سلام
در باره بازی L.A. Noire
بنویسین که چجوری میشه بازی رو رو فریمور 3.55 اجرا کرد
لطفا یک جوری بنویسید که متوجه بشویم زیاد پیچیده نباشه
سلام
در باره بازی L.A. Noire
بنویسین که چجوری میشه بازی رو رو فریمور 3.55 اجرا کرد
لطفا یک جوری بنویسید که متوجه بشویم زیاد پیچیده نباشه
یه سوال :
زمانی که دستگاه ه ک شده میشه بازی ای رو با دیسک اورجینالش اجرا کرد (مثل زمانی که دستگاه ه ک نبوده)؟
عکس پکیج های مختلف ps3 رو از کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟
Last edited by rezamaldinii; 27-05-2011 at 11:42.
بله میشه.
سایتی که همشو داشته باشه فکر نکنم باشه ولی میتونید توی بخش تصاویر گوگل سرچ کنید تا باندل هارو ببینید.عکس پکیج های مختلف ps3 رو از کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟
آقا درمورد بازیهای DIRT3 و L.A NOIR توضیح بدید آیا برای PS3 اومده ؟ آیا فریمور 3.55 رو ساپورت میکنه ؟
* هر دوتاش اومده . Dirt 3 رو نمیدونم ولی L.A.Noire با نصب یه پچ رو 3.55 اجرا میشه .
بازی های فریمور 3.41 روی فریمور 3.55 اجرا میشن (بدون نیاز به نصب پچ خاصی )؟
Last edited by rezamaldinii; 27-05-2011 at 17:42.
بله![]()
سلام
بچه ها بازیه Batman Arkham Asylum رو تازه رفتم تمومیدم
با اینکه بازی برای سال 2008 فکر کنم ولی واقعا خیلی قشنگ و جذاب بودا.خیلی به من حال داد اینو بعد AC رفتم بیشتر بهم حال داد
راستی یه سایت میخوام برای راهنمای بازیا به صورت فایلPdf همراه با تصویر کسی سراغ نداره؟
سلام دوستان کمک
من الان کاستوم ریختم اما به چند مشکل خوردم
1 - من شنیده بودم بازی هایی که بعد GT5 اومده EBOOT شون عوض شده و بازی های قدیمی راحت اجرا میشن و eboot های ارجینال هست!!! اما الان بازی MGS 4 تو لود اول بازی گیر میکنه چرا؟ همه بازی های قدیمی این مشکل واسشون پیش میاد؟
2- من مولتی من جدید رو دانلود کردم و ریختم و توش یک برنامه ای هست واسه ساختن EBOOT اورجینال اما با 10 تا بازی امتحان کردم کار نکرد که نکرد و چیزی نساخت ...باید چیکار کنم؟ طبق آموزش هم عمل کردم
3- EBOOT هایی که واسه دانلود گزاشتین حجمشون 20 30 مگابایت هست اما EBOOT های بازی های من که میخوام تغییرش بدم چند کیلو بایت بیشتر نیست !!!! چرا؟
4- فایل SFO. رو هم باید علاوه بر EBOOT دانلود کنم یا EBOOT خالی کافی است؟ خود برنامه SFO. رو تغییر نمیده به 3.55 ؟
5- کاملترین جایی که همه EBOOT های ارجینال رو گزاشته باشه و لینک هاشم سالم باشه کجاست؟ لینک میدید؟
6- LV2 Patcher و fix permission باید نصب کنم یا نه؟ از مولتی من فقط استفاده میکنم
7- فولدر Last Game در مولتی من جدید به چه دردی میخوره ؟؟؟؟چون دو فایل 3.55 و 3.40 داخلش بود که من فقط 3.55 رو ریختم
این سوال خیلی از بچه ها هستش و اگر کسی جواب کامل بده ملتی رو خوشحال کرده ...ممنون از دوستانی که کمک می کنن...-
Last edited by dooste.man83; 27-05-2011 at 21:59.
سلام دوستان
1.آیا بازیی هست که بدون نیاز به دیسک اورجینال (برای بوت شدن) اجرا بشه؟؟؟؟؟اگه هست اسمشونو بگین ممنون میشم...
2. چطور میتونم فیلم و mp3 بریزم .؟؟؟؟؟.....(میریزم ولی نشون نمیده)....
Last edited by matrix_3s; 27-05-2011 at 23:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)