سلام !!! زبان از چه درسی باید بخونیم برای ترم 2؟؟؟
سلام !!! زبان از چه درسی باید بخونیم برای ترم 2؟؟؟
آاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااای! خسته شدم! کنکور 87 رو بعدازظهر دادم. کمرم و پشت جمجمه ام خیلی درد گرفت! فکر کنم تومور دارم!![]()
سلام
سطح سوالات کنکور سراسری خارج کشور در حد داخل ؟
من میخام کلا کنکورای 4 سال پیش خارج از کشور رو بزنم ،به نظرتون فکر خوبیه ؟یا داخل کشور رو بزنم؟
ممنون
سلام دوستان
من برای جمع بندی از دیروز شروع کردم با آزمون 84 ...سه شنبه هم شبیه ساز 84 رو میزنم ...و هفته های بعد هم به هم روال 85/86/87/88رو خواهم داد . (شبیه ساز خوبه ؟)
دو تا پنجشنبه هم برای سنجش گذاشتم و یک هفته مونده به کنکور هم سراسری خارج از کشور 88 رو میزنم .
خوبه به نظر شما ؟
Last edited by Ghorbat22; 23-05-2010 at 21:18.
خوب بودنش خوبه...امّا اگه میخوای یه جمع بندی کامل داشته باشی من بهت پیشنهاد میکنم جدای از شبیه سازها که خیلی خیلی خوبه از کتاب های گنجینه مبتکرانم استفاده کنی.
کتاب اشتباهات متدوال هم برای کسایی که میخوان درصد بالاشون رو بالاتر ببرن خیل خیلی توصیه میشه![]()
به نظر من داخلی رو هم از 86 به بعد بزنی بهترهمن میخام کلا کنکورای 4 سال پیش خارج از کشور رو بزنم ،به نظرتون فکر خوبیه ؟یا داخل کشور رو بزنم؟
از نظر سطح سوال، خارج و داخل یکسان هستن.
خارج از کشور ها رو بزن واسه اینکه سوالا جدیده (سوالای داخل کم و بیش در طول سال به چشمت خورده) و ارزشش هم اندازه ی سراسری هاست پس خوبه. داخلی ها رو هم سعی کن 86 به بعد رو بزنی.
به نظر من بقیه خارج از کشورها رو هم بزن. یک دونه کمه چون اهمیت دارن. حداقل به نظر من خارج های 87 و 86 رو جایگزین 2 تا از شبیه سازها کنی بهتر باشه. یا نه، به جای خود سراسری 85 و شبیه ساز 85 هم بذاری خوبه. جدید تر ها مهمن اگه قدیم تر ها بخوان جای جدیدا رو بگیرن خوب نیست.
آزمون های کانون هم اگه می دی در کل به نظر من برنامت خوبه منتها + خارج 87 و 86.![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط wild_dragon
سلام
سطح سوالات کنکور سراسری خارج کشور در حد داخل ؟
من میخام کلا کنکورای 4 سال پیش خارج از کشور رو بزنم ،به نظرتون فکر خوبیه ؟یا داخل کشور رو بزنم؟
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
سلام به همگی :
به نظر من اگه فقط سوالات کنکور خارجو حفظ کنید هم بهترین در صد ها را کسب خواهید کرد چون من امتحان کرده ام.![]()
Last edited by goozine2; 24-05-2010 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)