متشكرم آقا حميد گرامي
در حال حاضر تنها فن برقي كه روي ماشين نصب شده، يكي هست كه حدود 10 اينچ بوده و سمت راست جلوي رادياتور سوار شده و البته بود و نبود آن هيچ تاثيري نداره، فن اصلي كه سمت چپ سوار بود را هم باز كردم چون اون هم تاثيري در خنك كردن موتور( در زمان استفاده از كولر) نداشت، و قرار هست كه بطور آزمايش از فن 206 استفاده بكنم.
اما در مورد فشنگي فن، من از هيچ نوع فشنگي استفاده نكردم و تنها بوسيله دكمه روشن و خاموش دستي فن را روشن ميكنم.
زماني كه موتور در حال تعمير كامل بود، تمام پولكهاي موتور و سر سيلندر باز شد و داخل همه كانالها و مجراهاي آب و روغن كاملا شستشو داده شد. دفعه اول بوسيله آب و محلول وايتكس و جوهر نمك، و دفعه دوم در سرويس دستگاه شستشوي قطعات صنعتي بوسيله آب داغ و گازوئيل، بنابراين از اين نظر هيچ مشكلي نداره.
هواي خوزستان همانطوري كه قبلا گفتم خيلي گرمتر از چيزي هست كه تصور ميكنيد و دماي 40 درجه در تابستان براي ما يك هواي خوب در تابستان محسوب ميشه، چون اكثر اوقات دما بالاي 45 درجه است و معمولا بين 47 تا 50 در حال تغيير بوده و گاهي هم به 55 ميرسه( چند روز قبل تا 56 هم رسيد!)
من فكر ميكنم هر شركتي كه در دنيا بخواد ماشين خودش رو از نظر استقامت و كيفيت و كارايي بسنجه، بايد چند سال در خوزستان از اون بطور آزمايشي استفاده بكنه تا كاركرد حقيقي اون معلوم بشه، بخصوص در رابطه با توانايي و قابليتهاي خنك كنندگي كولر.
در دهه هاي اخير دماي هوا در دنيا بطور نسبي خيلي بيشتر شده و اين را در خوزستان هم ميشه دقيقا متوجه شد، چون هر تابستان حس ميكنيم كه روزهاي خيلي داغ نسبت به تابستان قبل بيشتر شده و متوسط دما بالاتر رفته.
بيخود نيست كه يخهاي قطب شمال و جنوب هم درحال ذوب شدنه!!!
![]()