تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 728 از 2376 اولاول ... 22862867871872472572672772872973073173273877882812281728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,271 به 7,280 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عکسهای بازی استقلال تهران و راه اهن:
    البته به صورت خلاصه گذاشتم و سعی کردم بهترین هاش را بذارم برای دیدن تمام عکسها به همان خبرگذاری فارس برید...

همچنین عکسها در تاپیک والپییر استقلال تهران در بخش گالری هم قرار گرفت...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:
    Last edited by Alireza Taji; 28-09-2008 at 03:51.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب، فکر کنم کار من تموم شد..
    با من کاری نداری علیرضا ؟ میخوام برم سحری بخورم..
    برو عزیزم...
    من هم برم بخوابم...
    شب بخیر...

خوابهای ابی رنگ ببینی...

به امید ترکوندن بادکنک قرمز برای 21 بار

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

علیرضا، ممنون بابت عکس ها..
    همین ها رو برو تو گالری عکس هم بذار..

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

باشه.. منم رفتم بخوابم..
    شب همه ی استقلالی ها خوش..

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرچم بالاست

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من ديشب رفتم استاديوم وقتي اومدم اونقدر خسته بودم كه گرفتم خوابيدم

ببخشيد نيومدم يه عرض ادبي كنم

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس از پیروزی برابر راه اهن
    قلعه‌نویی: فقط 10 دقیقه فوتبال استقلالی بازی كردیم
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: مقابل راه آهن فقط 10 دقیقه به سبك خودمان بازی كردیم و خوشحالم كه پیش از دربی سه امتیاز گرفتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از پیروزی دو بر یك مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: هجده سال در رده های مختلف برای استقلال بازی كردم و كتف و دست و پایم را برای این تیم دادم؛ اما از من تقدیری صورت نگرفت؛ اما 2 سال برای راه آهن بازی كردم و این باشگاه از من تقدیر كرد. جا دارد از آنها تشكر كنم.
    وی در خصوص مسابقه گفت: بازی برابر حریف سخت ترین دیدار استقلال در لیگ این فصل بود. به داود مهابادی تبریك می گویم. تیمش مستحق شكست نبود و خدا به ما كمك كرد كه پیش از دربی سه امتیاز این مسابقه را كسب كنیم.
    سرمربی استقلال ادامه داد: مسابقه را بد شروع كردیم كه تصور می كنم بازیكنان در باد پیروزی شش بر صفر مقابل استقلال اهواز بودند؛ اما در نیمه دوم برتر از حریف بودیم و چند موقعیت گل را از دست دادیم، هر چند در این مسابقه فقط 10 دقیقه فوتبال استقلالی ارائه كردیم.
    قلعه نویی در خصوص نیمكت نشینی جباری گفت: این تشخیص كادر فنی بود كه این بازیكن از ابتدا بازی نكند.
    سرمربی استقلال در خصوص رویارویی با پرسپولیس در هفته نهم لیگ برتر گفت: این دیدار شرایط خودش را دارد. برای این مسابقه مشكل خاصی نداریم زیرا بازیكنان به اندازه كافی انگیزه دارند.
    انتهای پیام/

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تیم استقلال تهران شنبه شب در ادامه هفته هشتم رقابت‌های فوتبال باشگاه های برتر ایران برابر راه آهن شهر ری به پیروزی رسید و یك پله در جدول رده بندی صعود كرد.
    به گزارش ایرنا،در این دیدار كه در حضور ‪ ۵۰‬هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، استقلال با نتیجه دو بر یك از سد حریف خود گذشت و در مكان ششم جدول رده بندی قرار گرفت.
    مجتبی زارع در دقیقه ‪ ۲۹‬برای راه آهن و پیروز قربانی در دقیقه ‪ ۳۴‬و آرش برهانی در دقیقه ‪ ۳۹‬برای استقلال گلزنی كردند.
    این دیدار با حملات غافلگیركننده بازیكنان راه آهن آغاز شد به طوریكه استقلالی‌ها در ‪ ۳۰‬دقیقه نخست، تحت تاثیر بازی حریف قرار داشتند.
    بازیكنان راه آهن در اوایل این دیدار با ارائه یك بازی منطقی، هماهنگ، پرس در نیمه زمین تیم حریف و حملات پیاپی از جناحین، بارها دروازه استقلال تهران را تهدید كردند.
    راه آهنی‌ها با پاس‌های كوتاه و تك ضرب توانستند كنترل بازی را در دست گرفته و به نخستین گل این بازی دست یابند.
    در دقیقه ‪ ،۲۹‬هملت میختاریان هافبك ارمنستانی راه آهن از جناح چپ پاس در عرض ایده آلی را برای مجتبی زارع مهیا كرد كه این مهاجم با یك ضربه بغل پا دروازه وحید طالب لو دروازه بان استقلال را باز كرد.
    بعد از گل راه آهن، روند بازی تغییر یافت به طوریكه استقلالی‌ها با دوندگی بیشتر كنترل زمین را در دست گرفته و توپ را دو بار درون دروازه حریف جای دادند تا با پیروزی به رختكن بروند.
    در نیمه دوم بازیكنان استقلال با حفظ توپ سعی در میدان داری و كنترل بازی داشتند تا به سومین پیروزی خود در لیگ برتر دست یافته و با روحیه مضاعفی جمعه هفته جاری دیدار سنتی خود مقابل پرسپولیس را برگزار كنند.
    لازم به یادآوری است در آخرین دیدار هفته هشتم لیگ برترنیز تیم‌های ملوان و سایپا كرج فردا شب / یكشنبه / در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم می روند.
    برنامه هفته نهم این رقابت‌ها به شرح زیر است :
    پنجشنبه ‪۸۷/۷/۱۱‬
    پیام خراسان - پیكان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    فولاد خوزستان - استقلال اهواز در ورزشگاه تختی اهواز
    مقاومت شهید سپاسی - برق شیراز در ورزشگاه حافظیه شیراز
    پگاه گیلان - صبای قم در ورزشگاه عضدی رشت

*جمعه ‪۸۷/۷/۱۲‬
    مس كرمان - ابومسلم خراسان در ورزشگاه باهنر كرمان
    پاس - ملوان در ورزشگاه قدس همدان
    ذوب آهن اصفهان - سایپا در ورزشگاه ذوب آهن اصفهان
    راه آهن - فولاد مباركه سپاهان در ورزشگاه در اكباتان تهران
    پرسپولیس - استقلال تهران در ورزشگاه آزادی تهران
    جدول رده بندی در پایان دیدار استقلال و راه آهن
    ‪ -۱‬برق شیراز ‪ ۶‬بازی ‪ ۱۴‬امتیاز تفاضل گل ‪+۹‬ ‪ -۲‬پیكان قزوین ‪ ۷‬بازی ‪ ۱۴‬امتیاز تفاضل گل ‪+۶‬ ‪ -۳‬پرسپولیس ‪ ۷‬بازی ‪ ۱۴‬امتیاز تفاضل گل ‪+۵‬
    ‪ -۴‬ذوب آهن ‪ ۷‬بازی ‪ ۱۴‬امتیاز -
    ‪ -۵‬مس كرمان ‪ ۷‬بازی ‪ ۱۲‬امتیاز تفاضل گل ‪+۲‬ ‪ -۶‬استقلال تهران ‪ ۷‬بازی ‪ ۱۰‬امتیاز تفاضل گل ‪+۵‬ تیم‌های ملوان بندر انزلی، سایپا و پیام خراسان به ترتیب با ‪ ۴ ،۵‬و ‪۲‬ امتیاز در رده‌های شانزدهم تا هجدهم جدول رده بندی قرار دارند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تیم استقلال تهران شنبه شب در ادامه دیدارهای هفته هشتم لیگ برتر باشگاه های ایران با نتیجه دو بر یك از سد راه آهن شهر ری گذشت و به رده ششم جدول رده بندی صعود كرد.

* ‪ ۵۰‬هزار تماشاگر از نزدیك دیدار استقلال و راه آهن را مشاهده كردند.

* تماشاگران استقلالی در ابتدای بازی به نشانه اعتراض نیمكت نشینی فرهاد مجیدی به شدت این بازیكن را تشویق كردند.

* مجتبی جباری هافبك استقلال كه به دلیل مسائل انضباطی بر روی نیمكت ذخیره های این تیم قرار داشت از دقیقه ‪ ۳۶‬جانشین علیرضا عباسفرد شد تا روند حركتی این تیم در میانه میدان تغییر كند.

* بازیكنان راه آهن در ‪ ۲۰‬دقیقه نخست بازی دو بار دروازه حریف را باز كردند اما این گل‌ها به دلیل برخورد توپ با دست مهاجم این تیم و آفساید مردود اعلام شد.

* در ابتدای این دیدار تنها ‪ ۱۵‬خبرنگار و ‪ ۱۵‬عكاس در ورزشگاه آزادی تهران حضور داشتند اما در ادامه بازی بر تعداد آنان افزوده شد.

* پیش از آغاز این بازی، از امیر قلعه نویی، مسعود معینی و علی گیوه ای سه بازیكن اسبق تیم استقلال تهران تجلیل شد.

* حسین آشنا دروازه بان راه آهن در نیمه نخست با پیراهن یكدست قرمز وارد زمین شد كه این امر با اعتراض هواداران استقلال همراه بود.

* زمانی كه علی علیزاده مهاجم استقلال پشت دروازه تیم خودی مشغول گرم كردن خود بود با اعتراض هواداران روبرو شد، آنان خواستار ورود مجیدی به زمین بازی بودند.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

عماد جان شرمنده من چرا نمیتونم به این ادرسی که دادی برم حالا شاید مشکل از من باشه ولی یه راهنمایی بکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •