تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 727 از 752 اولاول ... 227627677717723724725726727728729730731737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,261 به 7,270 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام
    مبارك باشه .لطفا قيمت و ادرس جايي كه تهيه كردين رو بگين تا دوستاني كه قصد خريد دارن به مشكل بر نخورن.
    نه نياز به burn in نداره با خيال راحت از موسيقيتون لذت ببرين.
    مرسی سالار جان . والا من از جنس صدای کرتیو خوشم میاد واسه همین دوباره رفتم سراغ ـش و با توجه به چیزهایی که گفته بودی ( مید بهتر و باس کمتر ) ترجیح دادم همین 830 رو بگیرم . من تو رشت خریدم یه فروشگاه تو پاساژ گوهر هست ( بُرنا رایانه ) همین که وارد پاساژ میشی دقیقاً رو به روت میبینی ـش ! خریدم 52.5 ! ولی مطمئنم اصله از این بابت خیالم جَمعه . با گارانتی شاب . 830 خیلی کم شده ( یعنی دیگه اصلاً تقریبا نیست ) - با گارانتی شاب منظورمه - وگرنه فیک 20 تومنی ـش که آواژنگ تو جعبه ی مقوایی سفید !!! داده بیرون و گارانتی کرده ، تو بازار پُره !!

راستی سالار جان ep-830 با klipsch s4 قابل مقایسه هست ؟ در مید ؟ در باس ؟

به نظر شما کسی که با 830 حال میکنه با s4 هم میتونه ارتباط برقرار کنه ؟! با توجه به اینکه من از باس زیاد و اغراق شده بدم میاد و حالمو بهم میزنه .

( راستش نمیدونم klipsch s4 چطوره ولی همه میگن باس خیلی قوی ای داره ! که این منو میترسونه ! باسش قویه درست ! مثل 630 پانچی هم هست ؟! اگه اینطوری باشه واویلاست ! خیلی بده ! ولی اگه مید با کیفیت و با جزئیات عالی بده خیلی خوبه ، حتما یکی میخرم . )

نظر شما چیه سالار جان ؟ به نظرت یدونه s4 هم بخرم ؟!
    Last edited by mili_k; 15-05-2012 at 21:59.

2. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ، من یه هدفون میخوام واسه گوش دادن به موزیک (الکترونیک و بیشتر -90 درصد- ترنس) روزانه تقریبا 6 ساعت موزیک گوش میدم ، یه خورده تحقیق کردم دو تا مدل akg چشمم رو گرفت، k 420 و k 81 dj ، شما چی پیشنهاد میدید؟ کدوم واسه من بهتره closed , semi closed, open ؟ جایی هست که بتونم قیمت درست حسابی بگیرم؟ (یه تاپیک جامع هست تو همین بخش ولی فکر کنم قیمتا قدیمی باشه و با این نوسان بازار نمیدونم الان وضعیت چطوره ) قیمتش زیر 100 باشه و ترجیها 80 تومن و akg!

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی سالار جان . والا من از جنس صدای کرتیو خوشم میاد واسه همین دوباره رفتم سراغ ـش و با توجه به چیزهایی که گفته بودی ( مید بهتر و باس کمتر ) ترجیح دادم همین 830 رو بگیرم . من تو رشت خریدم یه فروشگاه تو پاساژ گوهر هست ( بُرنا رایانه ) همین که وارد پاساژ میشی دقیقاً رو به روت میبینی ـش ! خریدم 52.5 ! ولی مطمئنم اصله از این بابت خیالم جَمعه . با گارانتی شاب . 830 خیلی کم شده ( یعنی دیگه اصلاً تقریبا نیست ) - با گارانتی شاب منظورمه - وگرنه فیک 20 تومنی ـش که آواژنگ تو جعبه ی مقوایی سفید !!! داده بیرون و گارانتی کرده ، تو بازار پُره !!

راستی سالار جان ep-830 با klipsch s4 قابل مقایسه هست ؟ در مید ؟ در باس ؟

به نظر شما کسی که با 830 حال میکنه با s4 هم میتونه ارتباط برقرار کنه ؟! با توجه به اینکه من از باس زیاد و اغراق شده بدم میاد و حالمو بهم میزنه .

( راستش نمیدونم klipsch s4 چطوره ولی همه میگن باس خیلی قوی ای داره ! که این منو میترسونه ! باسش قویه درست ! مثل 630 پانچی هم هست ؟! اگه اینطوری باشه واویلاست ! خیلی بده ! ولی اگه مید با کیفیت و با جزئیات عالی بده خیلی خوبه ، حتما یکی میخرم . )

نظر شما چیه سالار جان ؟ به نظرت یدونه s4 هم بخرم ؟!
    سلام
    نميشه اين دو هدفون رو راحت مقايسه كرد و بنا بدلايلي فعلا اين كار رو نميكنم ولي در مورد بيس انواع هدفونها من سه نوع بيس تجربه كردم 1بيس قوي كه روي تمامي فركانسهاست و اول بيس شنيده ميشه و بعد فركانسهاي ديگه.2.بيس متعادل كه تقريبا به موازات و همراه فركانسهاي ديگه شنيده ميشه3.بيس كنترل شده يا ميشه گفت ضعيف كه پشت تمامي فركانسها قرار ميگيره و شديدا ملزم به soundstage باز هست كه بيس رو از فاصله دور تا شنونده پخش ميكنه و اگه هدفون imagine قوي داشته باشه حتي از زواياي مختلف بيس رو پخش ميكنه كه مربوط به هدفونهاي حرفه اي هست.
    و هدفون klipsch s4 از نوع دوم هست يعني با اينكه بيس قوي داره ولي ميد و هاي قوي هم داره كه همه با هم در يك سطح قرار ميگيرن و باعث ميشه صداي خيلي خوب و منحصر بفردي بوجود بياره كه تقريبا براي اكثر سبكها مناسب هست .
    البته اينجا فركانسها به سه بخش كلي تقسيم شد و حالت خيلي ساده و كلي داره.فردا در فرصت مناسب با تقسيم بندي كامل فركانسها و چند تا مثال از هدفونهاي موجود توضيحات رو كاملتر عنوان ميكنم.
    با تشكر

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله کاملا متوجه منظورتون شدم .خیالتون راحت این دقیقا همون هدفونی هست که انتظار دارین.
    دلیل اینکه بعضی هدفونها بعد از استفاده چند دقیقه ای باعث ایجاد درد.تعریق و بعضی مشکلات دیگه میشن بر میگرده به نحوه ساخت و مواد ساخته شده در اونها ولی هدفونهای سنهایزر نه تنها این مدل که بهتون معرفی شد بله تمامی مدلها از طراحی بسیار خوب و راحتی بر خوردار هستن که من تا بحال کسی رو ندیدم که از استفاده ای این هدفونها ابراز ناراحتی بکنه و بجرات میتونم بگم اگه سنهایزر اولین راحت ترین هدفون دنیا نباشه مسلما دومی هست.
    موفق باشین
    خوب ازلحاظ کیفیت نسبت به akg بهتره ؟
    مدل های دیگه ای از این سنهایزر با همین مشخصات که می خوام هست ؟ لطفا معرفی کنید.
    این برند مال چه کشوری هست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ، من یه هدفون میخوام واسه گوش دادن به موزیک (الکترونیک و بیشتر -90 درصد- ترنس) روزانه تقریبا 6 ساعت موزیک گوش میدم ، یه خورده تحقیق کردم دو تا مدل akg چشمم رو گرفت، k 420 و k 81 dj ، شما چی پیشنهاد میدید؟ کدوم واسه من بهتره closed , semi closed, open ؟ جایی هست که بتونم قیمت درست حسابی بگیرم؟ (یه تاپیک جامع هست تو همین بخش ولی فکر کنم قیمتا قدیمی باشه و با این نوسان بازار نمیدونم الان وضعیت چطوره ) قیمتش زیر 100 باشه و ترجیها 80 تومن و akg!
    سلام
    متاسفانه هیچ کدوم از هدفونهای akg تو رنج قیمتی که عنوان کردین مناسب سبک مورد نظر شما نیستن.برای سبک الکترونیک شما به هدفونی نیاز دارین که قدرت پخش فرکانسهای پایینش از دیگر فرکانسهاش قوی تر و پر رنگ تر باشه در صورتی که akg در فرکانسهای میانی قوت داره .
    پیشنهاد ما به شما هدفون pioneer se-m390 با بیس قوی هست که دقیقا مناسب سبک مورد نظرتون هست.
    در مورد استایل هدفونها که (open,semi open,close) فرمودین شما برای دریافت بیس قوی لزوما باید از هدفونهای close استفاده کنین چون هدفونهای open ,semi open با توجه به باز بودن پشت هدفون و جریان هوا داخل هدفون و نشتی صدا قادر به تولید بیس مناسب سبک مورد نظرتون نیست .
    موفق باشین

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

خوب ازلحاظ کیفیت نسبت به akg بهتره ؟
    مدل های دیگه ای از این سنهایزر با همین مشخصات که می خوام هست ؟ لطفا معرفی کنید.
    این برند مال چه کشوری هست ؟
    از لحاظ کیفیت 100% بهتر هست.
    مدل دیگه از این نوع داره ولی قیمتهای بالایی هم دارن.ولی اگه بتونین hd25 معمولی رو از جمهوری پیدا کنین اون هم 250 هزار تومان هست .ولی px 200 II با توجه به رنگ و زیبای بهتر از hd25 هست.
    این برند مال کشور المان هست ولی بعضی از هدفونهاش رو تو چین اسمبل میکنن.

8. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 4ten's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام متاسفانه این فوروم درباره پلیر نیست و راهنمایی در این باره تو این بخش ممنوع هست میتونین از فروم مربوطه راهنماییهای اساتید رو جویا بشین .برای هدفون هم اول از همه باید سورس پلیرتون مشخص بشه تا بعد از اون با توجه به بودجه و سبک موسیقی مورد علاقتون بهتون هدفون مناسب معرفی بشه.
    موفق باشین
    خوب دوستان حالا که ممنوعه اگه برتون مقدور تو این پست منُ راهنمایی کنید خیلی ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا کدوم بهترن
    Monster Beats Tour

akg k77

؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا کدوم بهترن
    Monster Beats Tour

akg k77

؟
    فول سایز رو با inear مقایسه میکنین؟حتی از لحاظ قیمتی هم خیلی با هم تفاوت دارن.مگر اینکه tour تقلبی باشه.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آقا رضا واقعا از پست هایی که در مورد هدفون دادید ممنونم.مطالب پایه واقعا کامل که برای هر کسی میتونه سوال باشه.دیگه شرمنده نتونستم جلوی خودمو بگیرم .ولی واقعا از شما و دیگر دوستانی که در این تاپیک فعالیت میکنند تشکر می کنم.

14. 4 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

از دوستان یک سوال داشتم.اصولا impdance موبایل ها چقدر هست؟؟؟ ارزش داره 100 تومان بریم ام پی تری بخریم یا خیلی فرق نمیکنه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •