من nx720 رو دیدم خوشم اومد !
ولی میخوام از سامسونگ و بقیه برند ها هم تلویزیون ببینم !
تو رنج 1.5 و تو رنج 1.8 نظرتون تو برند هایی مثل سامسونگ و الجی چیه ؟
من nx720 رو دیدم خوشم اومد !
ولی میخوام از سامسونگ و بقیه برند ها هم تلویزیون ببینم !
تو رنج 1.5 و تو رنج 1.8 نظرتون تو برند هایی مثل سامسونگ و الجی چیه ؟
من چی بخرم :(
Last edited by fire_gun; 28-01-2012 at 18:42.
46ex720 هست که 3بعدی و 200-300تومن بالاتر از بودجه شماست......
40hx800 این هم 3بعدیه.......
40nx720 که از اینا بهتر و شیکتره و تقریبا هم قیمت 46ex720. مزیتش 3بعدی بهتر و دیزاین برتره........
.
.
.
42st30 پاناسونیک هم هست که 3بعدی بهتری داره ولی برای کاربرد رایانه مناسب نیست..........
پلاسما فقط پاناسونیک.........
سامسونگ ال سی دی و ال ای دی هاش بهترن......
سلام
من یه سوال دارم . امیدوارم خنده دار نباشه !
فیلم 3d روی مانیتور معمولی با عینک به خوبی دیده میشه ! یعنی بصورت سه بعدی ( احتمالا در tv معمولی هم همینطور) . پس این تکنولوژی tv 3d چیکار میکنه ؟!
Last edited by raha1815; 28-01-2012 at 22:46.
!!!!!!!!!!!!!!
منم از شما تشکر میکنم جناب AMIRHJ ...
اتفاقا وقتی که میبینم شما خیلی بی طرف به کاربرا مدل معرفی میکنید و راهنماییشون میکنید خیلی خوشحال میشم و کلا از شما دید مثبت و خوبی دارم و به هیچ وجه منظورم از اون حرفا شما نبودید (نیاز به گفتن جمله ی آخر نبود! )
اینکه گفته بودم " (...!!) میپرن" شما میتونستید آدم مثبت اندیشی باشید ! ... پریدن یه اصطلاحه ... مشروط به اینکه به همراه چیزه دیگه ای نیاد ... خوب منم نقطه چین گذاشتم ... شما تصور کنید اون نقطه چین به معنی : "مثل دو نفر که از هم شاکی هستن" باشه ... در این صورت مشکلی پیش میاد ؟! ...
خوب حالا اگه واقعا لحنم بد بوده معذرت میخوام ...![]()
جناب AMIRHJ ...
والا من نمیدونم چی بگم ... همه دارن علیه شما جبهه گیری میکنن !! ... نمیدونم به کدامین گناه ؟!
فقط نمیدونم اگه این سونی و شارپ تا این حدِ نجومی از بقیه ی برندها بالاتر هستن چرا هیچ کدوم از مسئولانشون با سند و مدرک اینو اعلام نمیکنن ؟!!!! ... بابا خود مدیران و مسئولان و .... این شرکتایی که شما سنگشون رو میزنید به سینه نمیتونن بگنن ما از فلان شرکت بهتر هستیم ... خود این شرکتا مدام در حال رقابت هستن که نکنه از اون شرکتا (که بعضی عزیزان به حسابشم نمیارن) عقب بیفتن ...
و یه توصیه به دوستانی که واسه راهنمایی گرفتن میان اینجا ... تا وقتیکه یه کاربلدِ درست و حسابی و بی طرف نیومده اینجا لطفا تحقیقاتتون رو فراتر از این فروم ببرید ... اگه میخواید درست خرید کنید ... والا
لطفا دیگه از این بحث ها نکنید ... اگه کسی از شخصیت بنده انتقاد نکنه من دیگه از این بحث ها نمیکنم !!!!!!!!!! ... آخه فکر کنم منم مثه AMIRHJ از نظر بعضی اساتید آدم جالبی هستم !
[QUOTE=*Alucard*;6727209]
سلام علیکم
باز هم به این سخن ناظر اکتفا میکنم و بس
این صحبت قید زمان و مکان و فرد درش نیست،و میشه در تمام مباحث استفاده کرد
و از اولی که من یادم میاد تو این تاپیک این حرف ایشون بود و سایر دوستانی که هدفشون خیر بود بوده..
"بهترین تی وی رو از نظر کیفیت تصویر و امکانات بدون توجه به برند انتخاب کنید"
من به احترام سایر دوستان از پاسخگویی به این سری افراد میپرهیزم و لی...
دوستان با توجه به پاسخ های این افراد خودشون دیگه باید به حقیقت پی برده باشند..
Last edited by AMIRHJ; 29-01-2012 at 02:28.
اسلام علیکم
اگه با گارانتی بخواید انتخاباتون خیلی محدوده اما خیالتون راحته!
اگه خیلی تو گیر تصویر نیسی و
بخوای با حداقل هزینه بیشترین اینج رو داشته باشی باید سراغ پنل های پلاسما معمولی از شرکت های ال جی و سام و.. بری میتونی با 900 تومن یه پلاسما42 یا 50 معمولی بگیری
برای ال سی دی تو این رنج
اگه بتونی LD660 37 LG همین حوالی میتونی تهیه کنی البته کمی نادره اما تلویزیون خیلی خوبی بود 200 هرتز بود
محصول از مادیران 40 اینچ اونیکسk هم هست اما تو با 100 تومن بیشتر میتونی ال ای دی 40 اینج مادیران یعنی ال ای دی ایکس ویژن ال ای 40 آی ام پی 9 ای رو تهیه کنی
سام سونگ هم سری 5550 رو با افزایش هزینه میشه نام برد
سری های قدیمی سونی هم مثل bx400 وex500 رو هم فکر کنم با 100 تومن اینور اونور بعضی نمایندگی ها بتونی تهیه کنی
Last edited by AMIRHJ; 29-01-2012 at 09:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)