یه چیزی امروز چقد کیفیت خوب شده
برای معدودی که هر5 چراغم روشنه
اولین باره که مقدار CINR Reuse1 حتی بالای 22 هم میرسه (قبلا به زور به 12-13 میرسید)
یه چیزی امروز چقد کیفیت خوب شده
برای معدودی که هر5 چراغم روشنه
اولین باره که مقدار CINR Reuse1 حتی بالای 22 هم میرسه (قبلا به زور به 12-13 میرسید)
برای من که همیشه 5 تا چراغ روشنه ولی سرعت بالا و پائین داره مهم اون Cinr reuse 1 هست که بالا باشه و ثابت باشه.
آقا مدیر ما 1 ساله 512 گرفته بود چون از خونه وصل میشه به کارتابل اداریش وی پی ان مخصوص شرکت رو استفاده میکنه بعد اصلا درست وصل نمیشه راضی نبود زنگ زد ایرانسل سریع پسش داد و مودم رو پس گرفتن پولش رو دادن. الان داره از داتک میگیره. خود ایرانسلیه گفته بوده در این زمینه مشکل داره خود ما هم نمیتونیم . البته باید آپلود بالا باشه. الان adsl گرفت بهتره. نمیدونم وایمکس رو چرا ارتقاء نمیدن که 512 رو واقعا 512 بدن مانند adsl که روی 1 و 2 مگ ست کردن. قانونا باید پولی که میگیرن پورت رو به یکی بدن. حالا 128 رو هم که برای خانگی هست واقعا به یکی بدن و بیشتر از اون مجوز بخواد حداقل بدونیم داریم همون سرعتر و استفاده میکنیم.
Last edited by mrmostafa; 05-04-2012 at 15:01.
من مبین نت دارم میگم ایرانسل
این سوال منم هست که تا امروز جواب درستیرنگرفتم
از مودم bm632w خود راضی هستید؟؟؟
شک نکن که ایرانسل بهتره
هم سرعت ، هم پایداری شبکه ، هم PING
دوستان دقت کنید اگر گزینه ADSL رو دارید(یعنی تو منطقه ای هستید که ADSL میتونید استفاده کنید بی شک ADSL بهتره) الان من چند ماهه که وایمکس ایرانسل دارم ، دارم میبینم که هر ماه بدتر از ماه قبل میشه سرعت افت پیدا کرده یه زمان سرعتم زیر 69 کیلوبایت نبود الان به زور به 60 میرسه که این به خاطر افزایش مشتری های وایمکس ایرانسل هست که باعث افت کیفیت شبکه ایرانسل میشه و باید یه فکری برای منطقه های شلوغ بکنه و سیگنالها رو تقویت بکنن در آخر اینکه ماشالا پول که خوب میگیرن حداقل اشترک ها رو از 1 به 8 به 1 به 5 یا 4 کاهش بدن که سرعت ها هم کمی بیشتر بشه که این کارو نمیکنن
نخواستیم مثل شرکت های ADSL دهنده دان استریم رو 2 یا 4 مگ ببندن حداقل یه تخفیفی بدن شبانه رو رایگان بزارن برای سرویس های محدود![]()
CINR Reuse1=32
RSSI=-56
512 نامحدود
خوبه وضعیت سیگنال ؟؟؟
سلام
اونجایی که قرمز کردم ، ذقیقا چه معنی میده ؟؟
من اینترنت 512 کیلوبیت دارم سرعتش دانلودش حدود 60 کیلوبایت هست که نشون میده سرعتش با دیگران share نمیشه ، گرچه این چند روزه یکمی سرعت افت کرده که فکر کنم سراسری باشه و چندروزه دیگه درست بشه .
اگر واقعاً 512 بگیری ولی با 4 نفر دیگه share بشه و بشه 128 که کلاهبرداری محضه که !!!!!
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
طبق این توضیحات این پست ، بله خوبه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)