دموی رفتن ریک که کمتر دیده شده چون اکثرا راجب کار باهاش صحبت میکردیم
دموی رفتن ریک که کمتر دیده شده چون اکثرا راجب کار باهاش صحبت میکردیم
همونطور که گفتم دموی ترک کردن دهکده توسط کلیف هست. البته من نتونستم این دمو رو ببینم چون همیشه بهش کار میدادم.
ببخشید دموی کلیف بود من اشتباه نوشتم ریک![]()
علی جون یه چیزایی هست که هنوز تهش معلوم نشده...واسه همین میگم هنوز وضعیت شهر بازی معلوم نیست..
در ضمن یکی از رفیقای من که خیلی پلی 1 باز تیری بود و البت چند سالیه از اینجا رفتن گفته بود که شهر رفته و جزییاتشم به من گفته بود..من تقریبا به حرف اون اعتماد دارم...اما هنوز معلوم نیست..
دوستان عزیز خواهشا بحث شهر رو دیگه ادامه ندید تا دلیلی واسش پیدا شه..
درسته منم موافقم منم امیدوارم وجود داشته باشه ولی نیست عمرا نیستش عمرا.علی جون یه چیزایی هست که هنوز تهش معلوم نشده...واسه همین میگم هنوز وضعیت شهر بازی معلوم نیست..
در ضمن یکی از رفیقای من که خیلی پلی 1 باز تیری بود و البت چند سالیه از اینجا رفتن گفته بود که شهر رفته و جزییاتشم به من گفته بود..من تقریبا به حرف اون اعتماد دارم...اما هنوز معلوم نیست..
دوستان عزیز خواهشا بحث شهر رو دیگه ادامه ندید تا دلیلی واسش پیدا شه..
فقط من تو یه چیزی موندماگه نیست پس این همه شهر شهر چیه همه درمیارن دمب ساعت شهر شهر شهر یا فلان کتاب مینویسه یا لوحه خانه مینویسه یا سایت های فارسی مینویسن....
بگذریم ولی من به صراحت میگم عمرا شهر وجود یخ.
دوستان شنيدم اگه قلب دخترا بنفش باشه 14 زمستون بهتون شكلات ميدن ، شكلات خالي ها ، نه كيك شكلاتي ...
كسي مي تونه تست كنه؟!
بنفش رو نمیدونم ولی در هر صورت، نباید قرمز باشه. این تست شده هست.
اقای رستگار 15 گلهای قرمز همونطور که از won بگید اینا چیه(البت موقع دونه خریدن) اون میگه گلهای کمیابه قرمز جادویی که فروشین و به درد کلینیک می خوره ( منظور خاصیت دارویی داره ) ok![]()
سلام کسی اون غذایی که از ردیف اول دومی هست درست کرده؟
این جریان شهر جنجالی ترین موضوعه
شهر وجود داره
من رفتم
ولی دیگه بستگی داره که می خواین ... هدفتون... باورتون اینه که میتونید برید شهر
میرید
ما خالی بندهام می ریم پشت سرمونم نگاه نمی کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)