می ترسم این قضیه اینقدرکش پیدا کنه که اگه شبی هم محدودیت برداشته شد مهندس بیاد اینجا داد بزنه ای دیگه محدودیت نیست دیگه هیچ کس اینجا نباشه به حرف مهدس گوش بده وهمه درخواب باشند![]()
می ترسم این قضیه اینقدرکش پیدا کنه که اگه شبی هم محدودیت برداشته شد مهندس بیاد اینجا داد بزنه ای دیگه محدودیت نیست دیگه هیچ کس اینجا نباشه به حرف مهدس گوش بده وهمه درخواب باشند![]()
دوستان در نظر داشته باشید که هیچ مشکلی حل نخواهد مگر اینکه واسه همه حل بشه .
یعنی اینطور که ایشون میگند درست نیست .
سعی کنید مشکل رو کلی و واسه همه جلوه بدید و به فکر اینکه فقط وضعیت یه نفر درست بشه ( حالا هر کسی ) نباشید .
همونطور که خودم هر وقت رفتم اونجا گفتم مشکل همه رو حل کنید نه اینکه فقط من رو . چون نمیشه .
اقا خبر تازه طرح های اشنای خانواده رو هم محدود کردند
دیگه نمیدونم به کی شکایت کنم کل جاهایی که بلد بودم رو سر زدم و شکایت ثبت کردم ولی هم خودم میدونم هم شما که این شکایت ها به جایی نمیرسه
این مخابرات پوستش کلفت شده دیگه هر چی شکایت هم بکنیم دیگه محل نمیزاره
اقای ملک جعفریان وقتی شرکت زیرساخت دیگه به مخابرات پهنای باند نمیفروشه چرا مشترک جدید میگیرین که این جوری ما رو انگشت به دهن بزارید
درست کنید این سرعت ها رو دیگه
هر شب یک فیلم جدید واسه ما مشهدی ها درمیارین
یعنی شما انقدر قدرت مدیریت نداری بری به اون حروم خور هایی که سرعت ها رو محدود کردن دستور بدی این کارو نکنند
همچنان منتظریم![]()
ایمان جدی اشنای حانواده هم محدود شده فکرنکنم تا دیشب که می کن درست بوده مودم رو ریست کردی؟
اره بابا بد جور هم محدود کردند می خواستم بزنم سریال walking dead قسمت جدیدش رو دانلود کنم که حجمش 400 مگه
با سرعت 20 کیلوبایت ان شا الله فردا تموم میشه
حالا چند باره دیگه ریست می کنم شاید فرجی حاصل بشه
ساعت 2:39. سرعت طلایی90 میانگین تا الان 89. سرعت وبگری در حد صفر.
دوستان کسی نمیدونه چرا اینجوری شده
به به علی آقا مخلصیم به نظر من شارژو استفاده کن و بیا طرف شرکت های خصوصی که خدماتشون خیلی بهتره...3870k
تایید نمیشه همین الان اکانت یکی از بچه ها که اشنای خانواده داره چک شد و اینم ریز کارکردش![]()
با دو مگ نهایت می شه 4800مگ دانلود کرد این که تا اخرتایمرایگان می ره بالای 5گیگ چه جوریاست بیشترازدو مگ بسته شده؟چون من طلایی داشتم بیشتراز800مگ درساعتنمی شه گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)