از صبح تا حالا وضعیت اینه... :
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
داغون شده اینترنت...
سرعت افتضاحه، پینگ نوسان شدید داره. پکت لاس بالای 50%
ترکیدیم!!!
سایت آساتک بعد از 2 دقیقه لود شد!!!!
پینگ خوبه ولی پکت لاس بسیار بالا. بازی که میکنم هی لگ میده، گیر میکنه، 3 ثانیه بعد یه جا دیگه نشون میده!
سرعت دانلود بد نیست، طرفای 80-90 برای 1مگ.
اسپیدتست هم باز نمیشه.
دو تا خط دارم یکی آسیاتک یکی پارس آنلاین هر دو هم 128 .
آسیاتک دانلود 60 الی80 روزانه و شبانه ساعت 2به بعد رایگان که حتی گوگل هم باز نمیشه در حد 2 کیلو بایت بر ثانیه.
پارس آنلاین دانلود 350 الی 450 روزانه و شبانه ساعت 1 تا 6 رایگان دانلود بین 80 الی 150 واقعا عالیه.
Last edited by amin885; 02-08-2012 at 10:54.
دوست عزیز دیگه حرفای عجیب میزنیدیدید چند صفحه اخر تاپیک انتقاد از اسیاتک هست که یکیشم خودم بودم بعضی ها هم میان از اب گل الود ماهی بگیرن
من خودم چند جا دیدم و خوندم که 128 پارس انلاین سرعتش نهایت تا 100 باشه در طول روز و شبانش هم سرعت واقعی یه کم بیشتر
بعدشم اصلا گیرم حرفت درست
اسیاتک که دیگه همه میدونن از یک به بعد رایگان هست نه دو به بعد والا من چند روزه با موبایل که سرعتش هم کمتر از سرعت دانلود با کامپیوتر هست دانلود میکنم سرعتش دو کیلوبایت نیستتا ساعت 9 هم رایگان ولی پارس انلاین یک تا 6
در اینکه اسیاتک چند وقته واقعا گند زده شکی نیست ولی دیگه الکی هم حرف نزنیم
در شیراز اینطوری هست و ادرس سایت آسیاتک هم در شیراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و از ساعت 2 به بعد هم رایگان هست حداقل اول تحقیق کنید بعد کسی رو مورد خطاب قرار بدید.
هیچ لزومی نداره بعد از چند سال سرویس گرفتن از این شرکت بیام دروغ بگم.
شاید شما تهران باشید و از ساعت 1 باشه ولی شیراز ساعت 2 به بعد رایگان هست تا 7 صبح به شماره هایی که توی سایتشون نوشتن نمایندگی آسیا تک در شیراز که ادرسش هم بالا گذاشتم تماس بگیرید و بگید از ساعت چند به بعد رایگان هست . پس دیگه الکی کسی رو محکوم نکنید.
در ضمن همین دیشب آسیاتک با دانلود منیجر سرعت 2 تا 3 کیلو بایت سرعت داشت و پارس آنلاین نوسان 80 تا 150
بهتره شما هم الکی صحبت نکنید. حتی با شرکت آسیاتک که شمارشون تو سایتشون هست تماس گرفتم و گفتن مشکلاتی رو دارن که سعی میکنن حل کنن.
باز هم اگر شکی دارید میتونید خودتون تماس بگیرید تا از شک و شبه بیرون بیای دوست من عزیز دل برادر/.
همچنین اضافه کنم همسایه ما از صبا نت گرفته و شبها تا 200 رو با دانلود منیجر در ساعات رایگان دانلود میکرد روزها تا 650 رو دانلود میکرد.
اینم اگر شک دارید تا براتون عکسش رو بگیرن بذارم ببنید دوست من.
امیدوارم از همه شک و شبهات بیرون اومده باشی.
موفق باشی.
Last edited by amin885; 02-08-2012 at 16:01.
وبسايت اسيانك فارس چي به سرش اومده؟ پسورد ميزنم ميگه اشتباهه؟!!؟
دوست عزیز شما یه کلام اول پست قبلیتون میگفتید شیراز رو میگم اصلا من هیچ واکنشی و نقل و قول و جوابی نشون نمیدادم عین این هست من بیام تو تاپیکی که همه درباره تهران و مسائل مربوط به اون صحبت میکنن من بیام بگم هوای اینجا عالیه زندگی تو این هوا خیلی میچسبه بعد یکی بیاد بگه چرا حرف الکی میزنی اینجا که هواش همش کثیفه بعد بیام بگم من هوای شیراز میگم شک داری بیا شیراز ببین !
اگه همه شهرهای دیگه ایران در مورد adsl فرقی با تهران نداشتند واسه هر کدوم جداگانه تاپیک نمیزنند
اینم تاپیک adsl شیراز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی هم که گفتی 128 پارس انلاین داری و با سرعت 450 دانلود میکنی هم اخه خیلی جالبه و عجیب :
این دو تا تست از اخرین پستایی که همین امروز دادن تو تاپیکش میذارم یکی سرعت 256 داشت یکی 512 :
حالا من نمیدونم شاید اونجایی که ازش کانکت میشی سرعت ماورایی هست با این مشخصاتی که میدی![]()
Last edited by Greedy; 02-08-2012 at 17:42.
چند هفته است که آسیاتک به معنای واقعی کلمه "افتضاح" شده. ببینم نمیشه این نظرسنجی بالا رو در مورد کیفیت آسیاتک دوباره باز کنه ادمین؟ اینجوری مردم رو به اشتباه میندازه...![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)