بله منم خودم تعجب کردم... تستاشو صفحه های قبل گذاشتم... از ساعت 2 تا 7 صبح با سرعت بالای 200 دانلود میکرد....
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بله منم خودم تعجب کردم... تستاشو صفحه های قبل گذاشتم... از ساعت 2 تا 7 صبح با سرعت بالای 200 دانلود میکرد....
داستان من و صبانت
یکی بود یک نبود....زیر آسمان کبود یه بنده خدایی بود از اینترنتش دل خوشی نداشت..شبانش خوب نبود ولی خیلی هم بد نبود یه روز بر حسب اتفاق و بدشانسی وارد سایت صبانت((کاوش رایانه))شد...دید زدن سرعت شبانه سرویس یک مگ 120 کیلوبایت....یعنی نور علی النور...دیگه نمیتونست این فکر صبانت رو از کلش بیرون کنه هرچی ملت گفتن بابا اینا همش کشکه به درد نمیخوره آخر رفت گرفت....شب اولی که وصل شد از حدودای ساعت 1:55 دقیقه گذاشت واسه دانلود که حسابی سرعت بگیره عین این ماشینا که میرسن به سربالایی باید قبلش سرعت بگیرن.....ولی زهی خیال باطل ساعت که شد 2 و یک ثانیه سرعت از رو 300 پرش کرد به 60 هفتاد....باز گفتیم بدک نیست یه چند دقیقه بعد ((کمتر از 5 دقیقه))سرعت بازم پرش کرد رو 10 پونزده....اینجا دیگه گفتیم زرشکککککککککککک.........دیگه خیالم راحت بود که پایین تر نمیاد ولی بازم زرشک....کمتر از چند دقیقه بعد دیدیم شده 700 بایت...............دیگه اینجوری شد که فرداش رفتم فسخ کردم ولی هنوز مکافاتمون تموم نشده بود با صبانت...درخواست فسخ رو نمیفرستادن واسه مخابرات تا زمانی که تهدید به شکایت نکردم نفرستادن....خلاصه به دوستان بگم این صبانت ما از شاتل هم بمراتب فجیع تر...شاتل حداقل یک 2 هفته اول سرعت شبانت خوبه بعد محدود میکنن این که فاتححححححححححححح....
داداش دیشب رفتم تو سایت میبینم کشکی کشکی دیس شده بعدشم دیگه وصل نشده در صورتی که سیستم رو جوری تنظیم کردم که فکر کنم تا 12 بار redial کنه سرعت رپید شیر میشه 8 تا 15 میهن دانلود همین طور هیپ فایل همین طور فقط اکسپرس لیچ یکم خوب بود 25 30 هم میرسه البته سایتی مثل تیبان که سرورش داخل ایرانه یا دانشگاه ها سرعت به بالای 100 هست تو دانلود ولی همه سرور های خارجی سرعت مزخرف بدبختی اینه چند تا سایت بیشتر نیست سرورش داخلی باشه اونم چیز هایی که نیاز داریم رو نداره
همون شب زنگ زدم پشتیبانیش گفتم سرعت داغونه فجیعه....گفت بیا تو سایت کاوش یه چیزی دان کن ببین سرعتت چنده...وقتی دانلود کردم دیدم تو سایت خودشون سرعت دانلودش 300....هر سایت و سرور و لینک مستقیم دیگه ای رو امتحان میکردم سرعت به کیلوبایت هم نمیرسید...به یارو میگم اینترنت که فقط سایت شما نیست میگه ممکنه بقیه سایتا خراب شده باشن......یعنی فیلمی بود واسه خودش این صبانت....
خیلی ببخشید.همه ی شرکت ها وقتی زنگ میزنی پشتیباینی فکر میکنن مردم ... و هیچی حالیشون نیست.فقط فکر میکنن خودشون بلدن.همین اسیاتک در اومده بود به من میگفت میدونی نویز چیه؟؟؟![]()
تایم اوت دارم... آیا باز کوسه ها شیطونی کردن؟؟؟؟همیارنت
![]()
ای بابا شماها چقدر دل خوشی دارید دعواتون سر 4 تا تایم اوت و 30-40 میلی ثانیه پینگ بالاتر و 20-30 کیلو بر ثانیه سرعت دانلود پایین تره هنوز اینترنت دیل آپ به اسم پر سرعت آسیا تک اونم به صورت انحصاری ننداختن بهتون بفهمین تو چه نعمتی هستید بله دوستان ما مجبوریم فقط از آسیا تک سرویس بگیریم چون شرکتهای دیگه حق ندارن در منطقه ما سرویس ارایه بدن اونوقت این می شه وضعیت پینگ ما!!
دیگه کشوندیمش به بحث نماینده شهر و فرمانداری و... ببینم تا شنبه قول دادن ببرن رو فیبر نوری ولی جدی دلتون بسوزه به حال ما دانلود از ده کیلوبیت بر ثانیه بالاتر نمیره عملا باید اینترنت در منطقه ما قطع کنند عوضش یوزر اضافه می کنند!
وضعیت پینگ رو داشته باشید باور بفرمایید چند صد روزه ما با همین وضعیت پینگ نت رو وبگردی و دانلود می کنیم
![]()
در منطقه زرهی چه شرکت های سرویس می دن ؟
دوستان آسیاتکی تو شیراز با 512 اخیرا شبی چقدر دانلود می کنند ؟
شبی بین 1.7 تا 1.88 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)