تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 727 از 1135 اولاول ... 227627677717723724725726727728729730731737777827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,261 به 7,270 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

شوخی میکنی؟من 512 اسیاتک دیشب اولین بارم بود که دانلود شبانه زدم.1.5 گیگ بیشتر دانلود نمیشه کرد دیگه.شما با 256 شبی 3.7 گیگ؟مگه اروپایی؟
    بله منم خودم تعجب کردم... تستاشو صفحه های قبل گذاشتم... از ساعت 2 تا 7 صبح با سرعت بالای 200 دانلود میکرد....

2. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

داستان من و صبانت

یکی بود یک نبود....زیر آسمان کبود یه بنده خدایی بود از اینترنتش دل خوشی نداشت..شبانش خوب نبود ولی خیلی هم بد نبود یه روز بر حسب اتفاق و بدشانسی وارد سایت صبانت((کاوش رایانه))شد...دید زدن سرعت شبانه سرویس یک مگ 120 کیلوبایت....یعنی نور علی النور...دیگه نمیتونست این فکر صبانت رو از کلش بیرون کنه هرچی ملت گفتن بابا اینا همش کشکه به درد نمیخوره آخر رفت گرفت....شب اولی که وصل شد از حدودای ساعت 1:55 دقیقه گذاشت واسه دانلود که حسابی سرعت بگیره عین این ماشینا که میرسن به سربالایی باید قبلش سرعت بگیرن.....ولی زهی خیال باطل ساعت که شد 2 و یک ثانیه سرعت از رو 300 پرش کرد به 60 هفتاد....باز گفتیم بدک نیست یه چند دقیقه بعد ((کمتر از 5 دقیقه))سرعت بازم پرش کرد رو 10 پونزده....اینجا دیگه گفتیم زرشکککککککککککک.........دیگه خیالم راحت بود که پایین تر نمیاد ولی بازم زرشک....کمتر از چند دقیقه بعد دیدیم شده 700 بایت...............دیگه اینجوری شد که فرداش رفتم فسخ کردم ولی هنوز مکافاتمون تموم نشده بود با صبانت...درخواست فسخ رو نمیفرستادن واسه مخابرات تا زمانی که تهدید به شکایت نکردم نفرستادن....خلاصه به دوستان بگم این صبانت ما از شاتل هم بمراتب فجیع تر...شاتل حداقل یک 2 هفته اول سرعت شبانت خوبه بعد محدود میکنن این که فاتححححححححححححح....

4. 4 کاربر از hamid2134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

داستان من و صبانت

یکی بود یک نبود....زیر آسمان کبود یه بنده خدایی بود از اینترنتش دل خوشی نداشت..شبانش خوب نبود ولی خیلی هم بد نبود یه روز بر حسب اتفاق و بدشانسی وارد سایت صبانت((کاوش رایانه))شد...دید زدن سرعت شبانه سرویس یک مگ 120 کیلوبایت....یعنی نور علی النور...دیگه نمیتونست این فکر صبانت رو از کلش بیرون کنه هرچی ملت گفتن بابا اینا همش کشکه به درد نمیخوره آخر رفت گرفت....شب اولی که وصل شد از حدودای ساعت 1:55 دقیقه گذاشت واسه دانلود که حسابی سرعت بگیره عین این ماشینا که میرسن به سربالایی باید قبلش سرعت بگیرن.....ولی زهی خیال باطل ساعت که شد 2 و یک ثانیه سرعت از رو 300 پرش کرد به 60 هفتاد....باز گفتیم بدک نیست یه چند دقیقه بعد ((کمتر از 5 دقیقه))سرعت بازم پرش کرد رو 10 پونزده....اینجا دیگه گفتیم زرشکککککککککککک.........دیگه خیالم راحت بود که پایین تر نمیاد ولی بازم زرشک....کمتر از چند دقیقه بعد دیدیم شده 700 بایت...............دیگه اینجوری شد که فرداش رفتم فسخ کردم ولی هنوز مکافاتمون تموم نشده بود با صبانت...درخواست فسخ رو نمیفرستادن واسه مخابرات تا زمانی که تهدید به شکایت نکردم نفرستادن....خلاصه به دوستان بگم این صبانت ما از شاتل هم بمراتب فجیع تر...شاتل حداقل یک 2 هفته اول سرعت شبانت خوبه بعد محدود میکنن این که فاتححححححححححححح....
    داداش دیشب رفتم تو سایت میبینم کشکی کشکی دیس شده بعدشم دیگه وصل نشده در صورتی که سیستم رو جوری تنظیم کردم که فکر کنم تا 12 بار redial کنه سرعت رپید شیر میشه 8 تا 15 میهن دانلود همین طور هیپ فایل همین طور فقط اکسپرس لیچ یکم خوب بود 25 30 هم میرسه البته سایتی مثل تیبان که سرورش داخل ایرانه یا دانشگاه ها سرعت به بالای 100 هست تو دانلود ولی همه سرور های خارجی سرعت مزخرف بدبختی اینه چند تا سایت بیشتر نیست سرورش داخلی باشه اونم چیز هایی که نیاز داریم رو نداره

6. 2 کاربر از irainian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

داداش دیشب رفتم تو سایت میبینم کشکی کشکی دیس شده بعدشم دیگه وصل نشده در صورتی که سیستم رو جوری تنظیم کردم که فکر کنم تا 12 بار redial کنه سرعت رپید شیر میشه 8 تا 15 میهن دانلود همین طور هیپ فایل همین طور فقط اکسپرس لیچ یکم خوب بود 25 30 هم میرسه البته سایتی مثل تیبان که سرورش داخل ایرانه یا دانشگاه ها سرعت به بالای 100 هست تو دانلود ولی همه سرور های خارجی سرعت مزخرف بدبختی اینه چند تا سایت بیشتر نیست سرورش داخلی باشه اونم چیز هایی که نیاز داریم رو نداره
    همون شب زنگ زدم پشتیبانیش گفتم سرعت داغونه فجیعه....گفت بیا تو سایت کاوش یه چیزی دان کن ببین سرعتت چنده...وقتی دانلود کردم دیدم تو سایت خودشون سرعت دانلودش 300....هر سایت و سرور و لینک مستقیم دیگه ای رو امتحان میکردم سرعت به کیلوبایت هم نمیرسید...به یارو میگم اینترنت که فقط سایت شما نیست میگه ممکنه بقیه سایتا خراب شده باشن......یعنی فیلمی بود واسه خودش این صبانت....

8. 4 کاربر از hamid2134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

همون شب زنگ زدم پشتیبانیش گفتم سرعت داغونه فجیعه....گفت بیا تو سایت کاوش یه چیزی دان کن ببین سرعتت چنده...وقتی دانلود کردم دیدم تو سایت خودشون سرعت دانلودش 300....هر سایت و سرور و لینک مستقیم دیگه ای رو امتحان میکردم سرعت به کیلوبایت هم نمیرسید...به یارو میگم اینترنت که فقط سایت شما نیست میگه ممکنه بقیه سایتا خراب شده باشن......یعنی فیلمی بود واسه خودش این صبانت....
    خیلی ببخشید.همه ی شرکت ها وقتی زنگ میزنی پشتیباینی فکر میکنن مردم ... و هیچی حالیشون نیست.فقط فکر میکنن خودشون بلدن.همین اسیاتک در اومده بود به من میگفت میدونی نویز چیه؟؟؟

10. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تایم اوت دارم... آیا باز کوسه ها شیطونی کردن؟؟؟؟ همیارنت

12. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

ای بابا شماها چقدر دل خوشی دارید دعواتون سر 4 تا تایم اوت و 30-40 میلی ثانیه پینگ بالاتر و 20-30 کیلو بر ثانیه سرعت دانلود پایین تره هنوز اینترنت دیل آپ به اسم پر سرعت آسیا تک اونم به صورت انحصاری ننداختن بهتون بفهمین تو چه نعمتی هستید بله دوستان ما مجبوریم فقط از آسیا تک سرویس بگیریم چون شرکتهای دیگه حق ندارن در منطقه ما سرویس ارایه بدن اونوقت این می شه وضعیت پینگ ما!!
    دیگه کشوندیمش به بحث نماینده شهر و فرمانداری و... ببینم تا شنبه قول دادن ببرن رو فیبر نوری ولی جدی دلتون بسوزه به حال ما دانلود از ده کیلوبیت بر ثانیه بالاتر نمیره عملا باید اینترنت در منطقه ما قطع کنند عوضش یوزر اضافه می کنند!
    وضعیت پینگ رو داشته باشید باور بفرمایید چند صد روزه ما با همین وضعیت پینگ نت رو وبگردی و دانلود می کنیم

14. 3 کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در منطقه زرهی چه شرکت های سرویس می دن ؟

16. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان آسیاتکی تو شیراز با 512 اخیرا شبی چقدر دانلود می کنند ؟

18. این کاربر از series1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alijani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان آسیاتکی تو شیراز با 512 اخیرا شبی چقدر دانلود می کنند ؟
    شبی بین 1.7 تا 1.88 گیگ

20. این کاربر از alijani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •