داداش ممنون از راهنماییت.
اینی که گفتی رو قبلا انجام میدادم درست میشد ولی الان این دستوری هم که دادی عمل نمیکنه و لاگین نمیشه.
داداش ممنون از راهنماییت.
اینی که گفتی رو قبلا انجام میدادم درست میشد ولی الان این دستوری هم که دادی عمل نمیکنه و لاگین نمیشه.
من این ورژن جدیدی اخری رو که نصب کردم نه با پرواکسی نه با وی پی نه با هیچی لاگ این نمیشه، ولی نسخه 11.155 رو خوب لاگین میکنه ولی این نسخه اخری رو نه..چرا؟ با اینکه HTTP Proxy هم میزنم ولی نه نمیشه
منظورتون نسخه 11.5.0.192 هست ؟
مشکلی با وی | پی ؟ ان و حتی اکانت ساکس نداره مشکل شما احتمالا از شبکه اینترنت و ISP شما باید باشه و به احتمال 30% از خود سیستم عامل و نرم افزارهای امنیتی روی سیستم شما باشه
بله منظورم از همین نسخه هست، اگه از ISP هست چرا پس روی نسخه قبلی مشکلی نداره؟
و اگر از سیستم عامله تنظیماتش چیه و باید چیکار کنم
آنتی ویرس هم نورتونه
ممنون
نسخه های قبلی ممکنه سازگار باشند با نوع ویندوز شما
تنظیمات خاصی نداره سیستم عامل و معمولا وقتی دچار آسیب میشه این مشکلات گاها بوجود میاد که با نصب مجدد ویندوز برطرف میشه
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و مجدد تست بگیرید ، در خیلی از مواقع انتی ویروس ها باعث بروز این مشکلات میشوند
اتفاقا تازه ونیدوز عوض کردم و اولین نرم افزار رو نصب کردم
انتی ویروس هم دیس ایبل کردم ولی نشد
من یه مشکلی دارم و اینکه نمی تونم تو یاهو مسنجرم contact جدید اد کنم - به پیشنهاد یکی از دوستان نسخه فعلی 11 رو پاک کردم و ورژن 9 نصب کردم ولی اونم کار نکرد !!
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
your request to add a contact has taken longer than expected to complete.
the operation may have succeeded. please check your messenger list later .
این پیغامیه که در پایان کار تحویلم میده !!![]()
Last edited by h_kh_1367; 21-04-2012 at 12:39.
با وی | پی | ان امتحان کنید
به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت مخابرا نمی تونم از و-ی پ-ی ا-ن استفاده کنم ، س-ا-ک-س دارم ولی بازم نمیشه - یکی دوتا اد میشه ولی دیگه نه !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)