تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 727 از 1849 اولاول ... 22762767771772372472572672772872973073173777782712271727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,261 به 7,270 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بفرما دوست خوبم تست از سرور هامبورگ،می گن دارن کم کم زیاد می کنن تو چالوس چند روز دیگه فکر می کنم بالای 15 مگ بشه دان استریمم

اینم تست از سرور آذربایجان

خوش بحالت روزبه. تو تهران پهنای باند اضافه که نمی کنن هیچ کم هم می کنن. هر روز داره بدتر میشه مخصوصا مراکز شلوغ و پر کاربر.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzbeh3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خوش بحالت روزبه. تو تهران پهنای باند اضافه که نمی کنن هیچ کم هم می کنن. هر روز داره بدتر میشه مخصوصا مراکز شلوغ و پر کاربر.

آزه حق با تو هستش،من نمی دونم چرا یک سری از کاربرا که خودتون می دونید کیو می گم با تستای فیک می یان می گن که من از های وب همچین سرعتی دارم اونم تو شهر شما که پهنای باندش این طوریه،واقعا" چنین افرادی که این تستای فیکو می زارن نمی دونم منظورشون چیه؟ امیر بیا چالوسسسسسسسسسسس

4. این کاربر از ruzbeh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

روزبه یه عکس از وضعیت خطت بزار.

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من اینترنت های وب دارم برای باز کردن سایت مشکل داره یعنی یه سایت مثل دیجی کالا را سریع باز می کنه ولی سایت یاهو را باز نمی کنه چند بار زنگ زدم چرت و پرت میگن خطت نویز داره راه حلی چیزی ندارین

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

روزبه یه عکس از وضعیت خطت بزار.
    اصلا" امروز توپ شده همه چی،پینگ اومده بین 115 تا 123 ، ممکنه این جا دان استریما این چند روز بره بالای 15 مگ ،همین الانم فکر کنم سر انگشتی مرکز های وب ما از مرکز شما 2.5 مگ پهنای باندش بیشتره نویز خط و فقط داشته باش 21 پینگ و داشته باش سرعت با سرور آمریکا رو داشته باش

بهترین اینترنت واقعی adsl2+ تاپیک :سرعت 9 مگ با سرور آمریکا

Last edited by ruzbeh3; 28-06-2014 at 09:56.

9. 2 کاربر از ruzbeh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آزه حق با تو هستش،من نمی دونم چرا یک سری از کاربرا که خودتون می دونید کیو می گم با تستای فیک می یان می گن که من از های وب همچین سرعتی دارم اونم تو شهر شما که پهنای باندش این طوریه،واقعا" چنین افرادی که این تستای فیکو می زارن نمی دونم منظورشون چیه؟ امیر بیا چالوسسسسسسسسسسس
    اره والا باید بند و بساط و جمع کنم مهاجرت کنم به چالوس . اب و هوای خوب دریا و جنگل و از همه مهمتر اینترنت هم که داره اونم از نوع خوبش.

11. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اره والا باید بند و بساط و جمع کنم مهاجرت کنم به چالوس . اب و هوای خوب دریا و جنگل و از همه مهمتر اینترنت هم که داره اونم از نوع خوبش.

آره بابا،الان تو چالوس و نوشهر همشهریهای شما خیلی زیاد اومدن ساکن اینجا شدن،خواستی بیای بگو بهت بگم جایی خونه بگیری که از مرکز مخابراتی ما باشه جات خالی دیروز همشهریاتون پلاژ سیترا پر بودن

13. این کاربر از ruzbeh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آره بابا،الان تو چالوس و نوشهر همشهریهای شما خیلی زیاد اومدن ساکن اینجا شدن،خواستی بیای بگو بهت بگم جایی خونه بگیری که از مرکز مخابراتی ما باشه جات خالی دیروز همشهریاتون پلاژ سیترا پر بودن

ممنون روزبه جان. تو فکرش هستم خواستم بیام مزاحمت میشم. تو هم تشریف اوردی تهران در خدمتیم. این همشهریای ما هم ول کن شمال نیستن میترسم اون موقع که من بیام اینقدر اونجا باشن که افت سرعت پیدا کنه!!!
    راستی کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!

15. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام اقا روزبه ببخشید اگه زحمتی نیست می تونید از کل صفحه ای که نویزت رو نشون میده یه عکس بگذاری منظورم همون جزئیات پاینش باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اصلا" امروز توپ شده همه چی،پینگ اومده بین 115 تا 123 ، ممکنه این جا دان استریما این چند روز بره بالای 15 مگ ،همین الانم فکر کنم سر انگشتی مرکز های وب ما از مرکز شما 2.5 مگ پهنای باندش بیشتره نویز خط و فقط داشته باش 21 پینگ و داشته باش سرعت با سرور آمریکا رو داشته باش

من موندم چطور داون استریم شما رو بالای 8 مگ میبندن

من 2 بار تا الان با پشتیبانی سر این قضیه بحث کردم اما به هیچ وجه راضی نمیشن خط رو بالای 8 مگ ببندن !!!!

دوستان من اینترنت های وب دارم برای باز کردن سایت مشکل داره یعنی یه سایت مثل دیجی کالا را سریع باز می کنه ولی سایت یاهو را باز نمی کنه چند بار زنگ زدم چرت و پرت میگن خطت نویز داره راه حلی چیزی ندارین
    DNS رو عوض کن.
    Last edited by megax; 28-06-2014 at 11:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •