khelane این فایلی که گذاشتی رو چطور نصبش کنم؟کامل برام توضیح بده خیلی ممنون
khelane این فایلی که گذاشتی رو چطور نصبش کنم؟کامل برام توضیح بده خیلی ممنون
پچ 1.30 كه اصلا براي بروز رساني نقل و انتقالات نيست
اين پچ در كل Performance بازي رو تغيير ميده نه Appearance !!!!
توی یکی از سایت ها نوشته که نقل و انتقالات رئ هم اپدیت می کنم
كاش يكي از سايت ها مي نوشت خيلي ها اين مسئله رو به صورت شايعه پخش مي كنن. كاش كاربرها قبل اينكه چيزي رو امتحان بكنن پستي كه باعث ايجاد شبهه بشه ندن حتي من خودم هم به شك افتادم با اينكه ميدونستم پچ 1.30 تاثيري رو ترانسفرها نداره. تنها راهي كه براي آپديت كردن ديتا بيس ها و ترانسفر ها كونامي در نظر گرفته اينه كه پس از نصب پچ 1.20 يا 1.30 كافيه به بازي بريد و در منوي اصلي گزينه system setting رو انتخاب كنيد گزينه آخر نوشته دانلود وقتي انتخاب مي كنيد اون گزينه رو ابتدا كانكشن شما چك ميشه و سپس پيغام a new update available به شما داده ميشه وقتي شروع دانلود رو accept مي كنيد اطلاعاتي در مورد آپديت مورد نظر به شما ميده و بعد شروع مي كنه به دانلود كردن تنها راه فكر مي كنم همين باشه براي آپديت ترانسفر ها و يا اينكه از پچ هاي آماده مثل پچ گيمينگ اگسس استفاده كنيد.
سلام.من چند تا مشكل داشتم.1.توي legend نميدونم چرا من دارم بازي ميكنم گزارشگر درست گزارش نميكنه هر چند دقيقه به چند دقيقه حرف ميزنه.2.راهي هست نفسم خوب بشه دقيقه 70 هميشه نفس كم ميارم تعويض ميشم.
بعد از کرفتن فایل پوشه img بازی کرک شده خودت رو توی پوشه ی فایل دانلود شده به این نسیر میریزی
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 فقط پوشه img بازی خوت رو به اینجا کپی کن همین بعد نصبش کن تا اورجینال بشه
از دوستان تقاضای کمک میکنم من قیافه خودم درست کردم منظورم هم تکسچر و فایل بین رو هم ساختم ولی الان نمیدونم چطوری قیافه خودمو توی قسمت لجند بازی بزارم لطفا" کمکم کنید
Last edited by khelane; 07-04-2009 at 12:02.
\]
من پچ بازی رو ریختم.
تو مستر لیگ ازother leage B میتونم تیم واردکنم ولی از other leageA نمیتونم یعنی اصلا همچین گزینه ای نداره!
سلام من میخوام پچ Khelane رو نصب کنم ولی برام این ارور رو میده:این تیترشه:Windows Installer
و این هم متنشه:Error applying transforms.Verify that specified transform paths are valid.
خیلی ممنون میشه اگه راه حلی واسه این ارور برام قرار بدین.مرسی
صادق جان براي منم همين خطارو داد
فايل Setup رو اجرا نكن بلكه يه فايل هست كه مايل Windows Installer و اسمش هست Pro Evolution Soccer 2009
اونو اجرا كن و نصب كن
شما كدوم پچ رو ريختيد؟ اينكه همچين گزينه اي نداريد شايد به دليل اين باشه كه اسم ليگ رو عوض كرده باشه اين خيلي مهم نيست مهم اين هست كه تيم هاي موجود در Other League A كدوم ها باشن تيم هايي كه توسط كونامي لايسنس شده هستند توي اون ليگ قرار ميگيرند مثل كلوژ يا بوكاجونيورز يا گالاتاسراي و ... شما همه اين تمي ها رو ميتونيد توي مستر ليگ يا مود افسانه شدن وارد كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)