سلام بچه ها
یه چیز جالب بگم:
در گذشته (یعنی قبل از عصر جدید و انقلاب صنعتی و این حرفا.... آخه من زیاد اطلاعات تاریخیم خوب نیست) قرن 17 18 ام توی اروپا، مهمترین عامل جذب زن و مرد به همدیگه، بوی بدن اونها بوده، میگین نه نیگاه کنین:
یکی از هدایایی که زنها به مردا می دادن، این بوده که یک سیب رو قاچ می کردن و اونا می ذاشتن زیر بغلشون یا اینکه به بدنشون می چسبوندن تا عرق بدنشون جذب اون سیبه بشه و اونو به عنوان هدیه به شوهراشون می دادن.
هم چنین، ناپلئون بناپارت دو سه روز قبل از اینکه بخواد از هر جنگ و فتح و الفتوحی برگرده، به عیالش، جوزفین (به قول باباشاه: ژوزفیَــــــن
.gif)
) بناپارت پیغام می داده که تا زمان برگشتن اون حموم نره تا بیاد و بوی بدن اون رو استشمام کنه و لذت ببره.
منبعش هم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصاً این تیکه:
برای مورد اول هم منبعی پیدا نکردم ولی از یه آدم خیلی موثق شنیدم!
مخلص کلام اینکه، در گذشته مهم ترین عامل جذب دو جنس مقابل، بوی بدن اونها بوده (حتی از نوع بدش) بر عکس الان که این موضوع یه چیز حال به هم زن به حساب میاد و مهم ترین عامل این جاذبه در مرحله اول، ظاهر و چشم و ابرو و تیپ و این حرفاست....
به نظرتون چرا تو این دوره زمونه، حس بویایی اینقدر مهجور واقع شده؟
در صورتی که یکی از قویترین حواس هست!
آیا چون ما از اون نسل پیشرفته تر یا شاید تمیزتر هستیم، از بوی عرق بدن همدیگه احساس نفرت می کنیم یا قضیه چیز دیگه ایه؟
دوست دارم نظرتونو در این مورد بدونم.
البته اولین بار این موضوع رو از شریف عطار (یادش گرامی) توی اینجا شنیدم که فرومون های موجود در عرق بدن دو جنس مخالف باعث جذب اونها میشه، ولی این موارد رو هم که شنیدم نظرم خیلی به این موضوع جلب شد، خیلی جالبه نه؟
راستی یه چیز دیگه:
چند روز پیش به طور اتفاقی به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخورد کردم (خیلی وبلاگ جالبی داره حتماً دنبالش کنین) که توی یکی از پست هاش گفته بود که دیه ی از دست دادن حس بوییایی انسان (وقتی قسمت کنترل بویایی در مغز آسیب می بینه یا در اثر آسیب به سر از بین می ره!) معادل دیه کامل انسان یعنی 90 میلیون هست، یعنی اینقدر مهمه!
بعد به این فکر کردم که بچه ها خداییش ما چه نعمت هایی داریم و قدرشو نمی دونیم ها
فکر کنین آدم دیگه هیج بویی رو نتونه حس کنه... بوی عطر، بوی غذا، بوی گل، بوی ادویه ها.... حتی بوی فاضلاب!
خدایا شکرت؛