپديت كردن ديتا بيس ها و ترانسفر ها كونامي در نظر گرفته اينه كه پس از نصب پچ 1.20 يا 1.30 كافيه به بازي بريد و در منوي اصلي گزينه system setting رو انتخاب كنيد گزينه آخر نوشته دانلود وقتي انتخاب مي كنيد اون گزينه رو ابتدا كانكشن شما چك ميشه و سپس پيغام a new update available به شما داده ميشه وقتي شروع دانلود رو accept مي كنيد اطلاعاتي در مورد آپديت مورد نظر به شما ميده و بعد شروع مي كنه به دانلود كردن تنها راه فكر مي كنم همين باشه براي آپديت ترانسفر ها و يا اينكه از پچ هاي آماده مثل پچ گيمينگ اگسس استفاده كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.من چند تا مشكل داشتم.1.توي legend نميدونم چرا من دارم بازي ميكنم گزارشگر درست گزارش نميكنه هر چند دقيقه به چند دقيقه حرف ميزنه.2.راهي هست نفسم خوب بشه دقيقه 70 هميشه نفس كم ميارم تعويض ميشم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

khelane این فایلی که گذاشتی رو چطور نصبش کنم؟کامل برام توضیح بده خیلی ممنون
    بعد از کرفتن فایل پوشه img بازی کرک شده خودت رو توی پوشه ی فایل دانلود شده به این نسیر میریزی
    program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 فقط پوشه img بازی خوت رو به اینجا کپی کن همین بعد نصبش کن تا اورجینال بشه

از دوستان تقاضای کمک میکنم من قیافه خودم درست کردم منظورم هم تکسچر و فایل بین رو هم ساختم ولی الان نمیدونم چطوری قیافه خودمو توی قسمت لجند بازی بزارم لطفا" کمکم کنید
    Last edited by khelane; 07-04-2009 at 12:02.

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست من در این ورژن (البته بدون پچ و ...) هیچ تیم آلمانی وجود نداره
    تعجب ميكنم كه نمي تونيد اين كار رو انجام بديد اين امكان هست كه از اين تيم ها استفاده كنيد البته در other League A تيمهاي آلماني وجود نداره ولي ميتونيد از تيم هاي موجود در Other League استفاده كنيد

.
    \]
    من پچ بازی رو ریختم.
    تو مستر لیگ ازother leage B میتونم تیم واردکنم ولی از other leageA نمیتونم یعنی اصلا همچین گزینه ای نداره!

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام من میخوام پچ Khelane رو نصب کنم ولی برام این ارور رو میده:این تیترشه:Windows Installer
    و این هم متنشه:Error applying transforms.Verify that specified transform paths are valid.
    خیلی ممنون میشه اگه راه حلی واسه این ارور برام قرار بدین.مرسی

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من میخوام پچ Khelane رو نصب کنم ولی برام این ارور رو میده:این تیترشه:Windows Installer
    و این هم متنشه:Error applying transforms.Verify that specified transform paths are valid.
    خیلی ممنون میشه اگه راه حلی واسه این ارور برام قرار بدین.مرسی
    صادق جان براي منم همين خطارو داد
    فايل Setup رو اجرا نكن بلكه يه فايل هست كه مايل Windows Installer و اسمش هست Pro Evolution Soccer 2009
    اونو اجرا كن و نصب كن

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

\]
    من پچ بازی رو ریختم.
    تو مستر لیگ ازother leage B میتونم تیم واردکنم ولی از other leageA نمیتونم یعنی اصلا همچین گزینه ای نداره!
    شما كدوم پچ رو ريختيد؟ اينكه همچين گزينه اي نداريد شايد به دليل اين باشه كه اسم ليگ رو عوض كرده باشه اين خيلي مهم نيست مهم اين هست كه تيم هاي موجود در Other League A كدوم ها باشن تيم هايي كه توسط كونامي لايسنس شده هستند توي اون ليگ قرار ميگيرند مثل كلوژ يا بوكاجونيورز يا گالاتاسراي و ... شما همه اين تمي ها رو ميتونيد توي مستر ليگ يا مود افسانه شدن وارد كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •