تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 727 از 1185 اولاول ... 227627677717723724725726727728729730731737777827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,261 به 7,270 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه چیز جالب بگم:

در گذشته (یعنی قبل از عصر جدید و انقلاب صنعتی و این حرفا.... آخه من زیاد اطلاعات تاریخیم خوب نیست) قرن 17 18 ام توی اروپا، مهمترین عامل جذب زن و مرد به همدیگه، بوی بدن اونها بوده، میگین نه نیگاه کنین:

یکی از هدایایی که زنها به مردا می دادن، این بوده که یک سیب رو قاچ می کردن و اونا می ذاشتن زیر بغلشون یا اینکه به بدنشون می چسبوندن تا عرق بدنشون جذب اون سیبه بشه و اونو به عنوان هدیه به شوهراشون می دادن.

هم چنین، ناپلئون بناپارت دو سه روز قبل از اینکه بخواد از هر جنگ و فتح و الفتوحی برگرده، به عیالش، جوزفین (به قول باباشاه: ژوزفیَــــــن) بناپارت پیغام می داده که تا زمان برگشتن اون حموم نره تا بیاد و بوی بدن اون رو استشمام کنه و لذت ببره.
    منبعش هم اینجاست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخصوصاً این تیکه:
    Napoleon, in one of his more infamous letters to Josephine, begged her not to bathe, for he wanted to enjoy her body odor to the fullest.
    برای مورد اول هم منبعی پیدا نکردم ولی از یه آدم خیلی موثق شنیدم!

مخلص کلام اینکه، در گذشته مهم ترین عامل جذب دو جنس مقابل، بوی بدن اونها بوده (حتی از نوع بدش) بر عکس الان که این موضوع یه چیز حال به هم زن به حساب میاد و مهم ترین عامل این جاذبه در مرحله اول، ظاهر و چشم و ابرو و تیپ و این حرفاست....

به نظرتون چرا تو این دوره زمونه، حس بویایی اینقدر مهجور واقع شده؟
    در صورتی که یکی از قویترین حواس هست!

آیا چون ما از اون نسل پیشرفته تر یا شاید تمیزتر هستیم، از بوی عرق بدن همدیگه احساس نفرت می کنیم یا قضیه چیز دیگه ایه؟

دوست دارم نظرتونو در این مورد بدونم.

البته اولین بار این موضوع رو از شریف عطار (یادش گرامی) توی اینجا شنیدم که فرومون های موجود در عرق بدن دو جنس مخالف باعث جذب اونها میشه، ولی این موارد رو هم که شنیدم نظرم خیلی به این موضوع جلب شد، خیلی جالبه نه؟

راستی یه چیز دیگه:
    چند روز پیش به طور اتفاقی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخورد کردم (خیلی وبلاگ جالبی داره حتماً دنبالش کنین) که توی یکی از پست هاش گفته بود که دیه ی از دست دادن حس بوییایی انسان (وقتی قسمت کنترل بویایی در مغز آسیب می بینه یا در اثر آسیب به سر از بین می ره!) معادل دیه کامل انسان یعنی 90 میلیون هست، یعنی اینقدر مهمه!

بعد به این فکر کردم که بچه ها خداییش ما چه نعمت هایی داریم و قدرشو نمی دونیم ها
    فکر کنین آدم دیگه هیج بویی رو نتونه حس کنه... بوی عطر، بوی غذا، بوی گل، بوی ادویه ها.... حتی بوی فاضلاب!

خدایا شکرت؛

2. 13 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

یه چیز جالب تر اینکه حس بویایی بیشترین سهم و در زنده کردن و تداعی خاطرات داره

4. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

پست قبل خیلی جالب بودمنم مطلبی درهمین رابطه خونده بودم که گفته بود هرچقدر دوجنس مخالف از نظر نژاد متفاوت تر باشند(یعنی مثلا فامیل نباشن و اینا) بوی بدنشون برای همدیگه جذابتر میشه و حتی گفته بود از روی همین نکته شما میتونید وقته اشنایی باکسی پی ببرید که میتونه براتون مناسب باشه یا نه!من فکرمیکنم( در جواب پست قبل) اخه الان توی این دوره زمونه بلاخره تقریبا اکثریت افراد عطرای مختلف رو خالی میکنن روی خودشون از دوکیلومتری فقط بوی عطرشونو حس میکنید! یکجورایی بوی بدن مخفی میمونه .بعد خب قاعدتا نمیشه قضاوت کرد واسه همین ترجیحا قضاوت برمبنای چشم و ابرو صورت میگیره هرچند اون هم الان همه به یاری لوازم ارایشی و انواع تتو چهره واقعی خودشونو مخفی میکنن!نتیجه گیری اخلاقی از صحبتم اینه که قضاوت خودمون رو باید بیشتر به سمت اخلاقیات سوق بدیم که قابل پنهان کاری نباشه!عذرمیخوام که خیلی بحث وارد حاشیه شد و غیرمرتبط با تاپیک، ولی صحبت قشنگی بود دلم نیومد چیزی نگم

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    بهترین ادکلن و خشبو کننده ی بدن چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه چیز جالب بگم:

در گذشته (یعنی قبل از عصر جدید و انقلاب صنعتی و این حرفا.... آخه من زیاد اطلاعات تاریخیم خوب نیست) قرن 17 18 ام توی اروپا، مهمترین عامل جذب زن و مرد به همدیگه، بوی بدن اونها بوده، میگین نه نیگاه کنین:

یکی از هدایایی که زنها به مردا می دادن، این بوده که یک سیب رو قاچ می کردن و اونا می ذاشتن زیر بغلشون یا اینکه به بدنشون می چسبوندن تا عرق بدنشون جذب اون سیبه بشه و اونو به عنوان هدیه به شوهراشون می دادن.

هم چنین، ناپلئون بناپارت دو سه روز قبل از اینکه بخواد از هر جنگ و فتح و الفتوحی برگرده، به عیالش، جوزفین (به قول باباشاه: ژوزفیَــــــن) بناپارت پیغام می داده که تا زمان برگشتن اون حموم نره تا بیاد و بوی بدن اون رو استشمام کنه و لذت ببره.
    منبعش هم اینجاست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخصوصاً این تیکه:

برای مورد اول هم منبعی پیدا نکردم ولی از یه آدم خیلی موثق شنیدم!

مخلص کلام اینکه، در گذشته مهم ترین عامل جذب دو جنس مقابل، بوی بدن اونها بوده (حتی از نوع بدش) بر عکس الان که این موضوع یه چیز حال به هم زن به حساب میاد و مهم ترین عامل این جاذبه در مرحله اول، ظاهر و چشم و ابرو و تیپ و این حرفاست....

به نظرتون چرا تو این دوره زمونه، حس بویایی اینقدر مهجور واقع شده؟
    در صورتی که یکی از قویترین حواس هست!

آیا چون ما از اون نسل پیشرفته تر یا شاید تمیزتر هستیم، از بوی عرق بدن همدیگه احساس نفرت می کنیم یا قضیه چیز دیگه ایه؟

دوست دارم نظرتونو در این مورد بدونم.

البته اولین بار این موضوع رو از شریف عطار (یادش گرامی) توی اینجا شنیدم که فرومون های موجود در عرق بدن دو جنس مخالف باعث جذب اونها میشه، ولی این موارد رو هم که شنیدم نظرم خیلی به این موضوع جلب شد، خیلی جالبه نه؟

راستی یه چیز دیگه:
    چند روز پیش به طور اتفاقی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخورد کردم (خیلی وبلاگ جالبی داره حتماً دنبالش کنین) که توی یکی از پست هاش گفته بود که دیه ی از دست دادن حس بوییایی انسان (وقتی قسمت کنترل بویایی در مغز آسیب می بینه یا در اثر آسیب به سر از بین می ره!) معادل دیه کامل انسان یعنی 90 میلیون هست، یعنی اینقدر مهمه!

بعد به این فکر کردم که بچه ها خداییش ما چه نعمت هایی داریم و قدرشو نمی دونیم ها
    فکر کنین آدم دیگه هیج بویی رو نتونه حس کنه... بوی عطر، بوی غذا، بوی گل، بوی ادویه ها.... حتی بوی فاضلاب!

خدایا شکرت؛
    نوشته جالبی بود
    اما بنظرم تمام انسانها از بوی بد بدشون میاد و ربطی به انسانهای قدیم یا جدید نداره ضمن اینکه بنظر نمیاد که ادمها بخاطر بوی بدن عاشق همدیگه بشن مسئله چیز دیگریست کلا ادمهایی که به هم علاقه دارن و عاشق هم هستن به واسطه این علاقه بوی بدن همدیگرو هم دوست دارن و این کاملا واضحه

9. 2 کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پس چرا تو سایتای فروش نوشتن تلخ و کاملا مردانه ؟ این ترکیباتی که شما گفتین بیشتر به عطر دخترونه میخوره که ( رز ، وانیل ) یعنی باید شیرین باشه نه تلخ
    تلخی که کمی داره بخاطر توتون یا تنباکو و برای زنان کمی به اصطلاح زمخته البته خوششون میاد از بوی زینو حالا ممکنه یکی پیدا بشه بخودش هم بزنه. بهرحال اسم خود اقای زینو داویدوف روش است. فقط کاشکی ماندگاریش بیشتر بود.

11. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه چن جای مطمئن بهم معرفی کنید که ادکلنو نندازن؟
    یکی از دوستان گل سنگ تو کوچه مروی معرفی کرد
    یه فروشنده بهم دوتا ادکلن اصلیو تقلبیو نشونم داد،مو نمیزد باهم،به دقت نگاش کردم،گفت شیشه خالی اون ادکلنو گیر میارن پرش میکنن،تنها راه تشخیصسشم بو و مدت موندگاریشه
    چشم خیلی ترسیده،اونم من که آماتورم،لطفا چنجای مطمئن بهم معرفی کنید
    ممنون
    Last edited by alone one; 20-08-2012 at 19:37.

13. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یه فروشنده بهم دوتا ادکلن اصلیو تقلبیو نشونم داد،مو نمیزد باهم،به دقت نگاش کردم،گفت شیشه خالی اون ادکلنو گیر میارن پرش میکنن،تنها راه تشخیصسشم بو و مدت موندگاریشه
    ممنون
    سفیر تو شهرک غرب پاساژ گلستان ولی قیمتهاش قبل از گرانی هم فضایی بود تقریبا، حالا که جای خود داره. هایلند هم در وزرا خوبه. اینم قیمتهاش بالاتره. یا عطر فروشی در هایپراستار. اینم خوبه. اینا راحت بیشتر عطرها رو اجازه میدن تست کنی. یا مغازه طبقه بالا پاساژ تندیس تجریش که همه عطرهاش رو تست میده ولی قیمتهاش بالاترن البته من از هیچکدام خرید نکردم تا حالا. فقط تست کردم.

15. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون
    هایلند! ولی گرون تر میده!

قیمت خوب میخوای همون کوچه مروی باید بری پیدا کنی...

فروشگاه غنچه در گیشا هم مطمئن هست...آدرسش رو سرچ کنی تو نت پیدا میکنی.

17. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سایت fragrantica.com جدیدا یه قسمت رو به عطراش اضافه کرده که تو اون اعضاش رای میدن این عطر چقدر موندگاری و پخش بو داره
    به نظرم خیلی مفیده
    سلام این بخش که فرمودین جدیدا به فراگرنتیکا اضافه شده هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم ممکنه بیشتر راهنمایی کنید بتونم منوی مربوط رو پیدا کنم با تشکر از شما

19. این کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •