چرا یه جشنواره درست حسابی نمیده دیشب 4مگ شارژکردم دیدم سرعت از500تل بالاترنمیره سریع ارتقاع دادم به8مگ هرماه 60تومان بایدبدم برنت![]()
چرا یه جشنواره درست حسابی نمیده دیشب 4مگ شارژکردم دیدم سرعت از500تل بالاترنمیره سریع ارتقاع دادم به8مگ هرماه 60تومان بایدبدم برنت![]()
سرویس های غیر حجمی توی همه سرویس دهنده ها سرعت اسمی رو میدن نه بیشتر .حالا بعضی مواقع یه شرکتی میخاد یه حالی به مشترکاش بده سرعت رو باز میزاره اما قانون تعرفه های مصرف منصفانه اینه که پهنای باند محدود باشه و تقریبا همه جا داره رعایت میشه.
واقعا مسخرهست. باید تفاوت قیمت ها در مقدار حجم باشه و نه در سرعت. دیگه 8 مگ و 16 مگ هم شد سرعت؟ سرعت ها باید همون 16 باشه حال کسی دانلود زیادتر داره هزینه بیشتر و اونکه کمتر داره هزینه کمتر بپردازد
به داداش پس اینا چطوری بخور بخور کنن؟؟؟؟؟
تا بود درد داشتیم حجمیه .. حجم 2000تومنی رو بهمون میدادن 5000تومن.. سرعت رو تا 16 اینا باز میذاشتن...
حالا شده سرعتی انقدر حجم میدن.. نمیدونی چی رو دانلود کنی.. بعد حجم اضافه ایی که از ما میمونرو میفروشن به بقیه.. یعنی از این جیب به اون جیب میکنن ...![]()
سلام سلام
این جشنواره تابستونی برا مشترک جدیده فقط؟
سلام ..آره..پارس انلاین فقط برا مشترکین جدید جشنواره داره
دوستان ازدیشب ساعت 11شب سرعت دانلودم زیر600کیلوبایت اومد حتی تا 500تا هم می اومد مودم رو خاموش روشن هم کردم درست نشد تا اینکه فرداش زنگ زدم پشتیبانی نگوخط گذاشتن رو6مگ درحالی که خط من تا9مگ میکشه بهش گفتم این سری هفتم هست سرویس 8مگ میگیرم قبلن این مشکل نبود سرعت دانلودم 930 تابود بدونه اوفت این بگم ازسروسیم 25روزموندهنوز 60تومن بابتش هزینه میکنم هرماه خواهشن ازدوستانی که سرویس 8مگ دارن بیان بگن سرعت دانلودشون چقدر البته اینم بگم پشتیبانی گفت شایدبه مخابرات منطقه تونم مربوط باشه حالا ماموندیمو سرعت 500تا650با نویز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by feranko724; 18-08-2018 at 22:42.
دوستان کسی آشنایی داخل پارس آنلاین داره ؟
دوستان کسی آشنایی داخل پارس آنلاین داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)