دوباره کانکشن با ویندوز ساختم ولی بازم idm اتوماتیک کانکت نمیشدشما که از pppoe ویندوز استفاده میکنید idm سر ساعت کانکت میشد یا نه
اقای siamak_mu اینم عکسی از idm قسمت dial up
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوباره کانکشن با ویندوز ساختم ولی بازم idm اتوماتیک کانکت نمیشدشما که از pppoe ویندوز استفاده میکنید idm سر ساعت کانکت میشد یا نه
اقای siamak_mu اینم عکسی از idm قسمت dial up
Last edited by rasoul2005; 29-05-2009 at 13:55.
سلام کسی تا حالا با مودم huawei به شاتل وصل شده (مودم های صبانت)
به پشتیبانیش می گم شما اینو ساپورت می کنید میگه با مسئولیت خودتون آره اگه کسی این مودم رو داره و مشکلی نداره بگه لطفآ
یا علی
آقا خیلی لطف کردی ممنونت هستم
در مورد سوال 1 بگم که شرکتی که من کار میکنم مهر داره ولی ثبت نشده
همین الان تلفن زدم پشتیبانی صبا نت در مورد سوال 6 گفتم که میخوام از adsl خونه در شرکت هم استفاده کنم گفت نمیشه باید برای شرکت هم اکانت جدا بخری !!!![]()
همه مودم ها جواب میدن، منظور از ساپورت نکردن این نیست که نمیتونی باهاش کانکت بشی، منظور اینه که اگه مشکلی پیدا کرد، شاتل جوابگو نیست. پس با خیال راحت استفاده کن.
باید قبل از ورود خط تلفن به سانترال، یک اسپلیتر نصب کنی و خروجی تلفنش رو به سانترال وصل کنی و از خروجی adslش هم یک سیم بکشی تا مودمت. فکر نکنم راه دیگهای باشه!
راستی در مورد شرکت، یادمه شاتل کرج گفت باید روزنامه رسمی شرکت رو هم داشته باشی. شرکت هم اگه ثبت نشده باشه، روزنامه رسمی نداره!
دوباره امروز دقيقاً رأس ساعت 3 قطع شد
واقعاً متأسفم هفته ي بعد هم تكرار كنين اين حركت زشتشون رو زنگ ميزنم از پشتيبان گرفته تا مدير رو به فحش ميبندم...
ببخشيد متوجه نميشم! شما كه گفتي پشتيباني حل كرد ديگه نيازي به ساخت كانكشن نبود! ديگه كانكشن براي چيه؟ شما اون تيك use windows dial up networking رو بردار ببين حل نميشه چون براي من يه بار رفته بود رو V__P..._N مشكل پيش اومده. اگرم PPPOE باشين كه ديگه نيازي به كانكشن نيست...![]()
از من که هیچی قطعی نبوده شاید منطقه شما مشگل داره؟؟
دوست عزيز لطفاً از اين به بعد هم فرمت عكس رو jpg كنيد هم عكس رو كوچكتر كنين تا توي 20-30 كيلوبايت خلاصه بشه نه 243 KB
نه منطقه ما مشكل نداره. به نظر شما وقتي 5شنبه جمعه ها توي اين 3-4 هفته سر ساعت 3 قطع ميشه و زنگ ميزنم پشتيباني ميگه مشكل از طرف ماست منطقه مشكل داره يا از قصد قطع ميكنن؟؟؟
![]()
دوستان شاتلی هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)