این مخابرات هر وقت زنگ میزنیم بجای اینکه بهترش کنه بدترش میکنه، والا آدم میترسه زنگ بزنه گند بزنن روش
این مخابرات هر وقت زنگ میزنیم بجای اینکه بهترش کنه بدترش میکنه، والا آدم میترسه زنگ بزنه گند بزنن روش
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
افزایش یا کاهش دو پارامتر Attenuation و Srn به خط تلفن و مرکز مخابراتی مرتبط هست یا قدیمی بودن مودم هم میتونه روی این دو تاثیر بزاره؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
ایام به کام
سلام
به قدمت مودم بستگی نداره به فاصله از مرکز مخابراتی کیفیت سیمکشی داخلی و... بستگی داره
سپاسگزارم دوست عزیزم
دوستان این خط من به نظرتون چقد کشش داره خودم که تست سرعت میزنم 17 مگابیت بیشتر نمیره نت هم 8 مگ مخابراتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اولی SNR خط هستش دومی تست سرعتم که همگی مال امروز 1400/03/20 هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Marine11; 10-06-2021 at 18:55.
خطتون شرایط خوبی داره 24 مگ کشش داره و خطتون را روی 19 بستن
خط ت فيبر نوريه ، كشش خوبي داره
فقط يكم از لحاظ آپلود پايينه ، توي مودم بذار رو Annnex M ببين لينك ميگيري اگر گرفت كه چك بكن ببين اپلود رو 2 مگ ست شده يا نه
اگر نه كه بايد درخواست بدي كه Annex M رو برات فعال بكنن .
راستی مودممArcher D2 tplink هستش
Last edited by Marine11; 10-06-2021 at 18:59.
من زنگ زدم 2020 گفتن پهنای باند خطتت از طرف ما آزاد هستش تازه برای سرویس 8 مگ شما زیادی هم هستش![]()
نه خطم سیم مسی هستش فقط فاصله ام تا مخابرات 200 متر بیشتر نیست یه کابل یه تیک نوه هم گرفتم برای خطم که مشکلات کل قطعی خطم از بین بره مستقیم کابل از جعبه تقسیم مخابرات کشیدم به مودم، فقط نمیدونم چرا سرعت آپلودم پایین حالت Annex M رو هم توی مودم فعال کردم تغییری نکرد، البته مرکز مخابرات ما بل کل تعطیل هستن همنقدر دستگاهای اینترنتشون نسوخته جای شکرش باقیه، دستگاه مربوط به تلفن ثابتشون کامل سوخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)