سلام . ورودتون رو به انجمن پی سی ورلد تبریک میگم /
میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید :
در بعضی از فونت های نستعلیق اگه نوشته رو کشیده بنویسید به هم میخوره ولی همون رو با فونت دیگه بنویسید درست مینویسه . منظورتون اینه ؟
سلام . ورودتون رو به انجمن پی سی ورلد تبریک میگم /
میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید :
در بعضی از فونت های نستعلیق اگه نوشته رو کشیده بنویسید به هم میخوره ولی همون رو با فونت دیگه بنویسید درست مینویسه . منظورتون اینه ؟
من میخوام یه جمله بنویسم که هر کدوم از حروفش یه رنگ باشه راهی هست که خود ورد این کار رو انجام بده؟!
با سلام خدمت دوستان
دو تا مشكل در آفيس 2010 دارم .
اول اينكه از وقتي بسته زبان فارسي رو نصب كردم به املاي تمامي كلمات گير ميده كه ميخوام كلا صرف نظر كنه از تصحيح
دوم اينكه بسياري از فونتام در آفيس 2010 بصورت پررنگ هستند و به حالت عادي نوشته نميشن از جمله فونتايي كه اولشون با b شروع ميشه و جزو فونتاي استاندارد هم هستند !
سلام
ببنید می خوام به این صورت بنویسیم
«Hello»
خب می خوام در انگلیسی «» این دو علامت را بگذارم (وقتی زبان صفحه کلید انگلیسی است
کلید مبانبر برای کلیه بریک ها را می خواستم مثل breack continuous
--------------------------------------
سلام
اگه منظورتون اینه که گزینه ای باشه که تعیین کنه که چه حرفی با چه رنگی تایپ بشه ؟ نه نداره اما هر حرف یا کلمه ای را که بخوای تغییر رنگ بدی باید اونو انتخاب کنی بعد با font color رنگش رو تعیین کنی یا قبل از تایپ رنگش رو تعیین کنی خلاصه برای تغییر رنگ text باید از font color استفاده کرد .
درود به شما « nelahe » عزیز
با کسب اجازه از محضر استاد عزیزمون جناب sharifdorsa ( که پیشوند نام کاربری شون sharif واقعا برازنده ایشونه )
به نظر من برای اینکه درزمان تایپ انگلیسی این علامت رو بکار ببری « » سه راه وجود داره یا اون لحظه زبان رو فارسی کنی یا از insert > symbol استفاده کنی .و یا اینکه از نرم افزارهای مربوطه استفاده کنی و خودت کلیدهایی رو به این علامت اختصاص بدی .
ضمنا برای گزینه breaks و زیر گزینههاش در تب page Layout هم کلید میانبر دیفالت وجود نداره .
سلام
این علامت رو می تونید بین Symbol ها ( فونت Vrinda )پیدا کنید و براش یه Shortcut تعریف کنید و ازش تو فونت En هم استفاده کنید.
من اطلاعی ندارم که میشه برای کلیه بریک ها کلید میانبر تعربف کرد یا نه؟!
ولی اگه خیلی استفاده می کنید می تونید تو قسمت Quick Access Toolbar قرار بدید که دسترسی بهش راحتتر باشه.
---------
تقریباً با پست قبلی همزمان شد ...
Last edited by Dew Drop; 11-03-2012 at 00:29.
با درود فراوان
ببخشید پرسشم رو تکرار کردم چون لازم دیدم یه خورده بیشتر شرحش بدم
هنگامی که برای فرمول نویسی در word 2007 از مسیر inser > object > microsoft equation 3.0 استفاده میکنم ارور زیر که عکسش رو کذاشتم میده:
البته فرمول نویسی انجام میشه پرینت هم میگیره اما ارور مطمئنا یه کاستی رو نشون میده. همونطور که میدونید برای فارسی کردنش بایستی به style بعد هم dfine بریم و تغییرات لازم رو بدیم من عکس تغییراتی رو که انجام دادم گذاشتم اگه میشه یه عکس از تنظیمات درست رو برام بگذارید چون با توجه به ارور احتمال داره مشکل از همین تغییرات باشه . قسمت پایین ارور هم گفته : Re-install Equation Editoلطفا بگید چطور باید این کار رو انجام بدم ؟
ناگفته نمونه هنگام فرمول نویسی از مسیر عادی داخل خود word 2007 مشکلی پیش نمیاد وارور هم نمیده.
(ویندوز 7 – آفیس 2007اینترپرایس سرویس پک 3)
سپاسگزارم
![]()
Last edited by sohrab doaby; 11-03-2012 at 00:39.
دوستان میشه توضیح بدید که من چطور میتونم در سطر فارسی یک کلمه انگلیسی قرار بدم؟ در حالت عادی من اگر بخوام بنویسم:
"روش TTTD دارای مزایای زیادی است " دچار مشکل میشم. یعنی با نوشتن اولین حرف انگلیسی کل خطوط بهم میخوره و من مجبورم این طوری بنویسم ( با ویرایشگر P30WORLD این مشکل رو ندارم)
" روش
TTTD
دارای مزایای زیادی است"
سلام
دوست عزیز جستجو یادت نره
هنگامی که میخوای فارسی بنویسی اول ctrl + shift سمت راست رو بزن پس از تایپ فارسی اگه در دنبالهش خواستی انگلیسی بنویسی alt + shift رو بزن این جوری مشکلی پیش نمیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)