اگه اتصالات هارد درست باشه و تنظیمات بایوس مشکلی نداشته باشه و موتور هارد هم خوب کار میکنه مشکل میتونه از فریم ویر یا هد و پارکینگ هد باشه
اگه اتصالات هارد درست باشه و تنظیمات بایوس مشکلی نداشته باشه و موتور هارد هم خوب کار میکنه مشکل میتونه از فریم ویر یا هد و پارکینگ هد باشه
الان هارد لپ تاپ چه مارکی با چه سریال نامبری خوبه بگیرم؟!
با دروود،لطفا بفرمایید اگر مورد از هد هارد بشه،امکان تعمیرش هست یا خیر؟همچنین امکان بازیابی بوسیله نرم افزار هست یا خیر؟
بله اکثر اوقات قابل تعمیر است اطلاعات رو هم میشه با pc3000 برگردوند
سلام خسته نباشید
من دو سه روزه یه هارد گرفتم صدا میده(خر خر میکنه)البته صداش زیاد بلند نیس
می خواستم بدونم مشکلی داره؟بعدا برام دردسر ساز میشه؟یا زیاد مهم نی؟
هارد به دلیل چرخش پلاتر و حرکت هد یکم صدا داره و طبیعی است ولی اگه دا زیاد است و کارایی در ویندوز هم پایین است و مشکل هنگ کردن و یا فریز شدن و بلو اسکرین و کند شدن سیستم رو دارین باید بررسی بشه
سلام دوستان
به مشکل بزرگی برخوردم . لطفا کمکم کنید
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم که همین 2 ساعت پیش وقتی بازش کردم دیدم فایلاشو نشون نمیده
در صورتی که حجمش پره و نشون میده که 240 مگ اطلاعات داره و تو دیوایس منسجر هم نشونش میده و از طریق سرچ هم اطلاعاتشو میاره ولی وقتی بازش میکنم خالیه
چجوری میتونم بیارمش؟
در واقع وقتی بازش میکردم یه فولدر به اسم خودم بود و بقیه فولدر ها داخل اون فولدر بود که الان اون فولدر اصلی نیست
از طریق سرچ فولدراش میاد
اسکن هم کردم باز فرقی نکرد
در واقع آیکونش تو my computer میاد و تو device manager هم برچسب زده شده و اطلاعاتش هم از طریق search میاد ولی توشو که باز میکنم میزنه empty
اطلاعات مهمی توش دارم لطفا سریعا بهم کمک کنید
ممنون
![]()
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم که همین 2 ساعت پیش وقتی بازش کردم دیدم فایلاشو نشون نمیده
در صورتی که حجمش پره و نشون میده که 240 مگ اطلاعات داره و تو دیوایس منسجر هم نشونش میده و از طریق سرچ هم اطلاعاتشو میاره ولی وقتی بازش میکنم خالیه
چجوری میتونم بیارمش؟
در واقع وقتی بازش میکردم یه فولدر به اسم خودم بود و بقیه فولدر ها داخل اون فولدر بود که الان اون فولدر اصلی نیست
از طریق سرچ فولدراش میاد
در واقع آیکونش تو my computer میاد و تو device manager هم برچسب زده شده و اطلاعاتش هم از طریق search میاد ولی توشو که باز میکنم میزنه empty
اطلاعات مهمی توش دارم لطفا سریعا بهم کمک کنید
ممنون
![]()
این مشکل یک علتش به دلیل ویروس است هارد رو اسکن ویروس بکنید یا با آنتی ویروس یا به روش سرچی اگه ویروس نبود هیدن وینوز رو فعال کنید که بتونید اطلاعات هیدن رو ببینید . ببینید با این کار اطلاعات دیده میشه یا نه اگه دیده شد فولدر ها هیدن است داخل فولدر ها برید و اطلاعات رو از فولدر های هیدن بکشید بیرون اگه فایل هیدن شده و show -only هم نمیشه با نرم افزار change attribute اون رو show کنید
و بریزید روی یک درایو دیگه اگه با اینکار هم درست نشد باید اطلاعات کل پارتیشن هارو ریکاوری کنید با نرم افزار eases data recovery تو مود complete recovery
سلام دوستان
چجوری میتونم بیارمش؟
از طریق سرچ فولدراش میاد
اطلاعات مهمی توش دارم لطفا سریعا بهم کمک کنید.لطفا.......
ممنون
![]()
دوستتون گفتن که فایلای هیدن رو فعال کنم ولی من قبلا این کارو کردم و فایده ای نداشت
لطفا دقیقا بگید مشکلم چیه و چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)