تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 728 از 3745 اولاول ... 22862867871872472572672772872973073173273877882812281728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,271 به 7,280 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما یه کلام اول پست قبلیتون میگفتید شیراز رو میگم اصلا من هیچ واکنشی و نقل و قول و جوابی نشون نمیدادم عین این هست من بیام تو تاپیکی که همه درباره تهران و مسائل مربوط به اون صحبت میکنن من بیام بگم هوای اینجا عالیه زندگی تو این هوا خیلی میچسبه بعد یکی بیاد بگه چرا حرف الکی میزنی اینجا که هواش همش کثیفه بعد بیام بگم من هوای شیراز میگم شک داری بیا شیراز ببین !

اگه همه شهرهای دیگه ایران در مورد adsl فرقی با تهران نداشتند واسه هر کدوم جداگانه تاپیک نمیزنند
    اینم تاپیک adsl شیراز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینی هم که گفتی 128 پارس انلاین داری و با سرعت 450 دانلود میکنی هم اخه خیلی جالبه و عجیب :

این دو تا تست از اخرین پستایی که همین امروز دادن تو تاپیکش میذارم یکی سرعت 256 داشت یکی 512 :

حالا من نمیدونم شاید اونجایی که ازش کانکت میشی سرعت ماورایی هست با این مشخصاتی که میدی
    من نمیدونستم تاپیک های مختلف برای شهرهای مختلف هست سرچ کردم آسیاتک این تایپک رو پیدا کردم توی گوگل و فکر کردم برای کل آسیاتک همینه.

مورد بعدی هم براتون توی تاپیک قبلی توضیح دادم خواستین تشریف بیارید شیراز adsl بگیرید و خودتون تست کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من الان که این پست رو میزنم بعد تقریبا 45 دقیقه کلنجار رفتن و ریفرش کردن و سند نشدن پستم و دوباره تلاش کردن و در نهایت کپی پیست مطلب تو ورد این مطلب رو میفرستم. اینم از اینترنت نیمه شب آسیاتک.اولا من نمیدونم چرا شبا باید سرعت اینقدر پایین بیاد که چندتا صفحه ساده رو نشه باز کرد!؟؟؟ اینکه شبها همگی دارند دانلود میکنند بهانه ای بیش نیست.من نمیدونم اینا کیا هستند که هر شب رس پهنای باند رو طوری میکشند که سرعت در حد دایل آپ افت میکنه!؟؟؟ مگراینکه پهنای باند رو بین تعداد بیش از حد مجاز شیر کرده باشند.من وقتی پول دادم انتظار اینترنت 24 ساعته رو داشتم. وقتی پول زیادی بابت حجمی میدم حداقل انتظارم اینه که شبها دیگه سرعت حداقلی که براش پول دادم (مثلا 512) کمتر نشه. در هنگام روز هم سرعت طبق روال باقی شرکت ها باید بیشتر بشه واسه اینترنت حجمی.امشب یکی از دوستان رو دیدم که اینترنت حجمی 2 گیگ گرفته از پارس آنلاین و تمام دانلودش شباست.اینطور که میگفت شبا چند گیگ دانلود داره.اونم در ساعات مجانی. (اینو البته دوستانی که پارس آنلاین دارند باید بیان و تایید کنند) ولی درنهایت اوضاعش به این افتضاحی آسیاتک نیست. الان مشکلی که برای من پیش اومده اینه که من روزها بدلیل مشغله و کار نمیتونم از اینترنت استفاده کنم. بناچار آخرشب هم بدلیل همین سرعت پایین شبانه هم عملا اینترنت تعطیله. من معمولا چون اینترنتم حجمیه وای میسم اواخر ماه دانلودی اگه داشته باشم انجام میدم.حالا الان مشکلی که بوجود اومده اینه که چندبار در طول روز دانلود گذاشتم اما چون بینش قطعی پیش اومده مثلا 50 درصد رفته بعد ارور داده و عملا اون حجم دانلودم هرز رفته. غیر اون چنان سرعت پایین اومده که من نمیتونم از همه حجمم استفاده کنم و در پایان ماه بدون اینکه دانلود زیادی داشته باشم عملا فرصتم تموم شده و چند گیگ (بخوانید چندهزار تومان از پول اینجانب) عملا هرز رفته! این ماه دیگه یا سرویسم رو تمدید نمیکنم یا کمش میکنم و کلا بی خیال دانلود میشم...از قدیم گفتن که پول علف خرس نیست.پولی که به زحمت هر روز ما بدست میاد مفت مفت میره تو جیب این شرکتها.خب دزدی که شاخ و دم نداره...

3. 2 کاربر از shellman_te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در ضمن خطاب به ادمین عزیز : جناب آقای ادمین لطفا نظرسنجی های اینچنینی رو نبندید.این نظرسنجی ها باید بصورت داینامیک و به روز باشند.اینکه برفرض سرویس فلان شرکت خوبه یا بده یا متوسطه... اگر مال حتی سه ماه پیش هم بوده باشه به درد که نمیخوره هیج باعث به اشتباه افتادن کاربرانی میشه که از اعتبار این نظرسنجی ها استفاده میکنند تا سرویس دهندشونو انتخاب کنند. حتی اگر جو تو کشور ما رقابتی بود و شرکت ها برای ارائه سرویس بهتر با هم مسابقه داشتند هم باز کاربران باید اطلاعاتشون بروز بود تا بهترین انتخاب رو در لحظه داشته باشند...چه برسه به اینکه اوضاع " هر روز بدتر از دیروز" باشه!!!!
    الان توروخدا یه نگاهی به نظرسنجی بالا داشته باشید...الان آسیاتک رتبه بالایی رو کسب کرده درصورتیکه به گواه بچه های همین تاپیک الان چندوقته سرعت و کیفیت آسیاتک بشدت افت کرده.اینترنت شبانشون هم که از همون اول سرعتش اندازه دایل آپ میشد شبا!!!! این نظرسنجی واسه مایی که سرویس گرفتیم دیگه تفاوتی نمیکنه مگراینکه از همین نظرسنجی ها استفاده کنیم تا سرویس دهنده بهتر رو پیدا کنیم. ولی کاربران جدیدممکنه وقت و حوصله زیادی نداشته باشند.بیان یه سر به تاپیک بزنند و نتیجه نظرسنجی بالا رو ببینند و برن با آسیاتک قرارداد ببندند.آسیاتک هم میبینه که همینطور مشتری داره نه تنها به کیفیت سرویش توجهی نمیکنه بلکه دو روز دیگه همین رو بدترش هم میکنه. این موضوع به نظرم خیلی بدیهی است و امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره و اینگونه نظرسنجی هارو نه فقط برای این شرکت بلکه برای تمامی شرکت ها باز بگذارید.ممکنه باز فردا پس فردا آسیاتک یا هر شرکت دیگه ای مثلا تو سیاست هاش تغییراتی بده و سرویسش رو ارتقا بده!!! اونوقت بازم ایرادی نداره اگه کاربرا پس از اطمینان کامل از بهبود قطعی سرویس تو نظرسنجیشون امتیاز مثبت بدن.
    با تشکر

5. این کاربر از shellman_te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

سلام

چجوری میتونم اینترنتی از آسیاتک مثل شاتل ترافیک بگیرم ؟؟؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام

چجوری میتونم اینترنتی از آسیاتک مثل شاتل ترافیک بگیرم ؟؟؟
    از اینجا باید بری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره ی تلفن رو بدون کد شهر بزن.

8. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

این quick task واسه من کار نمی کنه

استان فارس

شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد!

از سیستم خودم - کافی نت - دانشگاه هرجا زدم فایده نداشت - با کد بی کد

انقد کفری شدم که زنگ زدم آسیا تک رمز دوم کارتو اینا رو دادم واسم حجم خرید
    چه بلایی تو سر خودمون بریزیم با این آسیا تک کوفتی

تو روز سرعت دانلود 120 شب به 1 کیلو بایت هم نمیرسه

10. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

نامحدود بی کران طلایی
    نامحدود بی کران برنزی

اینا چی هستن ؟؟
    سرعتشون چه جوریه ؟؟
    مثلا توی چلچله 5 گیگ 1 ماهه میشه تقریبا 28 تومن و نامحدود برنز میشه 29 تومن ...

فرق طلا و برنز چیه ؟؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این quick task واسه من کار نمی کنه

استان فارس

شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد!

از سیستم خودم - کافی نت - دانشگاه هرجا زدم فایده نداشت - با کد بی کد

انقد کفری شدم که زنگ زدم آسیا تک رمز دوم کارتو اینا رو دادم واسم حجم خرید
    چه بلایی تو سر خودمون بریزیم با این آسیا تک کوفتی

تو روز سرعت دانلود 120 شب به 1 کیلو بایت هم نمیرسه
    بازم خداروشکر یکی اومد حرف دل من روزد.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان شیرازی هم مثل اینکه یه واسطه دارن با آسیاتک.
    ما که مستقیم از آسیاتک میگیریم، مشکلی هم نداریم.

شما که شیرازید، باید از صفحه ی ارم نت برید، مثل اینکه میوفته اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوش بحال خودمون.

14. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوستان شیرازی هم مثل اینکه یه واسطه دارن با آسیاتک.
    ما که مستقیم از آسیاتک میگیریم، مشکلی هم نداریم.

شما که شیرازید، باید از صفحه ی ارم نت برید، مثل اینکه میوفته اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوش بحال خودمون.
    ما هم به راه راست و مستقیم هدایت شدیم. ولی سرعت همون راه خیلی بیشتر بود. حیف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •